Bastki 18.11.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 No ja też w tym nie uczestniczę mój mąż się w to bawi, tylko głowa mnie rozbolała bo właśnie zapłacił rzeczoznawcy majątkowemu ponad 1000zł za operat szacunkowy . Tylko ciekawe czy to się opłaci. Wszędzie tylko kasa i kasa a ja stół z ikea kupuję (czytaj tani) i szczypię się o każdą złotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 No ja też w tym nie uczestniczę mój mąż się w to bawi, tylko głowa mnie rozbolała bo właśnie zapłacił rzeczoznawcy majątkowemu ponad 1000zł za operat szacunkowy . Tylko ciekawe czy to się opłaci. Wszędzie tylko kasa i kasa a ja stół z ikea kupuję (czytaj tani) i szczypię się o każdą złotówkę. Myślę że tak, my czekamy na termin sprawy, jeśli wygracie będą musieli Wam zapłacić dzierżawę ileś lat w tył i na bieżąco, lub zabrać swoje instalacje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Bastuśka....trzymam kciuki, żeby prochy pomogły! I za jutro też!!!!Priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Odpisałam juszzzzzzz Beciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 boszeeeeeeeee niech już zadziała bo dzisiaj mój ulubiony i jedyny jaki oglądam serial w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 A jaki oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Lekarze chociaż ten Maks mnie bardzo wkurza :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Haniu w naszym przypadku spawa wygląda trochę inaczej. Sąd najprawdopodobniej nie zgodzi się na dzierżawę a jedynie na jednorazowe odszkodowanie. Zobaczymy oby ten operat szacunkowy się zwrócił :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 A ja nie oglądam wcale seriali...jedyny jaki oglądam to tvn24:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 18.11.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Haniu w naszym przypadku spawa wygląda trochę inaczej. Sąd najprawdopodobniej nie zgodzi się na dzierżawę a jedynie na jednorazowe odszkodowanie. Zobaczymy oby ten operat szacunkowy się zwrócił :lol2: Powinien, teraz sądy inaczej podchodzą do prawa własności:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Beciu u mnie tvn24 leci codziennie od 5.30 z przerwą od 8.00 do 15.00 a później prawie do 23.00. Lubię rano jak wy jeszcze śpicie:P usiąść na kanapie z kubkiem kawy i posłuchać Jarka K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Przed tym urlopem który mam, też zasiadałam po 5 rano choć na chwilkę przed pracą Jarka posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Kurcze już tyle lat z Jarkiem spędzam poranki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Hej Atenko...dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Jarek fajny gość Tylko mam problem z moim m....bo on nie bardzo tvn 24....wkurza się na to co tam w kółko gadają...ale czasami nie ma zmiłuj...musi i koniec:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Święty duch Anetka, gdzie ty byłaś jak cię nie było ? hym ... ja się pytam Anetko wiem że na playerze można oglądać bo dwa tygodnie temu zobaczyłam dwa odcinki pod rząd bo musiałam wiedzieć co z Maksem po eksplozji na stacji :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 18.11.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 ja oglądam tylko Rodzinkę pl. Nie mam czasu na więcej. Czasami jak nie zapomnę to Ojca Mateusza. Mówiłam Wam, ze mamy nowe krzesła w ''salunie''? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Beciu ale ja tez z nimi nie wytrzymuję, wkurzają mnie oni na maksa. Jak się przyczepią do jednego tematu to maglują go tak że bleeeeeee no i (sorki za wyrażenie) niektóre newsy to oni mają z dupy chyba wyjęte. Serio nie wszystkich obchodzi pas startowy w Modlinie. Kiedyś jakiś polski artysta powiedział w jakimś wywiadzie telewizyjnym, że on nie ogląda polskiej TV newsowej i nie czyta polskich gazet bo na takie pierdoły to szkoda resztki jego szarych komórek. Są rożne sprawy ważne sprawy o wysokiej randze europejskiej czy światowej a o tym nic nie wiemy za to wszyscy wiedza że jakiś debli wszedł do centrum handlowego i się zastzrelił i jeszcze non stop o tym wałkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 To samo mówi mój m...jak się przyczepią do jednego to końca nie ma!!!! Ja ostatnio też nie bardzo siedzę przed tv....mój m ogląda program "Jak działa wszechświat":D i mnie zamęcza tym:lol2: jakieś programy o obcych:D i o gwiazdach, galaktykach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Żono nic nie wiemy pisz jakie Rodzinkę też lubię (chociaż teksty Kuby są czasami absorbujące) ale w piątki to gram w siatkówkę o tej porze, czasami uda mi się trafić na powtórkę Atenko to zdrówka, widzisz wszędzie można znaleźć jakiś pozytyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts