bulwa 18.11.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Melduję się ja - wierny czytaczNadal z Wami jestem, mam wszystko nadrobione i przeczytane od deski do deski. Zostawiam pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Haj. Ile powodów do radości Jednej wyszły mufinki, innej powiódł się zabieg, inna dumna, że udaje sie jej byc na bieżąco .... Tym optymistycznym akcentem, rozpoczynamy FUCKEN poniedziałek. Miłego dnia babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.11.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Miłego dnia Aniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 heloł laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.11.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Hej Gosiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Cześć dziewczynki:D Wpadłam pomachać i życzyć dobrego dnia:D Dla mnie dzisiejszy dzień okazał się dobry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.11.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Chwal się bogumil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Ale dzisiaj depresyjnie.... O matko...nawet jeść się nie chce. Walnęłam sobie drzemkę z synkiem. Od rana miał granat w tyłku i postanowiłam go zresetować. Chodź syneczku, ululasz mamę bo źle się czuję i siły nie mam. Ola dziarsko pomaszerowała z nami do łóżka. Tak mnie skutecznie usypiał, że i jemu sie oczko zamkło. On lepiej chodzi a Ja....niekoniecznie. Bastuś, poka stół. Rozpakowaliście już ? No dawaj ! Becia, czy to to o czym mysle ????? :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Cześc dziewczyny:bye:No ja dziś też jak mały samochodzik, ale teraz mam godzinkę luzu to do Was wpadłam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Dziewczynki....to to o czym myślicie:D Jest dobrze...nie tak jak bym chciała, ale i tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Cześć Beatko ja też się bardzo cieszę:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Ja juz wszystko wiem z tzw. paszczy i nadal sie cieszę :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Dzięki dziewczyny:D też was kocham:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Ale my Cię bardziej bo jest nas więcej:):hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 No tak.....wygrałaś:D:D Co tam u ciebie dzisiaj słychać Haneczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 No tak.....wygrałaś:D:D Co tam u ciebie dzisiaj słychać Haneczko? Młyn ale pozytywny nie mam czasu na jesienną depresję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Beciu ja nie wiem o co cho ale bardzo bardzo się ciesze :D:D:D:hug::hug: Mari stół już złożony w sobotę ale fotki musiałabym dopiero zrobić, czy teraz wieczorem ma to sens, pewnie by szpetnie wyszło Ja mam mega migrenę ledwo oko otwieram, wzięłam procha i czekam na lepsze. Jutro mam też pierwszą rozprawę sądową dot. własności przesyłu - trzymajcie kciuki aby jakoś poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Beciu ja nie wiem o co cho ale bardzo bardzo się ciesze :D:D:D:hug::hug: Mari stół już złożony w sobotę ale fotki musiałabym dopiero zrobić, czy teraz wieczorem ma to sens, pewnie by bezsensu wyszło Ja mam mego migrenę ledwo oko otwieram, wzięłam procha i czekam na lepsze. Jutro mam też pierwszą rozprawę sądową dot. własności przesyłu - trzymajcie kciuki aby jakoś poszło Oj to mocno trzymam żeby wyszło po Twojej myśli, chociaż nie wiem o co chodzi:stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 dzięki Haniu w wielkim skrócie, przez naszą działkę idzie bezprawnie tzn bez naszej zgody główna magistrala kanalizacyjna. Wodociągi miejskie czerpią korzyść majątkowa z naszej własności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 dzięki Haniu w wielkim skrócie, przez naszą działkę idzie bezprawnie tzn bez naszej zgody główna magistrala kanalizacyjna. Wodociągi miejskie czerpią korzyść majątkowa z naszej własności A to nawet nie wiesz jak dobrze rozumiem, u nas jest tak z gazem i kopiemy się z gazownią. ale tym zajmuje się mój M, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts