mayday 14.11.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Rere, nie martw się. Czasem po prostu trzeba zawalczyć z chorobą resztkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.11.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Haniu, powiem Ci, że jak na taka zielonę to masz niezłe tempo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.11.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 przyznam też że nie nadrobiłam zaległości ale widzę nowe twarze wiec i im macham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Haniu, powiem Ci, że jak na taka zielonę to masz niezłe tempo ! Kochana bo ja jak już coś robię to robię a jak się opier....lam to też na maxa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.11.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Wiem Mejuś, wiem. Mam nadzieję, że to zniesie dobrze zarówno fizycznie jak i psychicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Aniu...jakoś nie mogę sobie wyobrazić Bastuś...nie dołuj się...kurde, my chyba zamiast VIPa założymy sobie......CZARNA DU...PA :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Rere, będzie dobrze!!! Hania, ja 3 lata pracowalam na swoj poziom Juz tu się wywnętrzniałam, ze co gdzie się odezwę zamykali wątek:rolleyes: a teraz odium ze mnie zeszło i hehe, pewnie przeszło na kogoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Aniu...jakoś nie mogę sobie wyobrazić Bastuś...nie dołuj się...kurde, my chyba zamiast VIPa założymy sobie......CZARNA DU...PA :lol2: Beata, Ty rasistko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.11.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Becia bo ja muszę chyba jakąś adrenalinkę sobie wstrzyknąć, zawsze modlę się o spokojne życie a jak spokój to dola załapuję - co za cholerna baba ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Rere, będzie dobrze!!! Hania, ja 3 lata pracowalam na swoj poziom Juz tu się wywnętrzniałam, ze co gdzie się odezwę zamykali wątek:rolleyes: a teraz odium ze mnie zeszło i hehe, pewnie przeszło na kogoś innego Popatrz a ja od końca września, za sprawą pięknej mordki która teraz rozrabia w moim ogrodzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Bastuś, kazdy po Paryzu ma szanse na doła;) ja dola nie mam, ale mam stan niemocy... Ale ja to urodziłam się zmęczona i żyję po to aby odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Hania, gdyby nie Ty, to mordka buszowałaby u mnie Mam dwie, wiec jedna więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Bastuś, kazdy po Paryzu ma szanse na doła;) ja dola nie mam, ale mam stan niemocy... Ale ja to urodziłam się zmęczona i żyję po to aby odpocząć No kochana jak robisz dziennie 540 km za tirami to Twoja niemoc jest w pełni uzasadniona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 I oby spokojne życie cię nie omijało Bastuś Mejka...mi chodziło o to, że jesteśmy wszystkie w czarnej du...pie:D Nie, że rasistowsko:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Hania, gdyby nie Ty, to mordka buszowałaby u mnie Mam dwie, wiec jedna więcej... No ja mam teraz dwie i trzecia malutka:) Ale powiem Ci że jest cudna i rozruszała mojego leniwca:rolleyes: Ale żalu chyba nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mejka, ale nie że za tirami się uganiasz? że ten teges?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.11.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kuźwa a w tym paryżewie prawie same czarne du..py albo sami "talibowie";) . Mój mąż miał schizę że zaraz w metrze wybuchnie bomba Alicjo a akurat w nasz pierwszy raz w paryskim metrze zdarzył się w dniu meczu reprezentacji Francji i Nowej Zelandii w rugby . Kuźwa jak ci ludzie tak umieją my mieliśmy 7 podejść ale nie umieliśmy się tam wcisnąć. Jak sieroty staliśmy i gapiliśmy się na ludzików upchanych jak śledzie. Masakra ty poruszasz się metrem czy innym transportem? napisz mi w której dzielnicy mieszkasz i jaki to zoom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.11.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Beatko, trzeba było napisać poprawnie politycznie - afroamerykańskiej DU...PIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 reruś, ale ja miałam co innego na myśli ....jak wy umiecie wszystko przetworzyć po swojemu:P....no i się zamknę w sobie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts