mayday 14.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Rere, a mama skąd w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Przecież Hania sama mówiła, ze do świat maja przesrane ! Beciu, no a jak się sączy ?Z ustami tak O czy tak = Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 14.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Młody urodził się w 34 tygodniu, prawie skończył 35. Ważył bardzo dużo bo 3 kg. Mimo, że spodziewaliśmy się takiego obrotu sprawy nie obyło się bez kłopotów np z oddychaniem. Ta jego waga go poniekąd uratowała tzn oszczędziła mu innych komplikacji. Mam nadzieję, że w drugim półroczu uda mu się dogonić rówieśników. Dziś byliśmy u neonatologa i tak jakoś optymistycznie to badanie wyszło:D I wcale się nie dziwię, że nie masz problemu z pisaniem o swoich dzieciach - bo niby czemu miałabyś mieć. rozumiem Cię za to doskonale bo ja aktualnie non stop zamawiam, umawiam i odbywam wizyty lekarskie i się rehabilituję z małym. Fajnie, że wcześniaki otacza się taką profilaktyką i opieką ... Ale ja po prostu zarąbana jestem. Ot co. Więc wiem jak to jest jak się ma dziecko wymagające specjalnej troski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Haniu:hug:...już miałam stracha, że po nowym roku....Oj Ania, Ania:mad: Beatko a co tam kochana u Ciebie? Jak szanowne zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Przecież Hania sama mówiła, ze do świat maja przesrane ! Beciu, no a jak się sączy ? Z ustami tak O czy tak = Ania to mąż ma przesrane ale myślę że jeszcze przyszły tydzień, potem poustawia wszystko i będzie na inspekcję jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Najbardziej mnie wkur..., że musze wybierać. Dlaczego nie ma fajnej i kreatywnej szkoły w której lubi się dzieci i ma sie do nich podejście? Albo Cię polubimy albo wytresujemy. Weź mnie wkurzaj.... Sama Załuż!!!! Poczekaj, idealne szkoły nie istnieją. Po prostu. Zawsze bedzie cos. Posluchaj rodzicow z innych szkol w Polsce. Jak wysoki poziom nauczania, to dzieciaki sa traktowane jak Sparcie ( a rodzice przy okazji) a jak wszystko super hiper, to kosztuje tyle, ze co miesiac mialabys nowy telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 uwaga to mój 1000 post i to 990 tu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 uwaga to mój 1000 post i to 990 tu na forum Gratulacje dla ELITY:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.11.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mej, gratki Mama, Małopolska. Ostatnie miasto, do którego dociera A4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Gratulacje ELITO!!! http://img34.imageshack.us/img34/1981/ic78.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Migotko, mówią, że wcześniaki z reguły wyrównują różnice do roku czasu, ale z mojego doświadczenia wynika, ze może to trwac nawet do 7 roku zycia.Najważniejsze, żeby nie miał problemów ze wzrokiem i słuchem oraz napięciem mięsniowym.Ładnie przybiera na wadze, jest otoczony miłościa i troska to jak moze nie wyjść.Zaufaj matce dziecka, które umierało.Matce dziecka, na które połozono laskę. Mimo, diagnoz/wyroków, robiłam co mogłam i mam teraz prawie zdrowe dziecko. Dobrze będzie.Panika to najgorsze co może być.A Twoje zmęczenie to wynik trudu jaki wkładasz.Gdybys była wypoczęta, było by to dziwne.Jeszcze troszkę i zobaczysz, ze dojdziesz do perfekcji, rutyny, zgrasz wszystko.Może popracuj nad grafikiem.Odpowiednie ustawienie zajęć to podstawa logistyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 No, ja pierdziu.... Elita.... Co ja teraz zrobię? Teraz musze zdobywac oswiecona gorę olimpu:lol2: ciągle walka o tytuły :lol2: Dziekuję Haniu! P mialam Wam wstawic Ankohol ale tablet odmawia wspolpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ania....a ciekawe jak ty sączysz te swoje modżajto ! O czy tak = Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 O kurna ! Ale tu się zrobi markowo !!!! Gosiu i jak się czujesz ? Jakos inaczej ? Hania, wrzucaj 5 i dobijaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dzieki Becia! Rere, Tarnów? Bo ja juz sie zgubilam, czy juz ja oddali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.11.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mej, tak oddali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A Ja pijam tak \ [] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 No już mi tylko 30 postów zostało i też będę Elita:wiggle: Także nie martw się Mayday będziemy się razem wspinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.11.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 cześć dziewczynkia ja chyba mam doła. Wiem, wiem byłam w Paryżewie było fajowo ale jakoś nie umiem się odnaleźć od dłuższego czasu, wszystko robię jak robot bez emocji, chęci i zapału. Niech już przyjdą te święta to może mi się polepszy. Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 i mam taka dziurke w twarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts