Hanka126 08.11.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Cześć Mmelisko, jak się czujesz? A jak tam malutka z tym uszkiem, byliście u lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Jak uszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Czekamy do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 08.11.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dobra Dziewczyny idę spać, dobrej nocki:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Pa laski. Ja też się zmywam. Pora zalec i odpracować nocki bo wiecznie niewyspana chodzę. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Asia z tym uchem to lepiej nie wychodź.Każda zmiana temperatury może dorobic ucho. Pozdrawiam i słodkich snów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 :stirthepot::stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 A Ja własnie do niej to pisałam.Ostrzegałam ja przed wychodzeniem z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.11.2013 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Pisałam do Asi, żeby przekazała Hani.. Rozumiesz ? Dobrej nocki a Ja idę na nocny obchód. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 09.11.2013 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Wróciłam,był super wesoło. Moi panowie też mieli wychodne,ale wrócili wczesniej niż ja:lol2:Miało być winko u koleżanki,lecz stwierdziłyśmy,ze wychodzimy w miasto. Swój honor mamy i zmywać kieliszków nie będziemy:lol2:Znowu mam do nadrobienia parę stron-jesteście szalone:yes:Idę lulu,bo rano umówione jesteśmy na damski,,szoping''Oj będzie się działo,bo przeceny szalone rzucili przed świętami:D Mam zamiar wykorzystać okazję i zrobić prezenty pod choinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.11.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dzień Dobry! Och,Alu ale masz fajnie,przeceny hmmm...u nas będa przeceniać dopiero po swiętach.Ja dzisiaj też jadę na shopowanie,będę krzesła oglądać,druciaki powoli są wypierane przez takie mięciutkie pluszowe ,z grubym siedziskiem ,mąż już za mną nie nadąża. Udanego weekendu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Witam W imię ojca i syna i ducha........ Moje dzieci jeszcze śpią !!!! :jawdrop::jawdrop: Idę sprawdzać czy żyją bo to co najmniej DZIWNE !!! Siedzę, piję kawkę i nie wiem co ze sobą zrobić. Czuję się zagubiona :lol2: Nie wiem czy zazdrościć Ci Alu, bo Ja nigdy nie byłam na shopingu ,a tym bardziej z kuliżankami, ale cieszę się, ze Ty się cieszysz Temat prezentów, co roku doprowadza mnie do ciężkiej nerwicy. Kasy brak i wiecznie ten sam dylemat: co kupić rodzicom ??? Matka damesa i ma wszystko a ojciec olewus i niczego nie potrzebuje. Ma ktoś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Asiu pokaż jakie krzesła chodzą Ci po głowie. Ja od dawna jestem zakochana w druciakch i nawet jesli okażą się nie wygodne to je wypcham setka poduch. Moje must have Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Asiu ale moje to zombiaki. Zawsze wstaja przez 7. Dziś święto! Nie wiem czy dzień matki, dzień kobiet czy dzień susła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Może ? Jak łepetynka ? Jak uszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Po NO spodziewałam się raczej mrozów - 197,5 a nie opadów jak w UK Jakie plany na dziś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.11.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dzień dobry, skoro świt!! Mari , może dziewczynki wyluzowaly, że zmieniają szkołę i teraz będą tak spały Życzę Wam tego !! Ja wczoraj na chwilkę wyskoczyłam na budowę i wróciłam o 4 00... Jezusieńku, ile tam jeszcze roboty, Ja już nie mam siły, a tu dopiero coś zaczyna być widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 09.11.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Cześć Dziewczyny:bye: U nas słoneczko i ciepło, ja już po zakupach na targu. A dzieciaki to chyba faktycznie jakiś dzień na spanie mają Moja jak podła wczoraj w opakowaniu o 19 tak obudziłam ją dzisiaj o 10:) A może to to ciśnienie. Idę nastawić obiad i czekam na kolejnego fachowca:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Melisko, nie rozumieja naszego języka czyli którego ? Gosiulka, boziu, po co Ty sie tak wczęsnie zrywasz ???? Wykończysz się Pocieszaj się i powtarzaj jak mantrę...juz blisko, juz niedługo, juz za chwilkę.....moze uda Ci się coś z siebie wykrzesać. Haniu, To to masz zdrowie. Kilka dni i tylu "fachowców" cię odwiedza Sąsiedzi nie zaczynaja plotkować ? Mąż w delegacji a zona szaleje A nie wiem o co chodzi z tym ich spaniem. Łaziłam jak głupek po mieszkaniu i nie wiedziałam co mam ze soba zrobić. Jestem przyzwyczajona do sajgonu juz od samego uchylenia powiek a tu ? Dzieci sa ( jak na razie) jak po wagonie prozacu i wannie melisy Zjadły bez afer, ubrały się bez proszenia, Michał sam pośicielił swoje łózko bo cytuję : Chcę byc kulturalnym i miłym menem..... Mamo, pogratuluj mi, ze tak ładnie! Mamusiu, kocham Cię, mamusiu to Ja posprzatam ten bajzel, mamusiu a co dziś dobrego na obiad..... Sprawdzam kalendarz i zerknełam na numer mieszkania na drzwiach bo słowo daję.....ktoś mi podmienił dzieci :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Gosiu, pamietasz naszą nocna rozmowę ?Pytałam czy widziałaś "moją" kuchnię...Pokazać ? A Ja mam ochotę na spontan.Chyba oleje siedzenie w domu i zabiorę towarzycho do IKEA.Poniewaz nie mogę się w końcu wybrać to pojadę z nimi RELAKSOWAĆ SIĘ.Mam tylko zupe i nie chce mi się dziś nic robić.Może mama zabierze dzieci do "restaurancji" na klopsiki i fryty ???Dla mnie bomba a dla nich coś innego. Jeszcze nic im nie mówiłam i nie wiem czy plan podejdzie.Siedzę samiutka, samiuteńka przez 2 dni i noce to co se będę żałowac relaksa, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts