Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

O tychże paniach zawsze kojarzy mi sie jedna anegdota:

mam takiego bardzo super przystojnego kolegę. piękny , bogaty i o dziwo bardzo mądry. Kobiety zawsze jednak wybiera jak z rozkladowki CKM. Ma byc ladna, bląsia z wyglądu ale i z umysłu. I pojechali z Warszawy z innymi chlopakami na wesele do Pily.

Po dluzszejmprzejazdzce uznali, ze ustalą jak cenniki automatow do lodow na tzw prowincji.

podjezdzaja a tak zaciagająca wschodnio pani odpowiada-

w pizdu 50 , w paszczu 60.

chlopaki podziekowali pieknie i odjechali.

Po paru minutach bląsia sie odzywa: nie rozumiem, dlaczego w płaszczu jest drożej? :rotfl:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatka, Wariacie!! :rotfl: Ja już po prostu śmieję się z durnej poprawnosci politycznej. Teraz murzyn, czarny a nawet tęcza mają drugie znaczenie i to drugie jest teraz najwazniejsze :rolleyes:

Poza tym dziś wlokłam się za TIRami jadąc do Ciechanowa. Mgła jak mleko, mżawka i biała.. Doooopa :rolleyes: A Co niektóre Tirowki juz znam z widzenia.. Stoją od lat i to widać :) Podoba mi się ich nazwa automaty do lodów :) Albo lesne ssaki:)

Haniu, jaki żal,?!! Żal by mi było, gdyby ten biedak nie miał gdzie się podziać.

A to dobrze bo już pomyślałam że Ci szyki pomieszałam. ale jak już masz dwie to nie czują się samotne a mojej jednej bylo smutno, za to teraz jak podglądam przez okno jak się bawią to wiem że to była najlepsza decyzja:yes:

O tychże paniach zawsze kojarzy mi sie jedna anegdota:

mam takiego bardzo super przystojnego kolegę. piękny , bogaty i o dziwo bardzo mądry. Kobiety zawsze jednak wybiera jak z rozkladowki CKM. Ma byc ladna, bląsia z wyglądu ale i z umysłu. I pojechali z Warszawy z innymi chlopakami na wesele do Pily.

Po dluzszejmprzejazdzce uznali, ze ustalą jak cenniki automatow do lodow na tzw prowincji.

podjezdzaja a tak zaciagająca wschodnio pani odpowiada-

w pizdu 50 , w paszczu 60.

chlopaki podziekowali pieknie i odjechali.

Po paru minutach bląsia sie odzywa: nie rozumiem, dlaczego w płaszczu jest drożej? :rotfl:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::lol2::lol2::lol2::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

To Wam jeszcze jedną opowiem. Przy tej płakałam jak bóbr.

moja znajoma, oddziałowa ze szpitala na śląsku , spieszyła się do ginekologa. Jak zwykle w pędzie umyła się i co chwila wracała po coś od drzwi, wreszcie mijając łazienkę, wpadła tam na chwilę, żeby psiknąć się na odchodne dezodorantem pod kiecę. Niestety drapnęła lakier do włosów z brokatem.

Rozsiadła się przed lekarzem, ten zapalił lampę i rzecze : ależ się Pani wystroiła!!!

:rotfl: