mayday 14.11.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 O tychże paniach zawsze kojarzy mi sie jedna anegdota: mam takiego bardzo super przystojnego kolegę. piękny , bogaty i o dziwo bardzo mądry. Kobiety zawsze jednak wybiera jak z rozkladowki CKM. Ma byc ladna, bląsia z wyglądu ale i z umysłu. I pojechali z Warszawy z innymi chlopakami na wesele do Pily. Po dluzszejmprzejazdzce uznali, ze ustalą jak cenniki automatow do lodow na tzw prowincji. podjezdzaja a tak zaciagająca wschodnio pani odpowiada- w pizdu 50 , w paszczu 60. chlopaki podziekowali pieknie i odjechali. Po paru minutach bląsia sie odzywa: nie rozumiem, dlaczego w płaszczu jest drożej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Beatka, Wariacie!! Ja już po prostu śmieję się z durnej poprawnosci politycznej. Teraz murzyn, czarny a nawet tęcza mają drugie znaczenie i to drugie jest teraz najwazniejsze Poza tym dziś wlokłam się za TIRami jadąc do Ciechanowa. Mgła jak mleko, mżawka i biała.. Doooopa A Co niektóre Tirowki juz znam z widzenia.. Stoją od lat i to widać Podoba mi się ich nazwa automaty do lodów Albo lesne ssaki:) Haniu, jaki żal,?!! Żal by mi było, gdyby ten biedak nie miał gdzie się podziać. A to dobrze bo już pomyślałam że Ci szyki pomieszałam. ale jak już masz dwie to nie czują się samotne a mojej jednej bylo smutno, za to teraz jak podglądam przez okno jak się bawią to wiem że to była najlepsza decyzja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Bastka...jak mi cię szkoda:rotfl::rotfl: ty tak od drugiej strony codziennie:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Basuś, a Ty proktologiem jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 No wiadomo, że w "płaszczu" drożej...bo niewygodnie:rotfl::rotfl: bląsia wygrywa:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.11.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 O tychże paniach zawsze kojarzy mi sie jedna anegdota: mam takiego bardzo super przystojnego kolegę. piękny , bogaty i o dziwo bardzo mądry. Kobiety zawsze jednak wybiera jak z rozkladowki CKM. Ma byc ladna, bląsia z wyglądu ale i z umysłu. I pojechali z Warszawy z innymi chlopakami na wesele do Pily. Po dluzszejmprzejazdzce uznali, ze ustalą jak cenniki automatow do lodow na tzw prowincji. podjezdzaja a tak zaciagająca wschodnio pani odpowiada- w pizdu 50 , w paszczu 60. chlopaki podziekowali pieknie i odjechali. Po paru minutach bląsia sie odzywa: nie rozumiem, dlaczego w płaszczu jest drożej? :rotfl::rotfl::rotfl::lol2::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.11.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 mejka kur... hahahahahaa :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A gdzie to nasza szanowna gospodyni się podziewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.11.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Proktolog - można mnie tak nazwać :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.11.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mari pewnie zabiła komara na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.11.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ja myślę, że stonka z nią walczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 14.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 ja też się pożegnam bo bojam się ze jutro rano uderzę w róg poduszki i zemdleję jeszcze na godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A może bidula czopki przed snem aplikuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dzieciaczki chore to ma utrapionko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 To Wam jeszcze jedną opowiem. Przy tej płakałam jak bóbr. moja znajoma, oddziałowa ze szpitala na śląsku , spieszyła się do ginekologa. Jak zwykle w pędzie umyła się i co chwila wracała po coś od drzwi, wreszcie mijając łazienkę, wpadła tam na chwilę, żeby psiknąć się na odchodne dezodorantem pod kiecę. Niestety drapnęła lakier do włosów z brokatem. Rozsiadła się przed lekarzem, ten zapalił lampę i rzecze : ależ się Pani wystroiła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 14.11.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Bastki dobranoc tylko nie zapomnij rano zabrać syneczka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.11.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Bastuś . Kolorowych, nie czarnych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.11.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Bastuś, życzę dobrego dnia jutro, bez doła i czarnej, ..sory .....afroamer.......du...pu.....:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.11.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dobra, też się żegnam, bo Dzieć o paszę się upomina! Dobranoc Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts