Karram 10.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Heloł dziewczyny! Mari - cieszę się, że dziewczyny tak zareagowały na propozycję zmiany:) uffffa propros kino - mój syn był już dwa razy z przedszkolem w TEATRZE! Mari ty wiesz o co chodzi. Dał radę, nie uciekł, nie wrzeszczał, nie wył. Po pierwszym razie powiedział (w sensie powtórzył tak ze 200 razy) że w teatrze jest za głośno, ale po drugim zmienił płytę (hura!!!) i opowiedział o czym było (było o muminkach) pierwsze co - była Buka a potem jakiś dziadek Muminka... wszystko jedno:lol2:gdybym nie była tak zmęczona remontem to bym płakała ze szczęścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Melisko wklej fotki.Twoja obecna ojczyzna jest dla mnie trochę orientalna.Piekne krajobrazy...takie inne. Karramciu, pewnie, ze wiem o co chodzi.Moje starsze ciągle krzyczą, że za głosno, a kiedy to sie skończy, ile jeszcze, czy to daleko ...Zuzka do kina nie chce chodzić no bo wiadomo.Czułam, że nie będzie chciała iśc a jednak...Gdy sie okazało, ze nie ma wolnych miejsc, Julka urzadziła mi taka histerię, ze głowa mała.Dostałam łomot, paczka herbatników, dąsała się, darła na mnie, kinol jak u krasnala.To Michał i Ola na luziku...byle by wogóle kiedys pójść a ta ????Ludzie mieli darmowy wystep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Karramciu a jak robota ?Na jakim jesteście etapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.11.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Mari ekipa już kończy, teraz my ze sprzątaniem i wprowadzeniem mebli. Nie wyobrażalny tam syf jest, myję wszystko o 12tej o 14tej jest syf i tak w kółko...Wszystko w naszym wykonaniu trwa długo, jeździmy tam z dziećmi więc jest jazda na całego, mieliśmy dzisiaj przyklejać listwy przypodłogowe, ale nie zdążyliśmy, ja myję, odkurzam, zamiatam, mąż przykręca kontakty dzieci rozrzucają wszystko jak leci:) Ubaw po pachy...Kuchnia będzie za 3 tygodnie, teraz skręcamy meble (w pralni mam 2 już szafy), przemalowałam dzisiaj regał do dzieciaków, ale tylko jedną stronę, jutro druga warstwa farby więc w przyszłym tygodniu skończymy... Potem jeszcze szafa i komoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.11.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ekipa musi mi jeszcze zrobić izolację od ulicy, położyć folię pod dachem i pomalować podstopnice (na stopnie położymy sosnę) a potem zamontować barierki, no i listwy przypodłogowe zrobić bo my chyba nie damy rady:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Karramciu, tak Ci tu wszystkie kibicujemy, ze mogłabys się zrewanżowac fotkami co ? Hurt to co lubie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.11.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Aniu - specjalnie dla Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.11.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Mari zastanawiam się nad stolikiem przed sofą - co tam dać, żeby było mniej grzecznie, mniej klasycznie? wrzucę jakieś pomysły to mi może podpowiesz co tam wsadzić, żeby było mniej poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.11.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 moje pomysły - całkiem od czapy bo nawet nie wiem gdzie szukać: http://www.innemeble.pl/data/1466d5fb.jpg_da-09---130.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 A jakie masz kanapy ?Co ma jeszcze być w pokoju ? Melcia, dawaj średnie. Nie wiem czy dam radę z Wami posiedzieć bo ledwo zipię.Brzuch mnie napierdziela, ze MUSZĘ sie położyc. Gdybym juz nie wróciła to nadrobimy jutro, ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 No własnie.Karramciu, wrzuć wszystko co ma być a stolik zawsze się dobierze..Pokazuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.11.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ok Madzia.Jutro tez dzień a Ja naprawdę zdycham.Aż mi żebra ściska i mam gęsią skórę... Idę do łózka...Jeszcze zajrzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.11.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 No właśnie na razie jest tylko sofa:) nic więcej nie mam... cel jest unowocześnić wnętrzezaraz obok będzie stół i krzesła a potem kuchnia angielska z wyspą, ale taka prosta, bez fontann i wodotrysków:) jak coś wymyślicie to się podzielcie bo ja nie mam pojęcia co dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 10.11.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Kochane - ide spać bo jutro znowu mycie i malowanie... Mąż powiedział, ze jedynka mu się podboba:confused: no nie wierzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witajcie babeczki:D Mmelisko kochana....no dzięks....pięknie ta łódź wygląda na fotce....ale mam wątki, czy da radę nas ponieść , czy damy radę nią popłynąć???:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Karramciu...pięknie już u ciebie....nic tylko sprzątać i się wprowadzać...płytek podłogowych zazdraszczam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Tiaaaa....ja i syrena....raczej mors:rotfl::rotfl: Ty będziesz robiś za syrenkę a ja za morsa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Magdziu...miałam na myśli taką syrenkę http://img208.imageshack.us/img208/9062/8376.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ok....to taka http://img38.imageshack.us/img38/5963/oe3.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Lepsza???? ładniejsza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts