Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiu...to ja się z tobą napiję!!!! A co kurde....należy mi się dzisiaj małe odstresowanko!!!!!:yes:

Aniu....to już ty musisz decydować i ty wiesz najlepiej....ale tam miały za duży stres...a to potem na emocjjach się odbija!

Ok , 12 stron... Ale czy muszą pisać tyle stron, jak jest podręcznik. Ja miałam super nauczycielkę w podstawówce od historii. Stara była, jak historia.. A moze tak tylko wygladała. Na lekcji opowiadała to co było w podręczniku. Notatka w zeszycie nigdy dłuższa niż 1 stronę, ale za to esencja. Do dziś pamiętam jej lekcje. Pytanie tylko, czy mieszczą się w programie?

a z drugiej strony, nie wiem, czy dla dziewczynek nie jest wazniejszy komfort w szkole nawet kosztem poziomu naucżania. Dziewczyny sa madre, a jak beda mialy wiecej czasu po szkole to beda mialy czas na zainteresowania, na czytanie ksiazek...

Czas wolny poświęcaja na szlifowanie natręctw.

Nie czytaja bo nie lubieją.

Mamusia czyta lektury :(

No dobra....

Po opierdzieleniu, przez taka jedną, dojrzałam juz chyba do pisania....

Muszę to jeszcze przedyskutowac z samą soba ale jedna z moich Ja, chyba dałaby radę.

Mój mały to wcześniak. Czy ma wnm? Raczej nie, trochę mieszane. Ogólnie taki mało dojrzały się urodzil. Więc się rehabilitujemy co by oun stymulować do rozwoju. I tak powoli do przodu. Ostatnio spokojniej do tego podchodzę, ale ja z gatunku panikujących.

Po całym dniu latania po lekarzach padam na twarz. Ale dzięki za radę, jutro zapodam małej segregację skarpetek bo mamy niezły meksyk w szufladach z bielizną.

Przepraszam, nie wiedziałam że masz dzieciaki niepełnosprawne.. Nawet nie wiedziałam, że masz tak liczną gromadkę. Jak znajdę dłuższą chwilę to poczytam od początku. Ale sporo tego naklepałyście:bash:

O!

Kto to wstał z marchwi !!! :mad:

Jak to...tak se....

Migotko, spoko.

Dla mnie to nie problem.

Mogę ten temat poruszać nawet tu na publicznym widoku.

A powiedz, jak małe to Twoje małe się urodziło ? Ile wazył ? W którym tygodniu ?

Opierdzielajmy Rere !

Znika.

Nawet na skajpa mi małpa jedna zielona nie odpisuje...

Jakie tak se...

Też masz globusa ?

No tak niesmiało się coś powoli czaję....

Ale waham się....

Rozmyślam nad kształtem i treścią....

Cześć Dziewczynki wieczorową porą:bye:

Ja też nie mam depresji bo nie mam czasu:) Mąż ma duże zlecenie i sobie ze mnie sekretarkę i pomocnika zrobił:lol2:

Aniu o dziewczynach musisz zdecydować sama, ale pomyśl czy przy ich problemach spokój i brak stresu nie jest ważniejszy.

Ja właśnie rozmawiałam z córką o jej liceum i oprócz poziomy dla nas istotna jest atmosfera w szkole, bo co z tego że poziom najlepszy w Warszawie jak potem psychoterapeuta będzie potrzebny.