Bastki 13.11.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 za dużo nadrabiania na dzisiaj ale jutro dam rade. Mari kuźwa nie umiałam cię wylukać z nowym awatarkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No dobra. Pomysł numer jeden, ale pewnie sie nie spodoba. Moja wizja a pamiętaj, że zdrowo pierdzielnieta w leb dziś jestem. Siedze z lodem przy czole i rzeźbię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.11.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mari, czemu na projekcie Romci masz podpis willa Karramci? czy ja coś nie ten teges z głową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No dobra. Pomysł numer jeden, ale pewnie sie nie spodoba. Moja wizja a pamiętaj, że zdrowo pierdzielnieta w leb dziś jestem. Siedze z lodem przy czole i rzeźbię... [ATTACH=CONFIG]224256[/ATTACH] Kredens i stół się nie zmieszczą, bo między kominem, a ścianą jest ok 280cm. Ale myślałam nad tym, żeby zamiast tych 3 krzeseł pod ścianą dać ławkę. Kanapy w tym miejscu nie mogą być, bo tam jest wejście do salonu i wchodziłoby się prosto na kanapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 13.11.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) Bry Lokaleski (rozwaliło mnie to określenie : ) i inne dziołchy po kraju oraz świecie rozproszone May nie czepiaj się drobiazgów : )) Bastki opowiadaj, jak było : )) Edytowane 13 Listopada 2013 przez Monika m&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.11.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 nie czepiam się tylko ja już sama tzw wątpia złapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.11.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) Kredens i stół się nie zmieszczą, bo między kominem, a ścianą jest ok 280cm. Ale myślałam nad tym, żeby zamiast tych 3 krzeseł pod ścianą dać ławkę. Kanapy w tym miejscu nie mogą być, bo tam jest wejście do salonu i wchodziłoby się prosto na kanapę. Ale Romciu, jak by zamknąć ścianę z kuchnią to zamiast drugiej kanapy spokojnie zmieszczą Ci się fotele z podnóżkami, które w razie gości dają dodatkowe miejsca siedzące. Jak też umożliwiaja ustawianie się wygodne i w stronę tv i kominka Edytowane 13 Listopada 2013 przez mayday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Załączam rysunek ze ścianką między kuchnią, a salonem, bo nie wiem, czy się dobrze rozumiemy. Na czerwono zaznaczyłam wejście do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.11.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Romciu, ja widzę wejście na planie. Z kanapą narożną w tym miejscu tym bardziej widzę fotele. Z kanapy dobrze widać kominek, ale gorzej z tv. fotelami mozna pojezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mari, czemu na projekcie Romci masz podpis willa Karramci? czy ja coś nie ten teges z głową? Ewidentnie, nie ten teges. Sorki Romciu, ze pozbawiłam Cię chałupy i sorki Karramciu, ze Cię przeprowadziłam na Kaszuby Kredens i stół się nie zmieszczą, bo między kominem, a ścianą jest ok 280cm. Ale myślałam nad tym, żeby zamiast tych 3 krzeseł pod ścianą dać ławkę. Kanapy w tym miejscu nie mogą być, bo tam jest wejście do salonu i wchodziłoby się prosto na kanapę. Nie zdążyłam napisać komentarza pod wizką, że...MAM WĄTPLIWOŚCI CO DO MOŻLIWOŚCI WEJSCIA.... Zaraz wizka numer 2 Bry Lokaleski (rozwaliło mnie to określenie : ) i inne dziołchy po kraju oraz świecie rozproszone May nie czepiaj się drobiazgów : )) Bastki opowiadaj, jak było : )) Hej Moniu.... nie czepiam się tylko ja już sama tzw wątpia złapałam Załączam rysunek ze ścianką między kuchnią, a salonem, bo nie wiem, czy się dobrze rozumiemy. Na czerwono zaznaczyłam wejście do salonu [ATTACH=CONFIG]224261[/ATTACH] Kumam, kumam... Zaraz inne propozyszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A może telewizor przenieść na ściankę obok pieca kaflowego i wtedy trzeba by było jeszcze zagospodarować róg pokoju Chyba poproszę hydraulika o podejście do grzejnika pod oknem na przeciwko drzwi wejściowych jak się da, tak w razie czego - mam nadzieję, że można zamknąć jak będzie niepotrzebne i zrobię podejście dla TV na ściankę obok pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Po pierwsze tv przy kominku to zły pomysł. Po drugie, wszystko wpychasz w jeden kąt. Po trzecie, jeden grzejnik na taka powierzchnie to chyba ciut z mało. Po czwarte, luknij na wizję 2 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.11.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Witaj migotko, fajnie, ze wpadłaś tutaj. Jak budowa coś do przodu? Moje dziecię również wielkogabarytowe było i to tylko na piersi. 6 miesięcy -11200. Powiem szczerze wyglądał okropaśnie, ale żarty był i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Wizja 3 na tapecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Co Ci nie wejdzie ???? Długość ściany od komina do okien to 280 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.11.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 dla mnie lepiej w 3 wersji, ale nadal upieram się przy fotelach zamiast kanapy po srodku. Szkoda mi przestrzeni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mejka ale w jakim ustawieniu ? Nikt nie zwrócił na własnoręcznie strugane, designerskie bieżniczki w kuchni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 13.11.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zastanawiałam się, cóż to jest takie zielone w czerwone paseczki... już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Tak ma byc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts