Hanka126 09.11.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Dobranoc Beatko:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.11.2013 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Mari. Jak napiszesz książkę o Twoim życiu rodzinnym... Założę się, że będzie bestsellerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Heloł Asiu Z , Bardzo wątpię, żeby ktoś chciał to czytać. Co tam u obżartej słodyczami emerycji ? Zerwałam się o 6.30 bo usłyszałam pod oknem jakieś hałasy. Kuwa...kuwa...i bieg. Wypadłam na balkon a tam... W moim samochodzie, jakieś fucken gnoje, urwały mi tablicę rejestracyjną i opaski. Powyginali wszystko i uciekli. :mad::mad: Miły niedzielny poranek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.11.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Hej w niedzielny poranek:D Ja ci dam emerycja...a o kim mowa?????????????....! Upiekłam, zjadłam kawałeczek i mam dość....mi dużo nie potrzeba:D Współczuję zdewastowanego samochodu....na takich gnoi nie ma sposobu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Hej Beciu. Jak się czujesz ? Co porabiacie ? Gajowi z Iczina jeszcze pewnie spią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Cześć Madzia. Ano jak się sra to wszędzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Coś Ty !A kto to potraktuje na powaznie ?Śledztwo w sprawie urwanej tablicy ????Śmiechem mnie zabiją... Żałuję, że tak wolno wypadłam z łóżka.Pewnie bym zapamiętałam gnoi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.11.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Anulka, ja siedzę w stroju wieczorowo-porannym i oglądam kawę na ławę Samopoczucie ostatnio cały czas takie samo...czyli do du...py!!! Gajowi może spacerują już po lesie:D?! Cześć Mmelisko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Albo dupy z kanapy nie maja siły poderwać. Karkówka z prasim mleczkiem....ciężkie połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Nic lepiej ? Zaczynam się martwić ! A juz wiem gdzie Hania.. Przecież ona buszuje w Jankach. Kupuje sprzęt z Muzeum Techniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Idę powrzucać trochę do gara. Zaraz wracam... Musze się wyrabiac bo dziś "dzień obcowania z kultura". Idziemy do kina na film o slimaku :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.11.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 No ciężkie, ale takim ludziom, którzy są aktywni nie zaszkodzi:D Hania to robotna dziołcha, więc spali raz dwa..... A mnie chyba wypiszą z rodziny:rotfl:.....siedzę jak kwoka w swojej gawrze w salonie z laptopem na kolanach z kawą pod ręką w szlafroku i oglądam ......aaale mi dobrze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.11.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 No też się martwię, ale zaczynam olewać!!!!!!!!! Nałykałam się prochów...., co ma być to będzie!!!!! No ja też mam dzień kultury:rotfl::rotfl: ale filmu o ślimaku zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Becia, olej wszystko. Każdemu się należy, dzień brudasa. Niektórym codziennie :lol2: Melisko, ile jeszcze masz tych szmergli ??? Co dzień zaskakujesz czyms nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 A daj spokój z tym wczorajszym wieczorem. Wlazłam tu, zeby odsapnąc po wycieczce i o dziwo wszedł mój mąż. Zaczął ogarniac maluchy a Ja robiłam resztę. Nagle zaczął mnie boleć brzuch. Zdążyłam jeszcze tylko, obejrzeć Twoje zdjęcia i postanowiłam się połozyc na chwilę. Jak się położyłam tak obudziłam się rano. Przepraszam Cię bardzo, ze nie zdążyłam skomentowac. Łódeczka zajebista !!!! Sam umie taka wystrugać ???? Płytki, kładzie bosko ( o ile to nie fotoszop ). NBaprawdę, taki chłop to skarb. I pomysleć, ze nie chciałas tego Niemca :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Skoro nie chce robic u siebie to może zrobi kiedys u mnie, co ???? Ile bierze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.11.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Fakt, taki chłop to skarb, szkoda tylko, że u siebie nie może robić sam! Aniu...brzuch bo nerwy czy po całym dniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.11.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Cześć Dziewczyny:bye: Wcale już nie śpię, i w Jankach też nie jestem, a na spacerku owszem byliśmy. Karkówka na dziś Ania a oni Ci zabrali tą tablicę rejestracyjną? Bo jeśli tak to powinnaś to zgłosić bo np. mogę jej użyć do tankowania na stacji tzn. zatankują i nie zapłacą Współczuję samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 szczerze nie mam pojecia ile... nigdy nie wnikam w te sprawy fajnie by bylo gdyby mogl zrobic u ciebie.. i ja bym sobie przy okazji wycieczke zrobila i z mila checia podyskutowala z dzieciaczkami bo ja to lubie rozmawiac Wiemy...wiemy...My też :lol2: Nawet powstał taki program "warto rozmawiać". Coś czuję, że on dedykowany przede wszystkim Tobie Fakt, taki chłop to skarb, szkoda tylko, że u siebie nie może robić sam! Aniu...brzuch bo nerwy czy po całym dniu? A hu go wie. Nie wiem co się dzieje, bo juz jakis czas miałam spokój. Cześć Dziewczyny:bye: Wcale już nie śpię, i w Jankach też nie jestem, a na spacerku owszem byliśmy. Karkówka na dziś Ania a oni Ci zabrali tą tablicę rejestracyjną? Bo jeśli tak to powinnaś to zgłosić bo np. mogę jej użyć do tankowania na stacji tzn. zatankują i nie zapłacą Współczuję samochodu. O Hania ! Cześć słońce. Nie podpieprzyli. Urwali, powyginali, połamali ten trzymacz na samochodzie i pyrgneli na bok. Ot taka zajebista radocha przy niedzieli. Mąż idąc do roboty, poszedł tam i włozył do bagaznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.11.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 A to teraz musicie ją jakoś umocować z powrotem bo nie będziesz mogła jeździć Faktycznie atrakcje w niedzielny poranek:bash: Ja jak do mamy jeżdźę to samochód zostawiam na parkingu strzeżonym, bo ciągle coś się działo:bash: A to kołpaki ukradli, a to zamek przewiercili, a raz ukradli mi komputer i akumulator:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts