marimag 14.11.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Pojechałam z maluchami po starsze. Okazało się, że źle mnie poinformowano i lekcję kończą godzinę później. Musiałam czekać z szalonkami. Po załadowaniu towarzystwa do fury, ruszyłam w kierunku domu i na skrzyżowaniu, zaliczyłabym mega dzwon. Kolejna gwiazda, włączająca się na skrzyzowaniu, wjechała mi pod koła, bez kierunkowskazu, sprawdzenia, czy coś jedzie..... Dzieciaki w szoku, bo zahamowałam aż opony piszczały. Wytrabiłam babsztyla na maksa no i zawołałam radosne....KUWA !!!! Nagle, moje dzieci - radary.....mamo ! Ty przeklnęłaś ! Matka czasem musi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.11.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A wymądrzaj się, zawsze chętnie wysłucham opinii innych Myślałam właśnie o fotelu przy piecu, ale wydawało mi się, że będzie przeszkadzał w wejściu, ale jak ustawiłam na planie, to się okazało, że nie jest źle, pufę zawsze można przestawić, salon nie wydaje się być bardzo zagracony i takie ustawienie kanapy narożnej najbardziej odpowiada mojemu mężowi. Wyszło mi tak i podoba mi się. [ATTACH=CONFIG]224374[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]224375[/ATTACH] I mi również takie ustawienie ,wlasnie z kanapą narożną podoba SIE NAJBARDZIEJ:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 14.11.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 cześć dziewczyny wczoraj się witałam ale nikt mnie nie zauważył w każdym bądź razie Alicjo Paris est magnifique et très jaloux de toi ici bien écrit? O przepraszam ja zauważyłam:P A czy wiesz ,że od wczorajszego dnia mamy słoneczko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Babeczki ....a gdzie zaginęła nasza Hania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Chyba solidarnie z Tobą milczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 No coś TY???!!! Ja nie milczę...trochę tylko się ugrzeczniłam i ucichłam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Co zrobiłaś ????????????????????????????????????????????????????????????????????? :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Koniec z koleżeństwem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Aniu, żartuję przecież wiesz czemu nie pisałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Heloł, zmęczyłam się dziś straszliwie przedzierając się przez mgłę za rządkiem 8 TIRów..i tak 540 km w obie strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Romciu, o to to!!! Nie mam mozliwosci na tablecie nic graficznego zrobić, ale o to mi chodziło.Bastki, zazdraszczam Paryża, tak jak non stop zazdraszczam go Alicji.własnie dzis gotuję Alicjową zupę zacierkową -rozsmakował mi się w niej mój dziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.11.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Nadal, drga mi powieka... Której Asi ? Z jakiego forum ? :o:o do mnie, do mnie. znamy sie z innego podforum muratora, budujemy w/g tego samego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Gosiulka, ale masz hobby ! Rzuć te robote z zajmij się hodowla strusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Zacierkowa była moja ! Ale wspaniałomyślnie oddam pierwszeństwo Ali... Niech sobie dziecko je Żonko, podforum ???? To i partyzantke tu mamy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Była, była, ale to jak Ty gdzieś przepadłaś a przepis na forum był, tylko gdzieś się historycznie poszedł kochać i Ala mi tłumaczyła na forum, a ja na bieżąco w kuchni w garach buszowałam STRUSIE!? :lol2: Wiem baaaardzo duzo o hodowli strusi, bo moj szanowny fantazje miał taką. :lol2: Na szczescie zostal przy architektowaniu:D ja to nie mogę wysc z podziwy nad strusiami. Wielkie to, silne jak cholera, a mózg, mniejszy i lżejszy o tegoż stwora oka... A i jeszcze kopie jak chuck norris. No, jak mozna temu zaufać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Podforum, faktyczńie, brzmi jak podziemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Gosiu, jest takie stare góralskie przysłowie... Strusiowi ni hu...ja wiezyć ni mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Może w takim razie, zejdziemy do podziemia i alkohol będziem produkować ???? Wiem, że Bastki nie pochwali tego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kolejne dziecko mi się zepsuła.Walczymy z temp. 38,5 C. Czyżby pomorek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Maluchy nic nie lepiej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Uuuuu, bidule. Wspolczuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts