marimag 13.11.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zastanawiałam się, cóż to jest takie zielone w czerwone paseczki... już wiem : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.11.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 zwróciłam, zwróciłam, ale nad kolorystyką trza by popracować no w jakim ustawieniu, nawet w załozeniu takim jak kanapa, ale fotelami da siępojezdzic i można złapac troche oddechu w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Co Ci nie wejdzie ???? Długość ściany od komina do okien to 280 cm ? Tak, może nawet 270 cm, to wystarczy na stół i krzesła, ale już kredens nie. Zaraz zwizualizuję sobie w SH propozycje, ale wydaje mi się, że za gęsto się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 13.11.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kurcze, zdolne jesteście...Ja dumam nad łazienkami w domu i kawalerką zakupioną w przypływie pomroczności jasnej... I Im bardziej dumam tym gorzej mi się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Kurcze, zdolne jesteście... Ja dumam nad łazienkami w domu i kawalerką zakupioną w przypływie pomroczności jasnej... I Im bardziej dumam tym gorzej mi się robi... To zapodaj plany, jak tyle głów zaczyna kombinować, to zawsze lepiej, jakiś nowy pomysł wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.11.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No jak Cię tu dojrzałam to myślę - to jest to:cool:Budowa doszła do stanu deweloperskiego ( no powiedzmy) i na razie przerwa zimowa. Czas zebrać trochę kasy i od wiosny coś ruszymy z wykończeniem. Pewno będę prosić o pomoc i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 zwróciłam, zwróciłam, ale nad kolorystyką trza by popracować no w jakim ustawieniu, nawet w załozeniu takim jak kanapa, ale fotelami da siępojezdzic i można złapac troche oddechu w pokoju Czy tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Za gęsto...co Ci za gęsto ? Chałupa ma klimat i trzeba by ja wypełnić. Przyjęłam że : Kredens mozesz zrobic na zamówienie u miejscowego szarpidruta i np. zamiast 60 zrobic 40. Na ale przyjęłam 60. Stół to ok 80/90/100 Przyjęłam 90. Robi się : 280 - 60 - 90 = 130 cm na odsuniecie krzesła i przejście. Moze to nie duzo ale na codzień dla Waszej 2, mozecie ustawiac krzesła inaczej a na wieksze imprezki, wjechac ze stołem w salon. W takich sytuacjach, wiadomo....zawsze jest jakoś.... Styknie. Mozesz też w tym przejściu, sadzac chudszych co to niewiele miejsca potrzebują, żeby sie odsunąć. Ja będę siadac na szczycie, zeby dało sie otworzyć taras Monia, dawaj rzuta. Cos pomyślim. Migotko, do kogo piszesz bo zdurniałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Po pierwsze tv przy kominku to zły pomysł. Po drugie, wszystko wpychasz w jeden kąt. Po trzecie, jeden grzejnik na taka powierzchnie to chyba ciut z mało. Po czwarte, luknij na wizję 2 ! [ATTACH=CONFIG]224266[/ATTACH] My nie będziemy mieli kominka, a piec kaflowy, w którym ogień tak bardzo nie rzuca się w oczy, będzie szybka ale niewielka. Grzejniki przewidziane są 2 plus podłogówka w kuchni. W salonie podłogówki nie będzie, bo kładziemy starą podłogę, która ma prawie 4cm grubości, a poza tym niecierpię jak mnie grzeje w stopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Romciu, razi mnie grzejnik przy kredensie i to, ze jak większa imprezka to stół wjeżdza do kuchni.No mozna by go tez przenosic równolegle do kominka, ale..... Takie, bardzo oczywiste ustawienie sie zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Tak ma byc ??? [ATTACH=CONFIG]224271[/ATTACH] OOO!! o to mie się rozchodzi Romanko, Twoja wersja tez duzo lzejsza z fotelami. Pytanie tylko, gdzie Ci bardzie telewizornia pasuje i jakiej wielkosci sprzet przewidujesz? Bo jak wielgachny, to Twoja wersja na ścianie z drzwiami chyba lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Rozumiem.Piec czy kominek...wszystko jedno.Szkoda by go było tak nie eksponować.Aż sie prosi siedzisko przy i szpan na maksa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 13.11.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 O przepraszam nie wrzuciłam cytatu Pisałam do Asi. Mamy prawie takie same domy i znamy się z innego forum. Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 O przepraszam nie wrzuciłam cytatu Pisałam do Asi. Mamy prawie takie same domy i znamy się z innego forum. Sorki. Nadal, drga mi powieka... Której Asi ? Z jakiego forum ? :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zrobiłam wizkę Nawet jak będzie wąski kredens, to będzie ciasno, takie ustawienie odpada. I jakoś nie bardzo leży mi telewizor na ścianie między oknami. Jeszcze mamy do upchnięcia spory sprzęt audio i ściana z drzwiami najlepiej się do tego nadaje. Bardzo podoba mi się kącik z biblioteczką - no mam zgryz, muszę sobie tym wszystkim pojeździć po pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 13.11.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) Asi żony praktycznej vel zołzy : )) Rzuty wrzucę na pewno, bo sama z nimi obszaleję... dzięki wielkie za chęć pomocy : * Edytowane 13 Listopada 2013 przez Monika m&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A może piec z zapieckiem - wrzuciłam jaki miałam po ręką, ale byłaby jedna ławeczka do wygrzewania starych kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.11.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Mi się podoba patent z 2 narożnikami - czad! Stół faktycznie zostawiłabym sam, bez kredencu, bo już by się optycznie nawet tłok tam zrobił. Na szczęście jest miejsce - zamiast ławeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 13.11.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 (edytowane) A ja patrzę i patrzę i pojęcia nie mam jak to poprzestawiać, mnie ten stół w przewężeniu irytuje... tak bardziej przyklejony do ściany jest ok a tv nie jest za daleko od sofy? może by ją przysunąć do ściany a za sofą dać kaloryfer i biblioteczkę? w photoshopie przerobiłam: Edytowane 13 Listopada 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.11.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dziewczyny, ja dziś już lecę spać. Dobrej nocy zyczę:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts