Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mari jaki opatrunek? ja wróciłam do domu z małym plasterkiem, w sobotę po dobie go odkleiłam i chodzę bez niczego. Na ranie jest już strupek. :) jak rozdrapana krostka. Gdyby to robił normalny chirurg to miałabym szramę na cały policzek, a tak mam mały znaczek tylko. Nic nie boli, zaczyna swędzieć.

Krzesła to oklepane eamesy, wygodne i stabline.

Bastki Twój stół i ''rozkompletowane'' krzesełka śliczne. Marzyły mi się różne krzesła, ale u miejskiego by nie przeszło.

Edytowane przez żona m

Bastuś, to ale to to, ze tamten który pokazywałaś był inny... :o

Jestem w szoku i zgłupiałam.

Krzesła fajne, ale ustawiłabym je inaczej tzn. nie w odbiciu lustrzanym tylko na chybił trafił.

Asiu, jak taki mistrz Cię charatnął to spoko.

Ja myślałam, że Ci pół twarzy wycięli :bash:

A pokażesz nam przed i po....bardzo ładnie proszę....

Mimo, że emenemsy to mi sie podobaja.

Jakos nikną. Może to przez te nogi, które się dopasowały do tego brązowego ( rolet ? ).

Mari jak się przypatrzysz ;) to zobaczysz że nie ma lustrzanki na tej fotce którą wkleiłam wcześniej. Specjalnie je właśnie ustawiłam inaczej :rolleyes:

Stół miał być jasny jak tu

http://i3.fmix.pl/fmi2666/2ea201290016636e527b83ae/zdjecie.jpg

ale pisałm już że był za bardzo sztuczny taki lakier na nim bleeee i mi nie spasował na żywo, w każdym bądź razie jakoś nic innego mi tu nie pasowało jak taki czarny/ciemny stół

Zastanawiam się jeszcze nad tym krzesłem co jest na szczycie tej fotki czy nie dokupić go jeszcze? co myślicie chodzi mi o to

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00206794/

Edytowane przez Bastki