Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i git, wszystko kumam. Jedynie ńie pasuja mi tam druciaki, bo w moim ( tylko i wylacznie) odczuciu kontrast barokowa rama,druciak w neutralnym dla obu przedmiotu pomieszczeniu. Natomiast w samo pomieszczenie z meblami i lampami, scianami graja mi albo rama i barkiem, albo druciakiem. Razem, jak dla mnie o jeden styl za duzo.

Tak ,Mayu ale ja i tak gdy mam wybór to wolę z Filipem niż z Antkiem ,nie mogę się doczekać aż Antoś zacznie logicznie rozumować:rolleyes:

Chociaż Filip taki grzeczny i ułożony też potrafi rożki pokazać,wczoraj został wyrzucony za drzwi na angielskim...wracamy autem(a własciwie przewożę go z angielskiego na trening,Filip w samochodzie się przebiera) i słyszę jak wciąga stryja na wuja ,taka zła warczę ,żeby nosa wydmuchał "nie mam chusteczki"

:eek:"rano Ci 2 paki dawałam" a mój Filip:"Tak ale Jason jak mnie wyrzucał to wszystko po kolei wyrzucił a chusteczek nie zauważył i zostały na ławce"

No i rozbrojona mamusia wytarła nosek swoimi chusteczkami.

A filip po prostu odmówił udziału w lekcji i dlatego został wyrzucony,ja myślę,że bardzo dobrze ,niech zrozumie,że w obcym srodowisku nikt nie musi tolerować jego fochów.

Kumam, kumam, a gdzie w wizce pająki i ajęczyna ;-) ????

Fajne, na prawde, zwlaszcza to okienko witrazowe. Kojarzy mi sie z niderlandzkimi okienkami z XV w . Ja akurat za zielenia nie przepadam,a le to jest nie przepadanie u siebie w domu. Gdzie indziej, do paptrzenia , jak najbardziej. Ksztlt mi sie podoba.

Asiu, ciężko coś powiedzieć jesli nie wiem jak wyglada reszta pomieszczenia.

Jeśli mam cokolwiek pisać, patrząc tylko na fotkę płyty/blatu i wklejone przez Ciebie krzesła to jak najbardziej 1 i 4 pasuja.

Takie bezpieczne połączenie.

A może coś drewnianego z zupełnie innej bajki ?

Wiesz co Ci po tej tapicerce przy dwójce Twoich chłopaków ???

Obejrzyj krzesłowa ofertę na stronie http://dller.pl/index.php/pMenuId/2/pCatId/635

Jadik

Fameg

Radomsko

i jeszcze jedna stronka....zapomniałam ale przypomne sobie i Ci podam.

Ooooo NOWA pomysłodawczyni :bye:

No kochana. Nie wiem co napisać :)

Pewnie masz rację, ale często na taki prezent stac nas najmniej.

Są tez tacy co to tylko sie usmiechna ,ale będa jednak oczekiwac czegoś "więcej"