alicja5 28.02.2013 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Toż ja byłam o przyzwoitej porze, prawie w samo południe:D.Tylko pustki były aż w uszach świszczało:D Teraz to ja łażę do kriokomory i udaje pingwina:lol2: Powiedz co babcia powiedziała po zobaczeniu bliźniaka. I co myśli na temat całej sytuacji.Popiera ciebie ,tatę czy może LZ? No i gadaj tu- którego dnia stawiasz tort!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 28.02.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 o Boże marimag miej litość z tymi 20% czuję się zagrożona To co ja mam powiedzieć? Pierwsza do wywalenia się nadaję Mam nadzieję, że mi gospodyni daruje... No i ja się dopraszam o dokładną datę urodzin, cobym mogła laurkę narysować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Tort, flaszkę i ogórki kiszone stawiam w sobotę Kończę 37 lat O reakcji i komentarzach babci opowiem później. Lecę z synem do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 28.02.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Teraz się sezon gebursztagowy zaczął na całego:). Ja w sobotę też będę oblewała urodziny mojej przyjaciółki a jutro moja kochana mama kończy 60 tkę chociaż w sumie to niezbyt, bo urodzona 29.02 a w tym roku jakoś ani widu ani słychu;). A Ty Ania nie rób takich min 37 to piękny wiek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.02.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Będzie impreza . Ja przyjdę na torta i ewentualnie ogórka. Wódki nie tykam Czekam na opowieści... Ps. Aniu jak humor dzisiaj? Dalej masz ochotę na mord? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Kasiu, my okres gebursztagowy to mamy od stycznia do stycznia: Prosze bardzo...juz to kiedys pisałam Ola - 23 grudnia Julka i Zuzka - 5 styczeń Michał - 6 styczeń Mój ojciec - 14 styczeń Szwagierek - 17 styczeń Babcia - 7 luty Mama - 27 luty Ja - 2 marca dzień bab - 8 marca Siostra moja - 12 marca Mąż imieniny - 23 kwietnia Imieniny dzieci - 21, 22, 23, 24 maj Dzień Matki - 26 maj Dzień pustego portfela zwnay dniem dziecka - 1 czerwca 23 czerwca nasza rocznica ślubu Mama i Ja - imieniny 26 lipiec Siostra imieniny - 29 lipiec Wujki, siostry cioteczne i inne dalsze - urodziny i imieniny w sierpniu Mąż - 8 wrzesień Mój chrześniak - coś tam w pażdzierniku Mój brat zwany synkiem -17 listopad Grudzień pozostawiam bez komentarza - imieniny Barbi , kac u Bastki i Biondy Mikołajki, choinka, Ola urodziny, imieniny ojca i LZ ( ble) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Reruś, humor to Ja w zasadzie mam ok. Nie jestem pamiętliwa Wkurw jest i za chwile mija. Powiedziałam co myślałam i gościu podniósł zwłoki...wykapał młodzież i foszył się. Wieczorem zaczął mnie bolec brzuch, i miałam mdłości, dreszcze a ten skurczybyk uchylił okno. Mi jest stale zimno a temu wiecznie gorąco. Dzis rano maluchy wstały z kaszlem...znowu. Przecież dopiero co sa po chorobowym, leczeniu i antybiotykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Teraz na szybko bo ide mielić rybę na kotlety Babcia zachwycona. Kolorystyka, położenie, dojazd - to wszystko bardzo jej sie podobało. Ubolewała nad wielkością działki - jest takim samym glebogryzakiem jak Ja ! Podeszłyśmy do samego ogrodzenia, więc widziała wszystko z bliska. Gdyby cały ogródek znajdował się za domem to troche inaczej odczuwało by się ten metraż a tak.... Trochę przed domem, trochę z boku i troszkę z tyłu. No nic to ! Wlazłam na geoportal, sprawdziłam numer tej działki zza płota i wiem kogo szukać. Najpierw jednak, kupmy tę chałupę a potem będę molestowac kogo trzeba Aaaa ! Babcia powiedziała, że zupełnie nie rozumie ojca, rozkładania rąk przez matkę, braku decyzji i jakis ruchów. Ona z tych niecierpliwych. Jest akcja i reakcja ! Miała dzwonić do matki z ochami i achami i opier...ić ja za brak jaj Zobaczymy ! Uciekam do roboty, odezwę się w tak zwanym między czasie. Papapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Juz powoli szykuje sie na sobotę Jak myslicie ? Pomieścimy sie ? http://zdjecia.planujemywesele.pl/normal/4338.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.02.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Co jakiś czas podnoś mu w ten sposób ciśnienie, może dojdzie do pewnych nawyków Mam nadzieję, że dziś brzuch nie boli. Martwię się! Wiesz... Grudzień pozostawiam bez komentarza - imieniny Barbi , kac u Bastki i Biondy Mikołajki, choinka, Ola urodziny, imieniny ojca i LZ ( ble) Zapomniałaś o mnie 1 stycznia mega kac po urodzinach i sylwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.02.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Juz powoli szykuje sie na sobotę Jak myslicie ? Pomieścimy sie ? Patrząc na ilość wejść we wątek, chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Co jakiś czas podnoś mu w ten sposób ciśnienie, może dojdzie do pewnych nawyków Mam nadzieję, że dziś brzuch nie boli. Martwię się! Wiesz... Zapomniałaś o mnie 1 stycznia mega kac po urodzinach i sylwku Zauważyłam pewna prawidłowość, nerwy = brzuch !!! Wiesz, że od tego wstrząsu dobrze sie czułam ? Powaznie, zero leków ! Wczoraj Pan domu mnie wk...i mnie wzięło ale leciutko. Mdłości chyba od oparów znad patelni. Czasem tak mam. Jak się czegos tłustego nasmaże to mnie mdli. A smazyłam racuchy drożdżowe..... O sylwestrze, faktycznie zapomniałam !!! Może dlatego, że nigdzie nie wychodzimy więc dzień jak co dzień ..... A o Tobie nie śmiałabym zapomnieć ! To raczej niewiedza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 a ile tych wejść juz mamy ? Nawet nie wiem Idę zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Kuźwa - 55.203....cienko to widzę Chyba Stadion Narodowy będę musiała zarezerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Cholera !!! Tam tez cienko z miejscami. Mają tylko 58 tys. miejsc Musze zamknąć wątek co by się zbyt duzo ludzi nie nazbierało http://cdn10.pb.smcloud.net/t/files/thumbnails/0b/e1/bb/8cd36e565d/stadion-narodowy-w-warszawie_620x418_rozmiar-niestandardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ciekawa jestem, kto tu w takim razie zagląda ! Jest nas niewiele a ruch na liczniku jak na Marszałkowskiej Ludzie ! Ujawniajcie się ! To, że to VIP Club.... I TY możesz zostac VIP - em !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Nie zamykaj wątku, tylko goryla postaw przed. Zrobi selekcję za Ciebie Powiadasz mdłości.... Ja dalej czekam. Coś mi się rozregulował cykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Chciałam zauważyć, że wcięło MEJ !!! Koleżankooooooooooooooooooo ! HOP HOP!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 I TY możesz zostac VIP - em !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.02.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 A co ty mi tu imputujesz !!! Że Ja ! Że niby .... O NIE !!!! Niby skąd ! Wiatropylna, póki co , nie jestem !!! A TY powinnaś skonsultowac się z lekarzem lub farmaceutą Może coś tam nie tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts