marimag 14.11.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ja tam chętnie walnę modżajto ! Czasem nie tylko gawędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Gosiu...to ja się z tobą napiję!!!! A co kurde....należy mi się dzisiaj małe odstresowanko!!!!! Aniu....to już ty musisz decydować i ty wiesz najlepiej....ale tam miały za duży stres...a to potem na emocjjach się odbija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ok , 12 stron... Ale czy muszą pisać tyle stron, jak jest podręcznik. Ja miałam super nauczycielkę w podstawówce od historii. Stara była, jak historia.. A moze tak tylko wygladała. Na lekcji opowiadała to co było w podręczniku. Notatka w zeszycie nigdy dłuższa niż 1 stronę, ale za to esencja. Do dziś pamiętam jej lekcje. Pytanie tylko, czy mieszczą się w programie?a z drugiej strony, nie wiem, czy dla dziewczynek nie jest wazniejszy komfort w szkole nawet kosztem poziomu naucżania. Dziewczyny sa madre, a jak beda mialy wiecej czasu po szkole to beda mialy czas na zainteresowania, na czytanie ksiazek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Modżajto:lol2:Jak chłopaki Figot i Fagot, to ja chlapnę tekilę sunrizę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Gosia dobrze prawi....Aniu...mądre babki tu do ciebie zaglądają:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Bogumilek, co tam dla Pani? Burbona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A ja chyba dzisiaj sete...i galarete:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Czas wolny poświęcaja na szlifowanie natręctw. Nie czytaja bo nie lubieją. Mamusia czyta lektury No dobra.... Po opierdzieleniu, przez taka jedną, dojrzałam juz chyba do pisania.... Muszę to jeszcze przedyskutowac z samą soba ale jedna z moich Ja, chyba dałaby radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mój mały to wcześniak. Czy ma wnm? Raczej nie, trochę mieszane. Ogólnie taki mało dojrzały się urodzil. Więc się rehabilitujemy co by oun stymulować do rozwoju. I tak powoli do przodu. Ostatnio spokojniej do tego podchodzę, ale ja z gatunku panikujących. Po całym dniu latania po lekarzach padam na twarz. Ale dzięki za radę, jutro zapodam małej segregację skarpetek bo mamy niezły meksyk w szufladach z bielizną. Przepraszam, nie wiedziałam że masz dzieciaki niepełnosprawne.. Nawet nie wiedziałam, że masz tak liczną gromadkę. Jak znajdę dłuższą chwilę to poczytam od początku. Ale sporo tego naklepałyście:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.11.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Hej dziewuszki! Beatko, przytulam i trzymam kciuki Anulka, zdrówka dla dzieci. Ja Cię proszę Ty się tak nie zadręczaj. Daj szkole szansę Bastuś, dobrze, że wróciłaś Witam nowe-stare koleżanki U mnie tak se.... Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Becia wisniówkę sączy przez szparkowate usteczka... Dzwoniłam do Hani. Żyje. Ma sie względnie dobrze, ale zabiegana jest okrutnie. Obiecała, że po nowym roku, zajrzy do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 O! Kto to wstał z marchwi !!! Jak to...tak se.... Migotko, spoko. Dla mnie to nie problem. Mogę ten temat poruszać nawet tu na publicznym widoku. A powiedz, jak małe to Twoje małe się urodziło ? Ile wazył ? W którym tygodniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Rerus!!! Pytałam już o Ciebie Anulę!!!! No, tak się nie znika!!! Choć rozumiem, że się dużo działo. A czemu tylko tak se? Mari, zaczniesz pisać??!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Opierdzielajmy Rere ! Znika.Nawet na skajpa mi małpa jedna zielona nie odpisuje...Jakie tak se...Też masz globusa ? No tak niesmiało się coś powoli czaję....Ale waham się....Rozmyślam nad kształtem i treścią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.11.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Anka, a no własnie skończyłam zajadać karotkę. Mejuś, ja też się cieszę, że Cię widzę/ czytam . A czuję się tak se bo okazało się, że mam jednak będzie mieć nie tylko radioterapię, a doktory niektóre to konowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Cześć Dziewczynki wieczorową porą Ja też nie mam depresji bo nie mam czasu:) Mąż ma duże zlecenie i sobie ze mnie sekretarkę i pomocnika zrobił Aniu o dziewczynach musisz zdecydować sama, ale pomyśl czy przy ich problemach spokój i brak stresu nie jest ważniejszy. Ja właśnie rozmawiałam z córką o jej liceum i oprócz poziomy dla nas istotna jest atmosfera w szkole, bo co z tego że poziom najlepszy w Warszawie jak potem psychoterapeuta będzie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Reruś...dzięks:hug:Anka...a czemu przez szparkowate?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Haniu:hug:...już miałam stracha, że po nowym roku....Oj Ania, Ania:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Becia wisniówkę sączy przez szparkowate usteczka... Dzwoniłam do Hani. Żyje. Ma sie względnie dobrze, ale zabiegana jest okrutnie. Obiecała, że po nowym roku, zajrzy do nas. Jak ja bym bez Was do nowego roku przeżyła:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Najbardziej mnie wkur..., że musze wybierać.Dlaczego nie ma fajnej i kreatywnej szkoły w której lubi się dzieci i ma sie do nich podejście?Albo Cię polubimy albo wytresujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts