bionda 09.11.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Anka ,zrobię zdjęcie aj promys a póki co wyobraż soie duży stół z grubymi na 15 cm nogami w takim kolorze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.11.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 No i git, wszystko kumam. Jedynie ńie pasuja mi tam druciaki, bo w moim ( tylko i wylacznie) odczuciu kontrast barokowa rama,druciak w neutralnym dla obu przedmiotu pomieszczeniu. Natomiast w samo pomieszczenie z meblami i lampami, scianami graja mi albo rama i barkiem, albo druciakiem. Razem, jak dla mnie o jeden styl za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Gosiulka, tu nie chodzi o style.Raczej operuję plamami.Lustro by nie wisiało.Lampy będą i tak inne.Te sa powiedzmy, zblizone do tego co bym chciała.itp. itd. No to teraz mnie wyzygasz.Wizka sypialni.Gotowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Asiu , taki deseń, dokładnie taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.11.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Aaa, to insza inszosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.11.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dobra Anula, szybko, bo Rycerz sie ocknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.11.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Tak ,Mayu ale ja i tak gdy mam wybór to wolę z Filipem niż z Antkiem ,nie mogę się doczekać aż Antoś zacznie logicznie rozumować Chociaż Filip taki grzeczny i ułożony też potrafi rożki pokazać,wczoraj został wyrzucony za drzwi na angielskim...wracamy autem(a własciwie przewożę go z angielskiego na trening,Filip w samochodzie się przebiera) i słyszę jak wciąga stryja na wuja ,taka zła warczę ,żeby nosa wydmuchał "nie mam chusteczki" :eek:"rano Ci 2 paki dawałam" a mój Filip:"Tak ale Jason jak mnie wyrzucał to wszystko po kolei wyrzucił a chusteczek nie zauważył i zostały na ławce" No i rozbrojona mamusia wytarła nosek swoimi chusteczkami. A filip po prostu odmówił udziału w lekcji i dlatego został wyrzucony,ja myślę,że bardzo dobrze ,niech zrozumie,że w obcym srodowisku nikt nie musi tolerować jego fochów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.11.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Asiu , taki deseń, dokładnie taki ? Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.11.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Kumam, kumam, a gdzie w wizce pająki i ajęczyna ???? Fajne, na prawde, zwlaszcza to okienko witrazowe. Kojarzy mi sie z niderlandzkimi okienkami z XV w . Ja akurat za zielenia nie przepadam,a le to jest nie przepadanie u siebie w domu. Gdzie indziej, do paptrzenia , jak najbardziej. Ksztlt mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 No ale tej ZIELENI MA NIE BYC!!!Zmiana tapicerki na antracyt tudzież szarość. Kumamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.11.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 No tara tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Asiu, ciężko coś powiedzieć jesli nie wiem jak wyglada reszta pomieszczenia.Jeśli mam cokolwiek pisać, patrząc tylko na fotkę płyty/blatu i wklejone przez Ciebie krzesła to jak najbardziej 1 i 4 pasuja. Takie bezpieczne połączenie. A może coś drewnianego z zupełnie innej bajki ?Wiesz co Ci po tej tapicerce przy dwójce Twoich chłopaków ??? Obejrzyj krzesłowa ofertę na stronie http://dller.pl/index.php/pMenuId/2/pCatId/635JadikFamegRadomsko i jeszcze jedna stronka....zapomniałam ale przypomne sobie i Ci podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 spadam na balkon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.11.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 http://domartstyl.pl/domartstyl/krzesla M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 09.11.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dobra, lecimy cos porobic na budowie papapapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Pa Gosiula. Żeby Wam sie robota paliła w rękach ! Walnij jakies foty, co ? Ogródeczek bym oblukała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Pytanie czy uwierzą czy nie potraktuja go jako wyuczonego...Mąż wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Melisko, miałam Cię zapytac juz wcześniej ale jakos mi sie zapomina.Czym się zajmuje Twój małżonek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Ooooo NOWA pomysłodawczyni No kochana. Nie wiem co napisać Pewnie masz rację, ale często na taki prezent stac nas najmniej. Są tez tacy co to tylko sie usmiechna ,ale będa jednak oczekiwac czegoś "więcej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.11.2013 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Może takie wyjściowe i eleganckie majtochy ? http://muka.pl/i/traba-majtki-smieszne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts