marimag 16.11.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 A co w tym pieknego ?Tak robie od lat.Mój sposób na bycie z nimi a jednak ogranianie wszystkiego.Nie da się inaczej.Na wszystko mam jakis sposób bo sama wiesz, jacy oni są.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.11.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Dzisiaj jednak Ikea zamiast ciacha, ale może jutro upiekę Becia, masło zamiast margaryny może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Asiu, nie może tylko powinno. Nigdy nie pieke na margarynie. Jadę po naturalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 16.11.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 (edytowane) Haniu, ustalicie grafik i jakos pogadamy. My dziś głosowo. Ja, Becia, Rere, Monia z Marek, Megiska spi więc nie było, no i czekamy na resztę..... Fajnie było Hymn leciał..... Potwierdzam - było klawo jak cholera... fajnie Was słyszeć, chociaż ja tylko na kawałek konwersacji się załapałam. Rozbawiła mnie Reruś nieśmiało z oddali pytając "Czy ja też mogę pójść zrobić sobie kawę?" : ))))) Patent sprawdzony, działający rewelacyjnie... chociaż przy większej liczbie osób trudno by było gadać . No ale pierwszy wirtualny mini-zlocik zaliczony : ))) Edytowane 16 Listopada 2013 przez Monika m&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.11.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Asieńko, ja masła nigdy nie dawałam do tego ciasta, to nie wiem. A ocet? Nie wiem ...tak mam w przepisie, zawsze tak robię i wychodzi git:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Beciu a czuc go ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 16.11.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Aaa i jeszcze jedno - Becia i Anka mają zajefajne głosy, Rere było słabo słychać : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Bo Rere wpierniczała marchewki My z Bećka to w basach robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.11.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Bo Rere wpierniczała marchewki My z Bećka to w basach robimy A to Wam fajnie - też chcę być basem ale nie ma tak dobrze:( A ten ocet to może dla kruchości? Pewnie nie czuć nic a nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Też tak podejrzewałam ale ze zdjęcia wynika, ze to bardziej jak ucierane niz kruche. Chloe, dawaj namiara na skajpa. Pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 16.11.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Produkujemy rodzinnie mufiny. Wiem dzieccinie proste, ale to nasz debiut:o czekoladowe będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Gdy noworodek piecze, to już nie jest dziecinnie proste. Nie za ambitnie troszkę ? Smacznego! Pochwalcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.11.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Też tak podejrzewałam ale ze zdjęcia wynika, ze to bardziej jak ucierane niz kruche. Chloe, dawaj namiara na skajpa. Pogadamy Nie mam skajpa:cry: Buu... Ale może Mikołaj mi kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.11.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Jestem, zyję .......ale bez tego wstrętnego znamienia . Poczytałam deczko, ja nie piję, nie palę mało tego kawy też nie pijam. Czasami w pracy zrobię sobie napój mleczno kawowy, bo mamy mega wypasiony expres jura. Ale tam więcej mleka niż kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.11.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Helołłł!!!Dopiero przyszłam do domu...rodzice mieli być u nas, ale wyszło, że my byliśmy na kawce u rodziców:D Kurde, jest tak ciemno, myślałam, że jest conajmniej 19.00........... Octu nie czuć nic a nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Asiu a jak się czujesz ? Boli ? Jak wyglada blizna po operacji ? :hug::hug: Skajpa sie nie kupuje tylko instaluje !!!! Beciu u nas też jak w dupie u afroamerykanina Melisko, balujecie jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 16.11.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Asiu a jak się czujesz ? Boli ? Jak wyglada blizna po operacji ? :hug::hug: Skajpa sie nie kupuje tylko instaluje !!!! Beciu u nas też jak w dupie u afroamerykanina Melisko, balujecie jeszcze ? Ale skajp to jest chybaz kamerką i głośniczkami? Bo tego mi brak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.11.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 mari dziś juz nie boli, blizny nie ma, jest tylko ślad po wycięciu i wypaleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Mam tylko mikrofonik. Kamerki jakos unikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Asiu, a leżałaś czy po zabiegu od razu do domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts