marimag 16.11.2013 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Aska, umiesz strzelic lansa ! Zobaczył by moje... Zapytałby pewnie czy to sztuczne dłonie ze smiesznych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.11.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Zobaczył by moje... Zapytałby pewnie czy to sztuczne dłonie ze smiesznych rzeczy O Boże! umarłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ja już raczej sobie pójdę dziewczynki :bye: Wstaje raniutko bo mam kupe roboty przed robotą. Przy kawce pewnie jeszcze zajrzę... Słodkich snów. Meliska nie rozpij dzielnicy ! Felicita ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.11.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 uwielbiam Felicita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 i nie wyganiaj mnie z vipa:P :P sama wlazla to i sama wyjde.... :rotfl::rotfl: Pijana i jaka od razu awanturna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Wychodzę z założenia Asiu, że ręce nie są od podobania tylko od roboty. Zresztą, jak sie temu przyjrzeć bliżej, to w sumie wszystko takie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 16.11.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Dobra dziewczyny ja też zmykam dobrej nocki:goodnight::goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 16.11.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 ja też idę lulu , baj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.11.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Wychodzę z założenia Asiu, że ręce nie są od podobania tylko od roboty. Zresztą, jak sie temu przyjrzeć bliżej, to w sumie wszystko takie jest. No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Pa dziewczynki. Bastki, radzę spac blisko łazienki. Najlepiej w niej samej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 I dlatego, resztę "rzeczy" też mam ze smiesznego sklepu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.11.2013 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Koniec nadawania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 16.11.2013 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Dobranoc. Good night. Guten nacht. I specjalnie dla Meliski - God natt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.11.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Meliska ale z Ciebie terminator. Pół nocy chlejesz a rano....pierwsza :lol2: Jak główka...... boli ? Poczytałaś swoje pościki ? I jak oceniasz ? Połowa tu miała z Ciebie takie dżezy, ze hej ! :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.11.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Dziewczynki...lecę do Moni. Do usłyszenie wieczorkiem o ile wrócę Miłego dnia i bardzo proszę, troszku tu naprodukowac co by lekturka na wieczorek była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.11.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Halo, halo....próba mikrofonu:D No żesz kurna godzinę nadrabiałam coście naprodukowały....Melisiu...nie było wcale tak źle...ja to pewnie po driniu bym się strasznie skompromitowała:D:D:D I niech reszta się wstydzi nie Melisiu? śpią jeszcze a ty już na nogach!!!! Jestem z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.11.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Dzień Doberek! Jak sięgnę pamięcią to ja po chlaniu też nie mogłam rano spać ,za to od południa to się zaczyna płacić za grzechy ,dlatego od kiedy mam dzieci nie schlałam się ani razu Jak widzę i czytam to tu teraz konspira na całego ,"jestem ale się nie świecę",jestem ale na skypie" lomatko a taki porządny wuntek był Miłej niedzieli wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.11.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 A ja to sobie za to rano pospałam, do w pół do jedenastej! I wstałam a tu na gotowo - zakupy rano Daro z Zuźką zaliczyli, śniadanko przygotowali. Małe śpi jak obuchem walnięte. Jak tam wszyscy dbają o moje pazurki to co się dziwić, że one takie piękne Zrobię chociaż dzisiaj to ciasto, bo obiad też już mam to co mam cały dzień tylko wylegiwać? http://emotikona.pl/emotikony/pic/61wakacje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 17.11.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Heloł, co tu się dzieje, nie nadanżam za Wami Ja to się na drugi bok przewracam, jak Wy się zlatujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 17.11.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Wczoraj cały dzień w biegu, sprzątanie, zakupy, obiad, spotkanie ze stolarzem i zdunem, filetownie łososia, obiad na dzisiaj i 22 mnie zastała. Dzisiaj sprzątanie piwnicy, wyżyłam się tłukąc młotkiem zaprawę, która została po murowaniu, potem zamiatanie (chyba z 5x) i smarowanie jakimś czarnym mazidłem - koszmar, bo jutro kładziemy papę, na szczęście obiad zrobiłam wczoraj, bo teraz rękoma ciężko ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts