marimag 16.11.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Apel do Hani.Zadanie bojowe - zamontować skajpa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.11.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Nie mam Anula ,mam w domu na Fifa lapku a teraz w robocie jestem a zaraz (jak to Becia mówi)"na gumeczce muszé skoczy© po maøy torcik bo w tym roku takie cichutkie urodziny,rok temu roczek obchodzilismy w paøacu w Walewicach a teraz jakos nie mam weny ani czasu na przyjécia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.11.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Cześć Dziewczyny:bye: Biondziu wszystkiego najlepszego dla małego łobuziaka:wave::wave: Na to że się wyszaleje i da spokój matce za bardzo bym nie liczyła, zregeneruje siły w drodze do domu:) Ale poczekaj trochę za parę lat będziesz za uszy z łóżka ściągać tak ja dziś swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.11.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 O rany!!Malisa zainfekowaøa mi komp skandynawskimi znakami!!! Musicie sié domysla© co mam na mysli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Co Ty za czcionka nam tu walisz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.11.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Aniu...ja wczoraj na jabłka wyłożyłam jeszcze słoiczek brzoskwinek:D JABŁECZNIK 3 szkl mąki1,5 szkl cukru (w zależności od jabłek)2 łyżeczki proszku do pieczeniapół kostki margaryny (ja daję KASIĘ)cukier waniliowy4 jajapół szkl śmietany2 łyżki octu1-2 kg jabłek żółtka+cukier , ucierać+margaryna ucierać , dodawać reszte składników. NA koniec pianę z białek. połowę ciasta na sekundę do piekarnika, wyłożyć na to jabłka (ja najpierw jabłka obgotowuję do miękkości, ale żeby się nie rozpadały:D ) na to resztę ciasta i do piekarnika. piec ok 50 min (u mnie 45 minut) Smacznego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.11.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Nie mam Anula ,mam w domu na Fifa lapku a teraz w robocie jestem a zaraz (jak to Becia mówi)"na gumeczce muszé skoczy© po maøy torcik bo w tym roku takie cichutkie urodziny,rok temu roczek obchodzilismy w paøacu w Walewicach a teraz jakos nie mam weny ani czasu na przyjécia. W Walewicach, piękne miejsce my tam też czasami jeżdzimy bo są tam konie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 A co ma z tym wspólnego Melisa ? Hejka Haniu. Montuj skajpa bo jaja urwe. Jestesmy po porannej konwersacji głosowej z ekipą. Coś czuję, ze całkiem przerzucimy sie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.11.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Zgadza sié Haniu,to okolice pochodzenia mojego méæa, ja pierniczé muszé komp zresetowa©,bo sama nie rozumiem co napisaøam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.11.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 A co ma z tym wspólnego Melisa ? Hejka Haniu. Montuj skajpa bo jaja urwe. Jestesmy po porannej konwersacji głosowej z ekipą. Coś czuję, ze całkiem przerzucimy sie tam te znaki jakies skandynawskie ale pewnie sié nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Beciu a po kiego ocet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Biondziu, no powiem Ci...fajna zabawa z rozszyfrowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.11.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ale u mnie ze skajpa pozostałe sztuki korzystają, to jest takie do mówienia czy do pisania? Bo jak do mówienia to będzie ciężko obie sztuki ze słuchawkami i jak ja do nich dołączę to w domu będzie kakafonia.Chociaż od wczoraj cisza i spokój bo padł dekoder i nie ma TV a serwis się nie śpieszy:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Haniu, ustalicie grafik i jakos pogadamy. My dziś głosowo. Ja, Becia, Rere, Monia z Marek, Megiska spi więc nie było, no i czekamy na resztę..... Fajnie było Hymn leciał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.11.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Uwaga ,próba mikrofonu...oookkkeeej ...chyba poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 no chyba lepiej ale napisz więcej to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.11.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Haniu, ustalicie grafik i jakos pogadamy. My dziś głosowo. Ja, Becia, Rere, Monia z Marek, Megiska spi więc nie było, no i czekamy na resztę..... Fajnie było Hymn leciał..... Ta z nimi grafik to wyjdzie że ja mogę jak ich nie ma albo po północy:bash: M. ze skejpa korzysta służbowo bo u nas w dom,u to łączności komórkowej nie ma ,takie zadupie. A stacjonarny jest domowy i biznesów przez niego nie będzie po potem klienci mi będą dzwonić po nocy albo o 6 rano:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.11.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Aniu,parę stron temu pięknie napisałas o swoich dzieciach,nie wiem czy wiesz ale chyba 1-y raz w taki pozytywny sposób ,przestaw się na stałe na takie myslenie i od razu swiat będzie lepszy,zobaczysz.mnie już krzesło w tyłek parzy dlatego piszę tak skrótowo ale jak pojadę po ten tort to dryndnę do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ja napisałam pieknie ? Kiedy w którym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.11.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 No o tym wspólnym obieraniu ziemniaków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts