Romana101 13.11.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A ja patrzę i patrzę i pojęcia nie mam jak to poprzestawiać, mnie ten stół w przewężeniu irytuje... tak bardziej przyklejony do ściany jest ok a tv nie jest za daleko od sofy? może by ją przysunąć do ściany a za sofą dać kaloryfer i biblioteczkę? w photoshopie przerobiłam: [ATTACH=CONFIG]224319[/ATTACH] Dokładnie o tym samym pomyślałam , bo faktycznie między ścianami jest ok.520cm - dokładnie jeszcze nie wiadomo, bo przyjdzie ocieplenie od środka. Poproszę hydraulika o podejście tam do grzejnika, najwyżej zaślepimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 13.11.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ja też już dzisiaj zmykam, bo późna pora jak na mnie - jutro będę sobie dalej wizualizować, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 13.11.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 możesz planować ogrzewanie, ale to fachowiec w zależności od rodzaju ogrzewania powie gdzie i jakiej wielkości kaloryfer musi być, my mamy podłogówkę w części, ale w salonie już nie więc mam wieeeeelki kaloryfer pod oknem, mam jakiś tam piec kondensacyjny i niestety kaloryfery muszą być o 30% większe niż normalne ja też mam zaślepiony kaloryfer między kuchnią a jadalnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.11.2013 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No kombinuj kochana. Patent z ławka zamiast krzeseł, też dobry. Nad nim jakis lejeń na rykowisku i będzie cool ! Asia Z, który patent ci lezy ? Żegnam wszystkie śpiochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.11.2013 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Patent 2. - dwa narożniki jak puzzle Dobra, nadrobiłam. Mogę iść spać z czystam sumieniem. A widzę, że tu wszyscy się już poskładali no to sweet dreams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.11.2013 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Halo,odespałam wczorajszą noc i teraz nie usnę za chińskiego! Bastki jak wrażenia? Co do ustawienia salonu u Ramonci,to podstawowe pytanie co jest ci potrzebne w salonie? salon to miejsce gdzie cala rodzina przebywa najwięcej.Musi być wygodny dla was ,dla rodziny. Ławki przy stole ,choć mogą najpiękniej wyglądać,są najzwyklej w świecie nie wygodne. Kanapę i fotele musisz ustawić tak ,aby siedzacy na nich nie nabawili się skrętu szyi przy oglądaniu tv. To miejsce gdzie z kubkiem herbaty,otuleni kocem czy nie usiądziecie wygodnie i zapadniecie się w błogostanie. Komoda czy witryna za krzesłami jest zawalidrogą. trzeba uważać aby krzesłem w nią nie grzmotnąć i przepraszać siedzącego aby do niej się dostać. Fotele odwrócone tyłem do wejścia wizualnego wrażenia nie zrobią a wręcz przytłoczą. O wiele lepsza jest kanapa pod warunkiem ,że za jej plecami a frontem do wejścia postawisz małą waską komodę lub stolik. Przy piecu po prawej stronie aż prosi się wygodny fotel czy szezlong ,lampa i moze to być cudowne miejsce do czytania , oglądania tv i najzwyklejszego leniuchowania. Przepraszam za mądraliństwo,o ile takie słowo istnieje;) ale tytułu rekordzisty w jeżdzeniu meblami w mym domu nikt mi nie odbierze;) Wpadnę jutro do was,a później znikam na tydzień. Ściskam was wszystkie dziewczynki mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.11.2013 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ze względu na późna porę proszę o wybaczenie i nie będę edytować tekstu aby wstawić brakujące znaki interpunkcyjne:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.11.2013 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Nadal, drga mi powieka... Której Asi ? Z jakiego forum ? :o:o Jest Zouza. I dobrze jej z tym:-) no zresztą nieważne. Za dużo się tu dzieje i czasem ciężko się połapać. Dla tych którzy dzis narzekają, że się niewyspali powiem że my od 4 nad ranem sobie radośnie popiskujemy. Tzn syn radośnie, bo ja jakoś mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 14.11.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 14.11.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Halo,odespałam wczorajszą noc i teraz nie usnę za chińskiego! Bastki jak wrażenia? Co do ustawienia salonu u Ramonci,to podstawowe pytanie co jest ci potrzebne w salonie? salon to miejsce gdzie cala rodzina przebywa najwięcej.Musi być wygodny dla was ,dla rodziny. Ławki przy stole ,choć mogą najpiękniej wyglądać,są najzwyklej w świecie nie wygodne. Kanapę i fotele musisz ustawić tak ,aby siedzacy na nich nie nabawili się skrętu szyi przy oglądaniu tv. To miejsce gdzie z kubkiem herbaty,otuleni kocem czy nie usiądziecie wygodnie i zapadniecie się w błogostanie. Komoda czy witryna za krzesłami jest zawalidrogą. trzeba uważać aby krzesłem w nią nie grzmotnąć i przepraszać siedzącego aby do niej się dostać. Fotele odwrócone tyłem do wejścia wizualnego wrażenia nie zrobią a wręcz przytłoczą. O wiele lepsza jest kanapa pod warunkiem ,że za jej plecami a frontem do wejścia postawisz małą waską komodę lub stolik. Przy piecu po prawej stronie aż prosi się wygodny fotel czy szezlong ,lampa i moze to być cudowne miejsce do czytania , oglądania tv i najzwyklejszego leniuchowania. Przepraszam za mądraliństwo,o ile takie słowo istnieje;) ale tytułu rekordzisty w jeżdzeniu meblami w mym domu nikt mi nie odbierze;) Wpadnę jutro do was,a później znikam na tydzień. Ściskam was wszystkie dziewczynki mocno. A wymądrzaj się, zawsze chętnie wysłucham opinii innych Myślałam właśnie o fotelu przy piecu, ale wydawało mi się, że będzie przeszkadzał w wejściu, ale jak ustawiłam na planie, to się okazało, że nie jest źle, pufę zawsze można przestawić, salon nie wydaje się być bardzo zagracony i takie ustawienie kanapy narożnej najbardziej odpowiada mojemu mężowi. Wyszło mi tak i podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 14.11.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A wymądrzaj się, zawsze chętnie wysłucham opinii innych Myślałam właśnie o fotelu przy piecu, ale wydawało mi się, że będzie przeszkadzał w wejściu, ale jak ustawiłam na planie, to się okazało, że nie jest źle, pufę zawsze można przestawić, salon nie wydaje się być bardzo zagracony i takie ustawienie kanapy narożnej najbardziej odpowiada mojemu mężowi. Wyszło mi tak i podoba mi się. [ATTACH=CONFIG]224374[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]224375[/ATTACH] Bry! Oddaję swój głos na tę koncepcję - mimo że nie jestem zwolenniczką narożników, uważam, że tak będzie najwygodniej. I Fotel przy piecu jest super - można sobie w ciepełku poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Hejka Witam wszystkich wyspanych na zapas, pipiskujacych i buczacych, świrujących z wizkami i innych - zarobionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Romciu, ustawienie lekkie, ale co z ogladaniem tv w kołnierzu ortopedycznym ? Koncept z fotelem przy piecu jest fajny. W tę wnekę, mozna by, wstawić biblioteczkę. Pocudowałabym jeszcze z kanapiszczem.Wiem, że dziura aż się prosi o naroznik ale nie wygodnie będzie tam lukac na tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.11.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 cześć dziewczyny wczoraj się witałam ale nikt mnie nie zauważył w każdym bądź razie Alicjo Paris est magnifique et très jaloux de toi ici bien écrit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 14.11.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Romciu, ustawienie lekkie, ale co z ogladaniem tv w kołnierzu ortopedycznym ? Koncept z fotelem przy piecu jest fajny. W tę wnekę, mozna by, wstawić biblioteczkę. Pocudowałabym jeszcze z kanapiszczem. Wiem, że dziura aż się prosi o naroznik ale nie wygodnie będzie tam lukac na tv. Jedna część kanapy jest na wprost telewizora i to w zupełności nam wystarczy - nawet mąż będzie mógł na leżąco na wprost oglądać TV (leżąc na drugiej części). Nie wyobrażam sobie, że jak będą goście to włączony będzie telewizor, przecież nie spotykamy się z ludźmi na oglądanie TV, ale po to, żeby przyjemnie spędzić czas, pogadać i muzyka wystarczy. O niewielkiej biblioteczce też już myślałam i powinna się zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A w łeb przyłożyć ??? Wszystkie zauwazyły i pisały że czekaja na relację ! A kolezanka, to już tak na stałe będzie szyfrem pisać ? Jak było ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 No to chyba, już wiesz co i jak. No to teraz do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 14.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Hej Bastki Ania dobrze pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.11.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 iiiii jupi sprzedałam swój stół i krzesła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.11.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 tylko na czym ja będę siedzieć hym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts