Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Migotko, mówią, że wcześniaki z reguły wyrównują różnice do roku czasu, ale z mojego doświadczenia wynika, ze może to trwac nawet do 7 roku zycia.

.

kobitki ale o jakim wcześniactwie tu mowa? 35 tydzień to do terminu uważanego za normę brakowało tylko 3 tygodnie.

Ja jestem urodzona w 26-27 tygodniu, jestem żywym dowodem na to, ze wcześniactwo to nie problem. Żyję i mam się świetnie a Owsiaka i jego pomocy nie było 40 lat temu.

''W starej szkole pisali 10 - 12 stron na lekcji'' mari czyś ty kobito zgłupiała? Starszy syn w gimnazjum przez tydzień tyle nie zapisze a to w jeden dzien? Śmiem twierdzić, ze stara szkoła to jakaś placówka znęcająca się nad dziećmi. Wracam do tyłu do czytania.

To Wam jeszcze jedną opowiem. Przy tej płakałam jak bóbr.

moja znajoma, oddziałowa ze szpitala na śląsku , spieszyła się do ginekologa. Jak zwykle w pędzie umyła się i co chwila wracała po coś od drzwi, wreszcie mijając łazienkę, wpadła tam na chwilę, żeby psiknąć się na odchodne dezodorantem pod kiecę. Niestety drapnęła lakier do włosów z brokatem.

Rozsiadła się przed lekarzem, ten zapalił lampę i rzecze : ależ się Pani wystroiła!!!

:rotfl:

maydaj to jest stare jak swiat, ''urban legends'' krążąca od jakiś 7-8 lat. I zawsze to jest znajoma lub znajoma znajomej.

poczytałam.

Zdrówka dla marimagowych dzieciaków.

Ja jutro idę do szpitala, trzymać kciuki-wycinam znamie na twarzy.

Edytowane przez żona m

A Ja mam córcię z 23 grudnia.

Wziełam se i spędziłam swieta na porodówce :sick::sick::sick::cry::cry::cry:

A tak mi się wtedy chciało pierogów :(

hejka nadrabiam i próbuję Was przelecieć ;-)

Stasiu urodzony jest w samą wigilię 24.12.1995 :razz:

Mi się strasznie chciało karpia!!! :evil:

Leżałam sama w wielkiej sali w katakumbach i to jeszcze bez dziecka, pokazali mi go dopiero po dobie :mad: :mad: :mad: no i bez karpia :rolleyes:

Bastki, mieszkam w siódemce przy Esplanade des Invalides

Na tym meczu było me dziecię

Czarne d..py i inni w/w występują w ilości ogromnej w miejscach atrakcyjnych dla turystów np. Avenue des Chamos-Elysess.

Na takie tabuny w metrze trafia sie jak jest coś organizowane w mieście. Metro w godzinach szczytowych jeżdzi bardzo często i takiego armagedonu nie ma.Ja co prawda metrem do pracy nie jeżdżę ale z niego korzystam.

Napisz proszę co najbardziej ci się podobało a co najmniej. Co skradziono koledze?

Mam nadzieję ,że byłaś na prawdziwym francuskim śniadaniu-petit cafe i croissant,łyknęłaś francuskiego wina,spróbowalaś kultowego ciastka -makaronika,posmakowałaś ślimaka,pieczonych kasztanów,ciastek kasztanowych i obgryzałaś żabie udka:lol2::lol2::lol2::lol2:

I wyszło na to,że nie miałabyś czasu na zwiedzanie tylko na obżeranie:confused: