marimag 14.11.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Maluchy czyli Misiek i Ola - chore od poniedziałku.Starszaki czyli Zuzka i Julia - postanowiły dołączyć. No bywa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Całuski dla chorowitków od ciotki Beatki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Aniu, powiedz jak dziewczynki w szkole? zadowolone póki co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dzięki ciociu A teraz zagadka intelektualna. Szkoda, ze nie ma Hani z tymi jej teleskopowymi okularkami... http://www.youtube.com/watch?v=3cBofeo1Y74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mówią, że fajnie ale codziennie jest ryk o coś.Dziś piekły ciasteczka.Maja też fajny dzień pt: dzień t shirta.Każdy ma czarna koszulkę z nadrukiem ( szkoła robi). Z przodu rzymska IV a z tyłu imie dziecka i numer na liście ( jak w koszulkach piłkarzy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 I o co pytasz? Czy widzimy, to co słyszymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Utul ode mnie Dzieciów:hug:a jak u Ciebie Becia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Czy widzicie to co słyszycie to jedno, ale czy rozumiecie to co słyszycie a czego nie widzicie ... Chyba się ściezki dźwiekowe pomyliły... Uwielbiam końcówkę :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Aniu...co to do kur...nędzy jest??????? JA JESTEM ZA TYM, ŻEBY WSZYSTKICH KIBOLI I FASZYSTÓW W KOSMOS WYSŁAĆ Z ZAKAZEM POWROTU!!!!!! Maydeyko...u mnie , cóż....nieciekawie... jestem w trakcie robienia wyników....a żeby nie było za różowo, to......ehhhhh....priv.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Aniu, czyli trzeba się cieszyć, będzie ok:D a jak z nauką? z zadaniami domowymi? dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Prac domowych mało...zatrważająco mało. Podoba mi się forma prac domowych. Połączenie treści z zabawą. Dziś dostały, długa listę czasowników. Przy każdym w okienku była jakas liczba. Zadanie polegało na znalezieniu czasowników ale tylko w czasie przeszłym. Pod czasownikami był obrazek z ponumerowanymi polami ale powiem Wam, patrząc na niego, nie widziałam obrazka ( tego który ma wyjść). Zadaniem dziecka było pokolorowanie jednym kolorem pól z numerami czasowników w czasie przeszłym. Jesli ktoś zrobił źle to obrazek mu nie wyjdzie. Fajne bo można się samodzielnie sprawdzić. W poprzedniej szkole, do domu zadawano 14 ćwiczeń, gdzie na sucho tłukły to samo, tu jest inaczej. Cały czas biję się z myslami.... Mam wrażenie, że tu niski poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Bogumilku, priv odpisalam.czy Wy też się jakoś dziwnie czujecie.. Sennie, leniwie i bez chęci do robienia czegokolwiek? No, jakby mnie ktoś zamówił i nie odebrał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Czy Ja wiem Gosiu.... Dzień jak co dzień Zauważyłam jedno. Prawie wszystkie kolezanki, mają doła. Co się kurna dzieje ? W zeszłym roku o tej porze, było wesoło, ruch jak nie wiem gdzie i tak jakos optymistycznie. W tym roku.....malaria !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Aniu, stanowczo nie zgadzam się z opinią, że jak mało zadają to niski poziom. Wszystko można podać tak, żeby w głowie zostalo ale nie masakrując nikogo, wlacznie z rodziną. Wszystko zalezy od tresci, ile jej przekazują i ile zostaje w glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Gosiu, za 10 postów stawiasz flaszkę. Wreszcie dobiłaś do normalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Aniu, czy ty za dużo od nich nie wymagasz? Z tego co ostatnio przeżywały w starej szkole, to chyba było przerażające.... Mayka, ja tak od pewnego czasu już mam....może dlatego, że szybko robi się ciemno, człowiek się zamyka w domu.....wczoraj myślałam, że już wieczór a to dopiero popołudnie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Doła nie mam, bo nie mam na niego czasu. Ale wstaję padnięta i cały dzień mam wrażenie, ze walczę ze snem i atakami lenistwa. Mam taki napięty czas i nie mam czasu na snucie się jak potępieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Gosiu, pewnie, ze tak ale przeglądałam zeszyty.Tempo dupy nie urywa. W starej szkole pisali 10 - 12 stron na lekcji a tu 2....Moje głupie nie są.Nie miały problemu z opanowaniem materiału ale z funkcjonowaniem społecznym i emocjonalnym, reakcja na stres, trudności z opanowaniem i podporządkowaniem się zasadom no i przede wszystkim z kure...skim podejściem " pedagogów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Faktycznie!!! postawic postawię i kto pič będzie? Tu same alkoholiczki gawędziary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Chciałabym żeby robiły tyle na ile je stać a nie na tyle na ile stac klasę.Tam są różne dzieci. Niektóre.....no bez kumacji.Teraz to teraz ale jak tu im zaniżają poziom to co będzie po 6 klasie.To dopiero będzie szok. Chciałabym tego uniknąć....boje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts