Hanka126 12.11.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Anev witaj w klubie:bye: Ja też myslałam że tylko moja rodzina tak ma:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 12.11.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A to ja już dłużej, od końca września:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 ojtam ojtam, długo mnie nie było, to Wy już stare, ale dla mnie jak nowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 12.11.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 dziękuję Marii dlatego w totka nie gram - wolę zdrapki bo realniejsze szanse na cokolwiek - nawet głupie 20 zł kasiorka idzie do kupki przeznaczonej na kuchnie oczywiście :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.11.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Marcia,pożycz do 1-go:lol2: Cześć dziewczyny i dobranoc idę prasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ania , ale super , że córciom w nowej szkole się podoba, zostaną tam na stałe ? A jak maluchy? załapałam doła gigatna , to se pomalu wyłaże:cool: O i VIP ek nam się powiekszył o nowe VIPki:D Czuję się wywołana do tablicy. Witam Was wszystkie:D A niech będzie te kilka słów niczym w klubie leczenia uzależnień: matka, żona (nie Zofia), pracownik wielozadaniowy - sama sobie sterem. Mieszkamy sobie na 2 piętrze w ślicznej przedwojennej kamienicy ale "uroki sąsiedzkie" (wszelakie z wyjątkiem alkoholizmu o dziwo) wyganiają nas stamtąd z siłą wodospadu. Chciałam mieć swój kawałek trawnika, więc zaczęły się poszukiwania domu.. nic nam się dostatecznie nie spodobało, więc kupiliśmy działeczkę - szanowny małżonek oddał mi dowodzenie na budowie i bardzo mi to pasuje. Żeby było już całkiem wyznaniowo, Muratora czytam od 1,5 roku i przyrzekam uroczyście, że będę to czynić nadal:yes: Mari, jestem na 4 stronie od przodu i 5 od tyłu:p Marcia87, ale farciara z Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 12.11.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 marcia ja tez na kuchnie odkladam i z kazdej korony meza rozliczam jak ode mnie pozycza... juz mi wisi 2tysiaki czesc mu odpuscilam no ja też musiałabym zacząć bo on jest tak rozrzutny, że masakra.. wróci ze sklepu i pytam ile kosztowało a on " a nie wiem - brałem co kazałaś " zero zainteresowania cenami, że może obok coś tańsze lepsze leży... kompletny chaos w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Intryguje mnie ten Vip Club... Widziałam tu pewną zaprzyjaźnioną Zouzę. Trafiłam po nitce od kominka. Marimag, co i rusz na Ciebie wpadam w innych wątkach, cenię Twoje pomysły to przyszłam powiedzieć cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Melisko,boję się pytać co to za źródło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Aneta a swoja fotke pokazesz? pozniej usuniesz... Madzia, nie mam tyle odwagi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 eeeeeee no nie bydz taka Pomyślę i w terminie 2 tygdoni dam Ci odmowną decyzję na piśmie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 12.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 nie igraj z losem kochana... bo skonczy sie nasze koolezenstwo :rotfl: Marimag widzisz i nie grzmisz... gdzie ty kobieto jestes.. Wiesz, że Cię uwielbiam, nie rób mi tego:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) A nie mówiłam że VIPek się powiększa;) Witaj p@nno migotko:bye:czy w twoim awatarku to praktyczny 2? Edytowane 12 Listopada 2013 przez anev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jezus Maryjo !!!! :jawdrop::jawdrop: Co się tu wyprawia ! Młodzież, emerycja, nówki sztuki nie śmigane! Witam witam witam serdecznie !!! Chloe, a skąd nadajesz ? Melisko, spokojnie. Ucz się od starego wyłudzacza ! Jak klientka sie opiera, dać jej czas. Pomalutku, po cichutku i jeszcze sama będzie nam tu wrzucała foty ! Popatrz na Becię ! :rotfl: Kuchni czy sracza nie pokaże, ale siebie rozciągnietą na otomance to prosze bardzo. Anev, a co Cię tak męczy ? Zadwoń do mnie to sobie razem powyjemy. Ja też mam doła. Siedze w nim juz po szyję. Czuję, że niedługo dojdę do rowu Marjańskiego. Zaraz Ci privka wysmażę i radzę nie zawachac się go urzyć Becia, gdzie jesteś ???? Sprawa jest ! Panno Migotko To fakt, ze sie mijamy ale cenne rady ??? Ja ???? :jawdrop: Usiłuję cos mądrego powiedzieć, ale cienko mi to idzie. A coś o sobie ? Hanulka, przestań karmić no bo ileż można ! Marcia, masz jedyna i niepowtarzalną szansę na rozpieprzanie kasy a Ty się rzucasz ??? Jak to człowiek nie docenia tego co ma pod bokiem :bash: Biondzia, Twoje posty przejdą do historii. Będzie to precedens. Jak baba utłukła drugą po tym jak ta druga rzucała głupie teksty i znikała !!! A czemu mnie nie ma ???? Bo sobie wyję. A co ? Nie mozna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.11.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A nie mówiłam że VIPek się powiększa;) Witaj p@nno migotko:bye: czy w twoim awatarku to praktyczny 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Heloł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Kurna i Zombie przychodzi !!! Witaj Gosiulka Co tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dzwonialma dzis do Jejmosci, ale nie dalo rady... Pancia sie na swiat zamyka i telefon wyłącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.11.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Łooo matko, o sobie?? Dzieciata ( sztuk 2) mężata ( sztuk 1). Lubię siebie i w miarę możliwości innych. Ateistka, feministka ( ale z tych co golą nogi). Co tam jeszcze miało być? Kolor włosów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jejmość ??? Zastanawiałam sie o kim mowa bo jednego kjuja angii to juz w domu mam :lol2: Ano się zesrało urządzenie. Nawet nie wiedziałam, ze noszę w torebce trupa. Podpięłam go do respiratorka i jutro powróci z nową energią na łono świata. Ale za próbę połączenie z dworem królewskim to masz to :hug::hug: Panno, ale to nie mój zestaw pytań :lol2: Czy szanowna umi sklejać zdania bardzo złozone ? Proszę się zatem ustosunkować :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts