bogumil 11.11.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Noooo dobra...wygrałaś!! Twoja ładniejsza:D A tak w ogóle dziewczyny chyba na marszach świętują ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ok....muszę uciekać bo rodzice przychodzą na kawusię Do później:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.11.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Heloł baby. Byłam na ślimaku a teraz zasuwam w chałupie. Po południu, byc może pojedziemy do starych. Wiecie jak mi się to strasznie usmiecha ???? Jadę zobaczyć się z bratem a reszta to.... Melisko, reszta zdjęć u Ciebie czyli kuźwa gdzie ????? Oba linkowane sprawdziłam i nic. Karramciu, pokaż chociaż tę sofe i jakies zajawki innych mebli. W ciemno ( mimo naprawdę szczerych chęci) trudno Ci cokolwiek doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.11.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 A jak tupnę nóżką ???? Ale Ja myślałam, ze ten link co to go wklejasz to do jednego z tych co widać u Ciebie Dawaj, nie bądź wiśnia! Jestem głodna widoczków ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.11.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 A tak wogóle to dlaczego nie masz sygnaturki na ten trzeci wątek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.11.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ale Ja wszystko pamiętam...i o sąsiadach i o babce w domu i o gościach co to boja sie inwigilacji satelitarnej i o łomocie na małżonku i o bąku i o uszach i o wyburzaniu ściany i problemach ze stołem i o Wikingach, dziurze w kole, babeczkach, najeździe małych Wikingów i t p .... Ja mam pamięć jak słoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.11.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Z zaciśniętymi ze złości zębami piszę po raz trzeci - wywala mnie z firefoxa cały czas! ze ten stolik pierwszy? nie wiem czy zauwazylas ale ja tez go poparlam wyzej pewnie że widziałam:) mój mąż to jest designerski beton do tej pory szczytem designu było dla niego agata meble Karramciu...pięknie już u ciebie....nic tylko sprzątać i się wprowadzać...płytek podłogowych zazdraszczam:D Beciu sprzątam i sprzątam a wszystko i tak osiada i pył jest wszędzie:( Heloł baby. Karramciu, pokaż chociaż tę sofe i jakies zajawki innych mebli. W ciemno ( mimo naprawdę szczerych chęci) trudno Ci cokolwiek doradzić sofa: u mnie: po lewej stronie już widać ściany, za sofą będzie witryna albo biblioteczka (w przyszłości), przed sofą stolik, obok jeszcze fotel (w przyszłości): plan pokoju: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.11.2013 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Melisko o tym trzecim tez już pamiętam, ale nic głosno nie mówie bo to...tajemnica Karramciu, jeszcze poka ostateczny wybór w kuchni. Jaka kolorystyka itp. Mój mąż również z betonu lub z epoki kamienia łupanego. Wyzynami designu i świadectwem solidności BRW. Z kim Ja zyję pod jednym dachem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.11.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Ok. Będę pamietała, żeby zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.11.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Pobudka... Zapierdziel co by zdąrzyć... Ślimak..... Mini spacerek bo mi się rozkładaja juniory... Szykowanie obiadu a w miedzy czasie: - pranie - sprzatanie - kawka - fajek - sprzatanie - pranie - nastawianie sie i innych na dzień jutrzejszy - pojenie - rozmowa z potencjalnymi kupcami - zmywanie - uskubanie kawałka szarlotki Obiad i wydawanie - karmienie - poganianie - zmywanie Pranie Pranie Fajek no i tak w sumie to nic nadzwyczajnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.11.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Karramciu, analizuje sobie w głowie i zaraz wrzucę pomysła, tonem nie znoszącym sprzeciwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.11.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 czekaj już kuchnię wsadzam, ale gości mieliśmy i musiałam się zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 11.11.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 fronty w stylu będą takim: białe, matowe z czarnym blatem układ kuchni: na razie nie będzie kredensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Hej dziewuszki wieczorowo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 No trochę ludzi się dzisiaj u mnie przewinęło:D Najpierw rodzice na kawusi byli, potem ledwo wróciliśmy ze spaceru z psem i zjechali goście:D:DDopiero pomyłam i zasiadłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Aniu....jak po rozmowie z ewentualnymi kupcami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Fajnie się z nią gada, nie Mmelisko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 A gdzie wybyła znowu? Jak ja jestem ostatnio to jej nie ma, jak ona jest to mnie nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 To gdzieś ty stała? Na dworze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.11.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 No tak...po co mieli ci przeszkadzać w tak ważnej rozmowie:lol2: to teraz się rozgrzej jakąś ciepłą herbatką, żebyś się nie rozchorowała:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts