Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Pojechałam z maluchami po starsze.

Okazało się, że źle mnie poinformowano i lekcję kończą godzinę później.

Musiałam czekać z szalonkami.

Po załadowaniu towarzystwa do fury, ruszyłam w kierunku domu i na skrzyżowaniu, zaliczyłabym mega dzwon.

Kolejna gwiazda, włączająca się na skrzyzowaniu, wjechała mi pod koła, bez kierunkowskazu, sprawdzenia, czy coś jedzie.....

Dzieciaki w szoku, bo zahamowałam aż opony piszczały.

Wytrabiłam babsztyla na maksa no i zawołałam radosne....KUWA !!!!

Nagle, moje dzieci - radary.....mamo ! Ty przeklnęłaś !

Matka czasem musi !

:lol2:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A wymądrzaj się, zawsze chętnie wysłucham opinii innych :yes: Myślałam właśnie o fotelu przy piecu, ale wydawało mi się, że będzie przeszkadzał w wejściu, ale jak ustawiłam na planie, to się okazało, że nie jest źle, pufę zawsze można przestawić, salon nie wydaje się być bardzo zagracony i takie ustawienie kanapy narożnej najbardziej odpowiada mojemu mężowi. Wyszło mi tak i podoba mi się.

[ATTACH=CONFIG]224374[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]224375[/ATTACH]

I mi również takie ustawienie ,wlasnie z kanapą narożną podoba SIE NAJBARDZIEJ:D

Była, była, ale to jak Ty gdzieś przepadłaś a przepis na forum był, tylko gdzieś się historycznie poszedł kochać i Ala mi tłumaczyła na forum, a ja na bieżąco w kuchni w garach buszowałam :D

STRUSIE!? :lol2::lol2: Wiem baaaardzo duzo o hodowli strusi, bo moj szanowny fantazje miał taką. :lol2::lol2: Na szczescie zostal przy architektowaniu:D

ja to nie mogę wysc z podziwy nad strusiami. Wielkie to, silne jak cholera, a mózg, mniejszy i lżejszy o tegoż stwora oka... A i jeszcze kopie jak chuck norris. No, jak mozna temu zaufać?