Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Kasia, 34 wiosny, dziecia 3,5 roku oraz 4,5 miesiąca. Z miasta Łodzi się pochodzi. :D

Przecież i tak mogłam nazmyślać:cool: Prawda?

A tak serio to spadam z młodym na szczepienie i się okaźe ile to moje już waży i mierzy. Biorąc pod uwagę jego aktualne gabaryty to gdyby nie urodził się jako wcześniak, to by o nas w gazetach pisali:-) Miłego dnia wszystkim.

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Panno, na pasztet go/ja hodujesz ?

Moja najmłodsza gdy miała 8 miesięcy, wazyła 15 kg...takze znamy te pączki...znamy :yes:

Dzięki za ankietkę.

Od razu lepiej i rodzinnie, nie ?

Po co miałabys kłamać ?

My tu szczerze i z grubej rury..

Sami swoi...

Jak małe zniosło szczepienie ?

Anev :hug:

Lubieznico Ty jedna ;)

Dziś miałam dzień rozmów w toku z 3 siostrami forumowymi. Babcia mało nie oszalała no bo ...ile mozna gadac przez telefon !

Dzięki kochane :hug:

Asiu i tak bym Cię dorwała na innych wątkach ;)

Witam się wieczorową porą :)

Potrzebuję pomocy, właśnie działa hydraulik u nas i było wszystko ustalone, gdzie podłogówka, grzejniki, ale Ania robiąc wizki dla Karram mi namieszała:p. Mamy z Karram podobny układ salonu z kuchnią. Miała być kanapa narożna, ale teraz myślę o ustawieniu, które pokazywała Ania w salonie Karram i mam problem gdzie dać grzejnik. Zrobiłam prowizoryczne wizki, która wersja :confused: A może macie inne pomysły ???

Ta ściana na środku to komin, od strony salonu będzie piec kaflowy, od strony kuchni będzie kuchnia kaflowa.

Salon1.jpgSalon1a.jpgSalon2.jpgSalon2a.jpg

Anev, ano na antobiotyk wskoczyły. Gil zielony, oczy ropieja albo sa przekrwione, ledwo oddychają. Mają 1 antybiotyk do paszczy, jeden w nos i jeden w oko.

Jak Ja im to zapodam w oczy to nie mam bladego pojęcia....

Romciu, sorki, że Ci namieszałam ....:(

Czy masz czysty plan domu ?

Zapodaj.

Skopiuje i cos narysuję :)

Romciu,

otwarta kuchnia powiększa optycznie salon, ale ma swoje minusy. Przede wszystkim dla mnie największy to hałasujące czajniki, okapy i konieczność natychmiastowego sprzątania, bo bałagan w kuchni od razu widoczny jest i w saloonie. Ja ściankę bym postawiła. Jakkolwiek efektowna otwarta kuchnia może się pięknie prezentować i nie dawać kucharzowi poczucia wywalenia za kare do garów, to jednak jest to pomieszczenie szczególnego użytku i rządzi się swoimi prawami..

Wszyscy kłamią.... No albo prawie wszyscy. Jak nie innych, to siebie:-) ja też mam bardzo dobrą pamięć i często wyłapuję jak ludzie ściemniają. Zapominają co opowiadali wcześniej i po jakimś czasie plotą co innego. Detale, drobnostki - ale ja pamiętam. I zonk. Ale mniejsza o to.

Młody jak kluska. Mój wcześniaczek z 34 tygodnia waży jak mały zawodnik sumo. :p na razie wygląda, że szczepienie nie zrobiło na nim większego wrażenia, ale zobaczymy w nocy. A 15 kilo to moja 3,5 latka waży aktualnie. Cholera mala tylko słodycze by jadła. Pozostała żywność mniej ją interesuje:(

Edytowane przez p@nna migotka