pnna migotka 13.11.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kasia, 34 wiosny, dziecia 3,5 roku oraz 4,5 miesiąca. Z miasta Łodzi się pochodzi. Przecież i tak mogłam nazmyślać Prawda? A tak serio to spadam z młodym na szczepienie i się okaźe ile to moje już waży i mierzy. Biorąc pod uwagę jego aktualne gabaryty to gdyby nie urodził się jako wcześniak, to by o nas w gazetach pisali:-) Miłego dnia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.11.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Chyba znowu coś subskrybcja nawala Błąkam się więc po koleżańskich wątkach i ręcznie nawołuję do doradztwa w moim... Też się dzisiaj szczepimy - jak nie zbiorowy dentysta to zbiorowe szczepienie Anna - chciałam tylko donieść, że nie zniknęłam, jestem tyle, że w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 13.11.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kasia, 34 wiosny, dziecia 3,5 roku oraz 4,5 miesiąca. Z miasta Łodzi się pochodzi. Witaj ziomalko! i Wszystkim Bry.. A ja sobie rozmawiałam dzisiaj z Anią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 13.11.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 To ja jeszcze domeldowuję, że nadaję z północnego zachodu:PAle tu produkcja! Zastanawiam się, czy kiedykolwiek będę na bieżąco;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.11.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 7,5 kilo żywej wagi. Na własnej piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Panno, na pasztet go/ja hodujesz ? Moja najmłodsza gdy miała 8 miesięcy, wazyła 15 kg...takze znamy te pączki...znamy Dzięki za ankietkę. Od razu lepiej i rodzinnie, nie ? Po co miałabys kłamać ? My tu szczerze i z grubej rury.. Sami swoi... Jak małe zniosło szczepienie ? Anev Lubieznico Ty jedna Dziś miałam dzień rozmów w toku z 3 siostrami forumowymi. Babcia mało nie oszalała no bo ...ile mozna gadac przez telefon ! Dzięki kochane Asiu i tak bym Cię dorwała na innych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 13.11.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 7,5 kilo żywej wagi. Na własnej piersi. Niezły ssak:D Mari jak maluchy polekarzowo, bo zasmarkane głosiki słyszałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Witam się wieczorową porą Potrzebuję pomocy, właśnie działa hydraulik u nas i było wszystko ustalone, gdzie podłogówka, grzejniki, ale Ania robiąc wizki dla Karram mi namieszała:p. Mamy z Karram podobny układ salonu z kuchnią. Miała być kanapa narożna, ale teraz myślę o ustawieniu, które pokazywała Ania w salonie Karram i mam problem gdzie dać grzejnik. Zrobiłam prowizoryczne wizki, która wersja A może macie inne pomysły ??? Ta ściana na środku to komin, od strony salonu będzie piec kaflowy, od strony kuchni będzie kuchnia kaflowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 I witam nowe VIP-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Anev, ano na antobiotyk wskoczyły. Gil zielony, oczy ropieja albo sa przekrwione, ledwo oddychają. Mają 1 antybiotyk do paszczy, jeden w nos i jeden w oko. Jak Ja im to zapodam w oczy to nie mam bladego pojęcia.... Romciu, sorki, że Ci namieszałam .... Czy masz czysty plan domu ? Zapodaj. Skopiuje i cos narysuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 I dobrze, że namieszałaś, lepiej teraz. O taki plan Ci chodziło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Tak o taki A ile metrów ma sama część kuchenna ? Od ściany do sciany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Tak jak masz na planie 330 cm od komina do ściany, i tak do drzwi tarasowych mniej więcej. Po jednej stronie drzwi tarasowych ma stać kredens jak na planach, a po drugiej lodówka, bo tylko tam mi się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No dobra...Daj mi sekundke.Muszę sie poczuc w srodku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.11.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 heloł, heloł!!Witam moje lokaleski :welcome:i resztę świata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Robiłam jakiś czas temu wizki kuchni, wklejam dla wyobrażenia. Cały czas rozważamy, czy postawić ścianę między kominem, a ścianą z wejściem do salonu - wtedy kuchnia byłaby zupełnie niewidoczna od salonu - to cały czas sprawa otwarta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 13.11.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Strasznie dużo tych antyboli:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.11.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Romciu, otwarta kuchnia powiększa optycznie salon, ale ma swoje minusy. Przede wszystkim dla mnie największy to hałasujące czajniki, okapy i konieczność natychmiastowego sprzątania, bo bałagan w kuchni od razu widoczny jest i w saloonie. Ja ściankę bym postawiła. Jakkolwiek efektowna otwarta kuchnia może się pięknie prezentować i nie dawać kucharzowi poczucia wywalenia za kare do garów, to jednak jest to pomieszczenie szczególnego użytku i rządzi się swoimi prawami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.11.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) Wszyscy kłamią.... No albo prawie wszyscy. Jak nie innych, to siebie:-) ja też mam bardzo dobrą pamięć i często wyłapuję jak ludzie ściemniają. Zapominają co opowiadali wcześniej i po jakimś czasie plotą co innego. Detale, drobnostki - ale ja pamiętam. I zonk. Ale mniejsza o to. Młody jak kluska. Mój wcześniaczek z 34 tygodnia waży jak mały zawodnik sumo. na razie wygląda, że szczepienie nie zrobiło na nim większego wrażenia, ale zobaczymy w nocy. A 15 kilo to moja 3,5 latka waży aktualnie. Cholera mala tylko słodycze by jadła. Pozostała żywność mniej ją interesuje:( Edytowane 13 Listopada 2013 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.11.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Bonsoirjestem i żyję - chyba bo ledwo oko otwieram, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts