Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Heloł dziewczyny!

Mari - cieszę się, że dziewczyny tak zareagowały na propozycję zmiany:) uffff

a propros kino - mój syn był już dwa razy z przedszkolem w TEATRZE! Mari ty wiesz o co chodzi. Dał radę, nie uciekł, nie wrzeszczał, nie wył. Po pierwszym razie powiedział (w sensie powtórzył tak ze 200 razy) że w teatrze jest za głośno, ale po drugim zmienił płytę (hura!!!) i opowiedział o czym było (było o muminkach) pierwsze co - była Buka a potem jakiś dziadek Muminka... wszystko jedno:lol2:

gdybym nie była tak zmęczona remontem to bym płakała ze szczęścia...

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Melisko wklej fotki.

Twoja obecna ojczyzna jest dla mnie trochę orientalna.

Piekne krajobrazy...takie inne.

Karramciu, pewnie, ze wiem o co chodzi.

Moje starsze ciągle krzyczą, że za głosno, a kiedy to sie skończy, ile jeszcze, czy to daleko ...

Zuzka do kina nie chce chodzić no bo wiadomo.

Czułam, że nie będzie chciała iśc a jednak...

Gdy sie okazało, ze nie ma wolnych miejsc, Julka urzadziła mi taka histerię, ze głowa mała.

Dostałam łomot, paczka herbatników, dąsała się, darła na mnie, kinol jak u krasnala.

To Michał i Ola na luziku...byle by wogóle kiedys pójść a ta ????

Ludzie mieli darmowy wystep.

Mari ekipa już kończy, teraz my ze sprzątaniem i wprowadzeniem mebli. Nie wyobrażalny tam syf jest, myję wszystko o 12tej o 14tej jest syf i tak w kółko...

Wszystko w naszym wykonaniu trwa długo, jeździmy tam z dziećmi więc jest jazda na całego, mieliśmy dzisiaj przyklejać listwy przypodłogowe, ale nie zdążyliśmy, ja myję, odkurzam, zamiatam, mąż przykręca kontakty dzieci rozrzucają wszystko jak leci:) Ubaw po pachy...

Kuchnia będzie za 3 tygodnie, teraz skręcamy meble (w pralni mam 2 już szafy), przemalowałam dzisiaj regał do dzieciaków, ale tylko jedną stronę, jutro druga warstwa farby więc w przyszłym tygodniu skończymy... Potem jeszcze szafa i komoda.

A jakie masz kanapy ?

Co ma jeszcze być w pokoju ?

Melcia, dawaj średnie.

Nie wiem czy dam radę z Wami posiedzieć bo ledwo zipię.

Brzuch mnie napierdziela, ze MUSZĘ sie położyc.

Gdybym juz nie wróciła to nadrobimy jutro, ok ?