Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

No ja też w tym nie uczestniczę mój mąż się w to bawi, tylko głowa mnie rozbolała bo właśnie zapłacił rzeczoznawcy majątkowemu ponad 1000zł za operat szacunkowy . Tylko ciekawe czy to się opłaci. Wszędzie tylko kasa i kasa a ja stół z ikea kupuję (czytaj tani) i szczypię się o każdą złotówkę.

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja też w tym nie uczestniczę mój mąż się w to bawi, tylko głowa mnie rozbolała bo właśnie zapłacił rzeczoznawcy majątkowemu ponad 1000zł za operat szacunkowy . Tylko ciekawe czy to się opłaci. Wszędzie tylko kasa i kasa a ja stół z ikea kupuję (czytaj tani) i szczypię się o każdą złotówkę.

Myślę że tak, my czekamy na termin sprawy, jeśli wygracie będą musieli Wam zapłacić dzierżawę ileś lat w tył i na bieżąco, lub zabrać swoje instalacje:yes:

Beciu ale ja tez z nimi nie wytrzymuję, wkurzają mnie oni na maksa. Jak się przyczepią do jednego tematu to maglują go tak że bleeeeeee no i (sorki za wyrażenie) niektóre newsy to oni mają z dupy chyba wyjęte. Serio nie wszystkich obchodzi pas startowy w Modlinie.

Kiedyś jakiś polski artysta powiedział w jakimś wywiadzie telewizyjnym, że on nie ogląda polskiej TV newsowej i nie czyta polskich gazet bo na takie pierdoły to szkoda resztki jego szarych komórek. Są rożne sprawy ważne sprawy o wysokiej randze europejskiej czy światowej a o tym nic nie wiemy za to wszyscy wiedza że jakiś debli wszedł do centrum handlowego i się zastzrelił i jeszcze non stop o tym wałkują

To samo mówi mój m...jak się przyczepią do jednego to końca nie ma!!!! Ja ostatnio też nie bardzo siedzę przed tv....mój m ogląda program "Jak działa wszechświat":D i mnie zamęcza tym:lol2: jakieś programy o obcych:D i o gwiazdach, galaktykach:D