marimag 10.11.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jak to akumulator ??? Kuźwa, Polak to potrafi ! Mam rejestrację ale Ja z tych wstydliwych to ją wożę w bagażniku - wersja dla policji Chętnie pokażę, ale tylko wybranym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.11.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jak to akumulator ??? Kuźwa, Polak to potrafi ! Mam rejestrację ale Ja z tych wstydliwych to ją wożę w bagażniku - wersja dla policji Chętnie pokażę, ale tylko wybranym A normalnie żeby ukraść sterownik (rzadki model samochodu) musieli wymontować akumulator, a że był nówka sztuka to go sobie wzięli:bash: A my potem takiego sterownika szukaliśmy przez pół roku. Samochód w tym czasie stał w warsztacie we Wrocławiu a my musieliśmy na biegu kupić coś innego bo nie miałam czym jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.11.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Anuś dobrze ,że gnoje tylko powyginali rejestrację. Mi ją zapieprzyli, a ,że mąż zapobiegawczy natychmiast zgłosiliśmy na policję. Po miesiącu na mych tablicach zatrzymano kradziony samochód.. U mnie też niedziela szlafrokowa,wieczorem kulturalna-teatr.Słonko dziś od samego rana,lecz wiatr piździ jak cholera. Ide łepetynę umyć i wyfiokować na okoliczność kulturalną. Ściskam wszystkie dziewuszki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.11.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 La tez sie na fotki nie załapałam. Mari uwielbiam Ciebie czytać, masz taki styl, ze gdybyś nawet opisała tragiczny wypadek z ofiarami śmiertelnymi to w Twoim wydaniu byłby do przełknięcia. Czekam na gości z Krakowa, dom wysprzątany, dzieciaki wyglansowane, ciasto pachnie a mnie schną pazurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jezu Hania. Wniosek z tego taki, ze najlepiej jeździć ...rowerem i to model "Ukraina" Aluś, a coś Ty ostatnio taka kulturalna w mordę, co ? Chlańsko, bagieta, budyń, teatr.... W tym Paryżu to ludzie pozyją.... Asiulka, dzięki kochana. Nie wiem w takim razie, jak odebrałas moja opowieść.. :lol2: A cóż to za wizytacja, ze dzieci na galowo z goździkami w dłoni ???? Co tam u Was za melanżyk ? Koleżanek to się nie raczy zaprosić.. A może, to wigilia Świeta Niepodległości ??? Jakby co, to HYMN, mogę zaspiewać :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 10.11.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Witam się z Paniami ślicznymi : )) Anuś dobrze ,że gnoje tylko powyginali rejestrację. Mi ją zapieprzyli, a ,że mąż zapobiegawczy natychmiast zgłosiliśmy na policję. Po miesiącu na mych tablicach zatrzymano kradziony samochód.. Temat lekko mi znajomy. W razie problemów z furami walcie do mnie, jak w dym. Szczególnie przy zakupie. Sprawdzę czy wszystko jest ok. Mari uwielbiam Ciebie czytać, masz taki styl, ze gdybyś nawet opisała tragiczny wypadek z ofiarami śmiertelnymi to w Twoim wydaniu byłby do przełknięcia. Powtarzam to Mari do znudzenia. J Jakby co, to HYMN, mogę zaspiewać :lol2: W duecie z mła Edytowane 10 Listopada 2013 przez Monika m&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.11.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ano,Aneczko-bo to jest tak......dzieci odchowane,straszy już na wylocie żeniaczki,młodszy ,wcale nie jest taki mlodszy....to my ze starym drugą młodość mamy:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.11.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Kurka..toż ja nie pomyślałam,zamiast wojsko ściągać na święto ,toż ty Aniu z Monią byście tu pieśni narodowe trzasnęły z wielkim fasonem i ogromną podniosłością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.11.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Teraz idę ogarnąć szafę i wygrzebać jakiś strój na okoliczność wyjścia:yes:U nas nadal słonko i nadal piździ,mama nadzieje ,że Biondzi łba nie urwie od tego zwiedzania Paryżewa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Wariatki...powtarzam wariatki. Już widzę jak walimy z Monią PKS-em do Paryżewa, celem szerzenia patriotyzmu. Staniemy pod Twoim oknem i będziemy zawodzić przy jednoczesnym powiewaniu flagą. Za nami Biondzia, jak jeździeć bez głowy, będzie uskuteczniała, makabryczny balecik, a Ty Alu, będziesz nam zrzucała kawałki bagiety i wylewala na nas, markowe wino. Żegam się z Paniami bo lecę na fim o slimaku. Jak wrócę do zdam relacje o ile wcześniej nie dostane migotania przedsionków. Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 10.11.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Zobaczyłam taką scenkę rodzajową... Ale czad. Brakuje Magdy z wiadrem melisy polewającej do szklanek z parasolkami, Beci na motorze, Baśki z pasztetową w garści, Hanki z Gajowym i karkówką pod pachą, czach, węgla i innych atrybutów przynależnych do FM Czekam na sprawozdanie filmu o ślimaku, twarda jestem... zniesę wszystko Edytowane 10 Listopada 2013 przez Monika m&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.11.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Zobaczyłam taką scenkę rodzajową... Ale czad. Brakuje Magdy z wiadrem melisy polewającej do szklanek z parasolkami, Beci na motorze, Baśki z pasztetową w garści, Hanki z Gajowym i karkówką pod pachą, czach, węgla i innych atrybutów przynależnych do FM Czekam na sprawozdanie filmu o ślimaku, twarda jestem... zniesę wszystko Ale dlaczego ja mam z mężem jeździć Przecież nie wozi się drzewa do lasu:lol2: Moge jeszcze zabrać wiśniówkę i zupę grzybową, ale męża nie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.11.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Biondzia to siedzi w domu i gęś rozmraża oraz duma czy jakiegoś ciacha na jutro nie machnąć;z paryskimi cugami to Bastka walczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.11.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ale do Paryża zawsze mogę podskoczyć:yes:Flagę zabrać ,międzynarodówkę zaśpiewać absyntem zapić no i Bastusię przed zawianiem ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.11.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Cześć Bionda:bye: A to Ty kochana jutro pieczoną gąską święto narodowe czcisz Smakowite mięsko, szkoda że daleko bo bym się jutro na obiad do Ciebie wprosiła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.11.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Kurde...ależ się uśmiałam....ja już to widzę ......tylko ja chcę z wami pekaesem, na motorze zmarznę, nie jadę na motorze, ni uja!!! ale wesoło by było!!!! Ja już to widzę!!!! Wyobrażacie sobie????? A bastuśkę trza ratować przed zawianiem....nie ma bata:D Haniu, i ja wiśniówkę zabierę....jeszcze trochę mam:D:D:D A tak w ogóle flagi wywieszone? u mnie już wisi i powiewa:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 10.11.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Bastuś jesteśmy z Tobą. Paryskie cugi nam nie obce są. Bionda... chuch na gęś, coby szybciej rozmarzła. Hanuś... Gajowy zostaje w domu. Grzybowa mnie przekonała. Anka się dalej doktoryzuje w ślimakach... ileż możnaż... Idę na balkon A w przerwie dramatyczne wieści ze świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.11.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Oglądałam wczoraj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.11.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Haneczko,przecież z Ciebie dobry kierowca:yes:pakuj rodzinkę w auto i przyjeżdżaj ,do gęsi będą jabłka pieczone z żurawiną i buraczki ,odkorkujemy czerwone winko i będziemy śpiewać "przybyli ułani":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Heloł. Jest tu kto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts