Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Meliska ale z Ciebie terminator.

Pół nocy chlejesz a rano....pierwsza :lol2::lol2::lol2:

Jak główka...... boli ?

Poczytałaś swoje pościki ?

I jak oceniasz ?

Połowa tu miała z Ciebie takie dżezy, ze hej ! :lol2::lol2::lol2::lol2:

Halo, halo....próba mikrofonu:D

No żesz kurna godzinę nadrabiałam coście naprodukowały....Melisiu...nie było wcale tak źle...ja to pewnie po driniu bym się strasznie skompromitowała:D:D:D

I niech reszta się wstydzi nie Melisiu? śpią jeszcze a ty już na nogach!!!! Jestem z tobą:hug:

Dzień Doberek!

Jak sięgnę pamięcią to ja po chlaniu też nie mogłam rano spać ,za to od południa to się zaczyna płacić za grzechy ,dlatego od kiedy mam dzieci nie schlałam się ani razu :rolleyes:

Jak widzę i czytam to tu teraz konspira na całego ,"jestem ale się nie świecę",jestem ale na skypie" lomatko a taki porządny wuntek był;)

Miłej niedzieli wszystkim!!

A ja to sobie za to rano pospałam, do w pół do jedenastej! I wstałam a tu na gotowo - zakupy rano Daro z Zuźką zaliczyli, śniadanko przygotowali. Małe śpi jak obuchem walnięte. Jak tam wszyscy dbają o moje pazurki to co się dziwić, że one takie piękne ;)

Zrobię chociaż dzisiaj to ciasto, bo obiad też już mam to co mam cały dzień tylko wylegiwać? http://emotikona.pl/emotikony/pic/61wakacje.gif

Wczoraj cały dzień w biegu, sprzątanie, zakupy, obiad, spotkanie ze stolarzem i zdunem, filetownie łososia, obiad na dzisiaj i 22 mnie zastała.

Dzisiaj sprzątanie piwnicy, wyżyłam się tłukąc młotkiem zaprawę, która została po murowaniu, potem zamiatanie (chyba z 5x) i smarowanie jakimś czarnym mazidłem - koszmar, bo jutro kładziemy papę, na szczęście obiad zrobiłam wczoraj, bo teraz rękoma ciężko ruszyć.