Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niedziela jak niedziela ,mnie zawsze w niedzielę niemoc chwyta,chyba,że spędzam ją poza domem.

W domu snuję się ,niby coś robię a efektu nie ma,nie lubię niedzieli ,taki zmarnowany dzień.

Przeraża mnie krótki czas jaki został do swiąt ,miałam dzisiaj zrobić przegląd ozdób i ustalić koncepcję ,co gdzie i co dokupić ale nic nie zrobiłam.

Krzeseł jak nie miałam tak nie mam,do bani z tym.

Biondziu kochana a chcesz te krzesełka przed świętami kupić ? jak chcesz to pomogę ci szukać czegoś, daj tylko wytyczne :)

Tak święta się zbliżają,:yes: same bardzo lubię i to co przed świętami też ale wiesz kiedyś ci pisałam jak to u nas wszystko wygląda. Planowaliśmy w tym roku wyjechać w góry ale jakoś niewyszło.

Bastuś jak byłaś w Paryżu pokazywałam u Ani o jakie krzesła chodzi,odszukam i podam Ci nr strony,tylko,że ja tych krzeseł nie kupię przez neta,muszę usiąść,pomacać.

Pamiętam ,że u Ciebie wędrówka ludów w święta,może uciekając przed wszystkimi dziadkami i ujkami wpadniecie do nas?

Jak znam życie to będziemy siedzieć sami.

Matko !

Laski no przecież to wielkie wydarzenie.

Byłam dziś z małżonkiem moim szanownym, u naszej Moni z Marek.

Ledwo zyję.

Narobiliśmy się, że hej !

Wypieliłysmy cały teren, wywalałysmy gruz, wynisiłyśmy niepotrzebne pustaki i grzałyśmy sie przy kominku.

Była bardzo sympatycznie.

A co sie obżarłam to moje:

- zaserwowano mi zupkę won - ton

- potem był bakłażan w sosie sojowo-czosnkowym

- herbata

- sok pomidorowy

- frytki

- hot dog

- lody śmietankowe

- kopytka z surówką

i to wszystko rękami 10 letniej dziewczynki :lol2::lol2::lol2:

Witam : D

Ano tak... dziecko wychowane samopas na budowie musi sobie jakoś czas zogranizować : )) posypka z wiórów drewnianych, frytki z piasku podane na cegle, zapiekanka zaserwowana na kawałku płytki i tego typu szał kulinarny : )) Po dzisiejszym dniu córka jest zakochana w Ance i pewnie będę miała teraz sto pytań na godzinę, kiedy pojedziemy do tej super cioci : )

Jeszcze raz wielkie dzięki za przesympatyczne popołudnie... właśnie pożarliśmy ostatnie bułeczki...

Jednak rzeczywiste spotkania są o wiele lepsze niż te netowe : )))))

ZLOT TO MUS!!! :D

Dziewczyny muffinki z przepisu ze strony kwestia smaku są boskie. My robiliśmy czekoladowe z kawałkami czekolady. Stanowczo odradzam chcącym schudnąć ( jak ja) bo na jednej trudno poprzestać. Niemowlę też człowiek - siedział w leżaczku na stole i ślinił się okropnie ( nikogo to nie zniecheciło do jedzenia) oraz popiskiwał radosnie dopingując nas:-)

Żono dobrze, że ok. Teściowa też takie coś miała i teraz to już blizny nie widać.