bionda 12.11.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Melisa a tak po prostu siedząc na sofie w salonie nie możesz zadzwonić?? Inni tak robią tylko Ty taka extrem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Co tam? Hmm... Hipopotam Prace się ciągną ale do przodu. Sprężamy się, ale doba za krótka. Kiedys skonczymy... poza tym, tak to ode mnie zdjecia ogródko-lasu. Teraz to efektu nie widac zadnego bo łyse badyle starczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja ńie mogę tak po prostu siedziec i rozmawiac przez telefon...mam natręctwo i albo łażę jak potępiona po całym "apartamencie ", albo w kuchni jaram fajki. Inna rzecz, ze jak gadam to mnie moje dżentelmeństwo wyprasza, bo zaklocenia wprowdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Mmsa wyslalam, bo żadanie było, ale jak sie ogarnę to cos wkleje...czyli w okolicach swiat ostatnio coraz ladniejsze zabawki lataja po ogrodzie, bo mój szczeniaczek Sheldonek biegał z paletami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.11.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Ja to najbardziej lubię z auta,wtedy mam poczucie dobrze wykorzystanego czasu,bo jak tak tylko jadę to mam wrażenie,że coś jeszcze powinnam robić i wtedy odrabiam wszystkie zaległe rozmowy(z konieczności) lub do Ani(dla przyjemności) Edytowane 12 Listopada 2013 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Biondzia, ja w aucie drugi dom mam.. Musze wlasnie posprzatac, bo by sie ze dwie kury u mnie wyzywiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 12.11.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Biondzia, ja w aucie drugi dom mam.. Musze wlasnie posprzatac, bo by sie ze dwie kury u mnie wyzywiły. Małgosiu,nie jechałaś moim ,stąd te kompleksy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 12.11.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Ja filolog/kulturoznawca z wykształcenia. A ustosunkować się, to i owszem. Dziewczyny, tak na serio to więcej z siebie dziś nie wykrzesam - padam na twarz, a snu mnie wiele nie czeka ( mlody ssak budzi się pierwszy raz koło północy). Taka karma, trzeba karmić. Edytowane 12 Listopada 2013 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Meliska, sluchaweczki mam. Mam tez zestaw glosnomowiacy,a le jego nazwa od darcia papy, zeby mnie kto uslyszal pochodzi Franca zbiera wszystkie odglosy z auta, a ja musze to przekrzykiwac... Jak wracalam do domu po pracy ( a spedzam w aucie srednio 4 godziny) wracalam jak po meczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Do czego to dochodzi ? Człowiek siku pójdzie ( czasem trzeba), zgubi się w pokoju to i na balkon go wyrzuci ale po powrocie ????? Żebym ja musiała nadrabiać ??? Koniec świata ! Panno, Ja tylko tyle... Sorki Melcia, że Ci się wcinam w kwestionariusz ale Ja szybciutko przelecę, że nawet nie poczujesz Panno : wiek, imie, skąd i ile ma ssak. Na razie tyle. Co do fachu to JA PIERNICZE !!!! Kolejny kulturalny znawca ! - pozdrawiamy Barbi Co ten wuntek ma, że tyle kultury tu przychodzi ??? A znawcy ??? Nie ma tu innych ! :lol2::lol2: My się znamy na wszystkim a jak nie znamy to poznamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ranking zasyfiałych fur ???? U mnie w samochodzie rosna opieńki ! Kto to przebije ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A u mojego w aucie to trza siedzieć na baczność i buty zdejmać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A u mojego w aucie to trza siedzieć na baczność i buty zdejmać! Mistrz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Anev a co Wy za pojazd macie ? Flinstonów ??? Melisko, dzięki za zezwolenie na dręczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Pa pa dziefczynki idem lulać ,Dobranoc:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Anev, Mejka...mieszkacie w sąsiedztwie...macie tak samo posrane koty w avatarku...Czemu sie jeszcze nie umówiłyście na flachę, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 My ? to mężowa limuzina, ja mom swoje zwyczajne małe autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Poważnie ? Buty zdejmujecie ??? Ja bym pewnie szukała wykrętu i zaproponowała, że zdejmę gacie ale w butach i z klasą jechac będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 mieszkam z Mejką po sąsiedzku???Ty to masz wywiad!!! strach się bać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Nie jednokrotnie PISAŁAM, ze mam dobrą pamięć i natręctwa wywiadowcze.Lubię znac ludzi z którymi pitygryle o sprawach ważkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts