Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No dobra.

Pomysł numer jeden, ale pewnie sie nie spodoba.

Moja wizja a pamiętaj, że zdrowo pierdzielnieta w leb dziś jestem.

Siedze z lodem przy czole i rzeźbię...

[ATTACH=CONFIG]224256[/ATTACH]

Kredens i stół się nie zmieszczą, bo między kominem, a ścianą jest ok 280cm. Ale myślałam nad tym, żeby zamiast tych 3 krzeseł pod ścianą dać ławkę. Kanapy w tym miejscu nie mogą być, bo tam jest wejście do salonu i wchodziłoby się prosto na kanapę.

Kredens i stół się nie zmieszczą, bo między kominem, a ścianą jest ok 280cm. Ale myślałam nad tym, żeby zamiast tych 3 krzeseł pod ścianą dać ławkę. Kanapy w tym miejscu nie mogą być, bo tam jest wejście do salonu i wchodziłoby się prosto na kanapę.

Ale Romciu, jak by zamknąć ścianę z kuchnią to zamiast drugiej kanapy spokojnie zmieszczą Ci się fotele z podnóżkami, które w razie gości dają dodatkowe miejsca siedzące. Jak też umożliwiaja ustawianie się wygodne i w stronę tv i kominka

Edytowane przez mayday

Mari, czemu na projekcie Romci masz podpis willa Karramci? czy ja coś nie ten teges z głową?

Ewidentnie, nie ten teges.

Sorki Romciu, ze pozbawiłam Cię chałupy i sorki Karramciu, ze Cię przeprowadziłam na Kaszuby :rolleyes:

Nie zdążyłam napisać komentarza pod wizką, że...MAM WĄTPLIWOŚCI CO DO MOŻLIWOŚCI WEJSCIA....

Zaraz wizka numer 2 :rolleyes:

Bry Lokaleski (rozwaliło mnie to określenie : ) i inne dziołchy po kraju oraz świecie rozproszone

May nie czepiaj się drobiazgów : ))

Bastki opowiadaj, jak było : ))

Hej Moniu....:bye:

nie czepiam się:no: tylko ja już sama tzw wątpia złapałam :p

:p

Załączam rysunek ze ścianką między kuchnią, a salonem, bo nie wiem, czy się dobrze rozumiemy. Na czerwono zaznaczyłam wejście do salonu

[ATTACH=CONFIG]224261[/ATTACH]

Kumam, kumam...

Zaraz inne propozyszyn :)

A może telewizor przenieść na ściankę obok pieca kaflowego i wtedy trzeba by było jeszcze zagospodarować róg pokoju

Salon3.jpg

Chyba poproszę hydraulika o podejście do grzejnika pod oknem na przeciwko drzwi wejściowych jak się da, tak w razie czego - mam nadzieję, że można zamknąć jak będzie niepotrzebne i zrobię podejście dla TV na ściankę obok pieca.