marimag 10.11.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Biondzia a czemu gęś ? Becia, chyba sie posikałaś co ? Znam te Twoje możliwości jeśli cvhodzi o wizualizację scenek rodzajowych. Ja już CIEBIE widzę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.11.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Bo dostałam od teściowej 5 sztuk i nie ma lepszej okazji niż jutrzejszy dzień na pieczoną gąskę.Mam jeszcze w planach pasztet z gęsi na święta. Aniu ,jak tam ślimak? Edytowane 10 Listopada 2013 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.11.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ja jestem:bye:A bo jutro Marcina a na św, Marcina najlepsza gęsina:yes: no i rogale marcińskie z wielkopolski taka tradycja.Jak tam było w kinie, nie ma ofiar w ludziach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.11.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Haneczko,przecież z Ciebie dobry kierowca:yes:pakuj rodzinkę w auto i przyjeżdżaj ,do gęsi będą jabłka pieczone z żurawiną i buraczki ,odkorkujemy czerwone winko i będziemy śpiewać "przybyli ułani":lol2: No kierowca jak kierowca, mąż zdecydowanie lepszy:) A zdradz mi tajemnice co Ty robisz z tą gęsią bo ja piekłam raz jakieś 10 lat temu dla przyjaciół i cholera twarda była, całą imprezę przesiedziała w piekarniku i nie zmiękła:bash: Więc dostałam uraz i palcem jej nie ruszam ale jeść lubię A przybyli ułani to moje dziecko śpiewało sobie dziś na koniach, no patriotyczna jazda konna była:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 10.11.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Haniu,gęś musi być młoda ,tegoroczna,wtedy 2h i się rozpływa,całe życie myślałam,że Marcina jest 15.11 ale może się mylę.Zaraz sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.11.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 A widzisz a ja kupiłam w sklepie mrożoną czort wie ile lat liczącą bo duża była coś ok,6 kg, specjalnie dla niej wtedy dużą brytfankę kupowałam:lol2: Ale zołza nie doceniła i twarda była. Za to kaczki wychadzą mi miodzio z jabłuszkami:yes:No u mnie w kalendarzu Marcina jest 11, stąd w wielkopolsce ta rogale:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jestem zachwycona, mile zaskoczona, ciut naładowana i tak ogólnie...patrzę z bananem w przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.11.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jestem zachwycona, mile zaskoczona, ciut naładowana i tak ogólnie...patrzę z bananem w przyszłość. opowiadaj, opowiadaj !!! pocieszymy sie razem:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.11.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Aniu...prawie:lol2: Bo ja już nas widzę w tym pekaesie:rotfl: Jak tam film??? o ślimaku.....prosimy o sprawozdanie:D Biondziu...uwielbiam drób wszelakiej maści, i powiem ci Haniu, że nawet to, że twarda mi nie przeszkadza....no chyba, że twarda, że hej!!!!:D:D Edytowane 10 Listopada 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 No bo w kinie jak w kinie......nie było wolnych miejsc na sali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 A z ptakami i ze mna to jest tak. Indyka ubóstwiam ale tylko w formie wędliny. Cały ptaszor jest bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Gęś zjem ale z umiarkowanym entuzjazmem. Kaczucha za to NUMER JEDEN na świecie ! Lubię wszystko, każą część zamienną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.11.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Jak to nie było miejsc? to jak oglądaliście? czy nie oglądaliście filmu o ślimaku???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Chyba tylko na titanicu i na władcy pierścienie, widziałam takie FUCKEN tłumy w kinie !No nic.Były dwa wolne miejsce - jedno na dole a drugie na samej górze sali.T Ł U M Y !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Nie dostalismy się.Kupiłam bilety na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.11.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 No bo w kinie jak w kinie......nie było wolnych miejsc na sali No to oglądaliście ten film czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.11.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 to co robiliście tyle czasu???????????Ja zdążyłam pojechać do rodziców na kawkę, iść z psem na spacerek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.11.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Haniu...póki pamiętam....mój m namówił mnie, coby nowe firanki powiesić na wiosnę, bo one leciutkie a teraz mam zimowe, trochę grubsze:D I chyba ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 NO NIE OGLĄDALIŚMY !!! Po co miuałabym w takim razie kupowac bilety na jutro ??? Druga szansa dla dla tych co nie zrozumieli ??? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Co robilismy ????? Uuuu kochana. Działo się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 10.11.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Haniu...póki pamiętam....mój m namówił mnie, coby nowe firanki powiesić na wiosnę, bo one leciutkie a teraz mam zimowe, trochę grubsze:D I chyba ma rację A wiesz że ma rację ten Twój B. poza tym nie zżółkną od ogrzewania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts