mayday 12.11.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Anev, Mejka...mieszkacie w sąsiedztwie...macie tak samo posrane koty w avatarku...Czemu sie jeszcze nie umówiłyście na flachę, co ? Ja mam koty rownież poza avatarem A kto powiedział, ze sie nie umowimy? poki co, szykujemy się na wspolną imprezę z Gospodynią... Ale skoro nas przybywa, to moze caly osrodek wynajac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Goska nam się zawiesiła...Gosiulka, powiedz coś!Przestań jarać i do ludzi chodź ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Anev, Tys z Łodzi i okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Goska nam się zawiesiła... Gosiulka, powiedz coś! Przestań jarać i do ludzi chodź ! A gdziezbym.. Chociaz moze na ostatniego poszla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Taaaaa ! Szykujcie się na wielkiego NIGDY. Nie będzie chałupy. To juz wiem i zaczynam powoli do tego dojrzewać. A skoro chałupy brak to i mety na melanzyk zbraknie Ludzi przybywa ale też NIESTETY ubywa :( :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Zaraz sie okaże, ze anev to ta upierdliwa sasiadka spod 3 ! Ale bym sie posikała...Słowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja i w gaciach i butach i z klasą a młode to się tylko popatrzyły i tak robily swoje, batoniki ,kanapki i takie tam , to potem w aucie syf, i kazanie że na drugi raz to nie ma , mój chłop ma fizia na punkcie czystości w aucie i karnet stalego klienta na myjni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Anev, Tys z Łodzi i okolic? Zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja i w gaciach i butach i z klasą a młode to się tylko popatrzyły i tak robily swoje, batoniki ,kanapki i takie tam , to potem w aucie syf, i kazanie że na drugi raz to nie ma , mój chłop ma fizia na punkcie czystości w aucie i karnet stalego klienta na myjni A honorowe obywatelstwo tejże stacji benzynowej, dostał ? A meldunek na pobyt stały w myjni ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Zaraz sie okaże, ze anev to ta upierdliwa sasiadka spod 3 ! Ale bym sie posikała... Słowo! Bywam upierdliwa ale nie spod 3:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A honorowe obywatelstwo tejże stacji benzynowej, dostał ? A meldunek na pobyt stały w myjni ma ? Pobyt stały bez meldunku , melduje się mnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 To tak na dobranoc, bo lece zaraz w pieluchy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dziewczyny, ja tu 15 lat mieszkam i znam tylko sąsiadow ze swojej klatki. Nie mam fioletowego pojecia o sasiadach z bloku. Na wsi mej, tez jak na Ogra przystalo integracje ograniczam do uprzejmosci...ale na wsi to jest inaczej. Tam pewnie znac bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 12.11.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Nio to po mars-janku i lulu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.11.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Papapapapa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.11.2013 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A Ja sobie pozwolę zażyć Rennie. Też mam po nim odlot. Gosiu, Ja rozumiem nawyki - trudny temat, ale czy nie pora z tych pieluch wyrosnąć ? Stringi se kup ! Dobrej nocki wszystkim. Ja jutro w kierat i nerwy od samego rańca Karaluchy do poduchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.11.2013 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Cześć wszystkim nowym i starym dziewczynkom:D Wygrzebałam się z papierzysków,oczy mam jak angor,okulary zaparowane,ale przecież musiałam zerknąć co u was:pAnuś ,super wieści ze szkoły. Cholernie mi się ona podoba:yes: Doczytałam ,że mamy wśród nas czarodziejkę-magiczkę ,która z 1 złotówki potrafi wyczarować 2 tysiaki. Gratulacje!!!!Teraz idę lulu,bo zaraz zwale się jak kłoda i mąż będzie mnie musiał za kudły wlec do łóżka. Jutro was doczytam,choć wiem ,że łatwo nie będzie bo wyprodukujecie jeszcze kilka stronek:yes:U nas nadal deszczowo,więc Bastki na bank zwiedza Paryżew w kaloszkach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.11.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dzień Dobry! Anula nie załamuj się:hug:młoda jestes,wszystko zdążysz,mieszkanie sprzedać,dom kupić,jeszcze się w nim namieszkasz,jeszcze tak nie było,żeby ktos tak bardzo czegos chciał i tego nie osiągnął :hug:A dzisiaj zrób sobie jakąs małą przyjemnosć,tylko dla siebie,olej te obiady i sprzątania ,załóż wygodne buty i idź na długi spacer aż się zgrzejesz,zobaczysz,pomaga:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.11.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Alicja nie bierz tyle tych chałtur,bo się zajedziesz,jeden post/24h to dużo za mało a spać trzeba:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Bry Ala ale z Ciebie nietoperz. Rozumiem wszystko ale czy nie mogłabyś wpadać za dnia ? Tak na słóweczko. Asiu, dzieki za namowy ale Ja naprawdę nie mam kiedy. Powiem Ci w tajemnicy, ze boję się zostawac sama z sobą. Jeśli "mam czas" tylko dla siebie, to napadaja mnie wtedy te wszystkie moje mysli, plany, marzenia...szalonki dostaję. W kieracie jak to w kieracie.... Działam, latam i staram się odrzucac to co się kłębi we łbie i być z domownikami...dość trzeźwo. Historyjka obrazkowa z rańca... Wyobraźcie sobie babeczką, lat 37, woreczki pod oczami, zwinieta w kuleczkę, sen spokojny, oddech miarowy, otulona w misternie struganym przez pół nocy, kokoniku... Świta. Szaróweczka za oknem, w domu cisza, ktoś w kuchni działa...cichutko, spokojniutko......błogostan. Nagle.... Do tej spiącej podbiega mąż i krzyczy : Wstawaj ! Zaspaliśmy ! Babeczka pion ! Pizdnięcie łbem w szafkę ! Powrót na poduszkę ! Chwila rejestracji zaistniałych faktów.... I wielkie ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Powitałam srodę z wielkim przytypem i w sekundę osiagnełam stan jak po 2 kawkach i maratonie zakładowym ( zakład - placówka edukacyjna dzieci ). Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts