marimag 18.11.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 A to ten Twój zakupiony to ten sam co na zdjęciu ? To krzesło ze szczytu, z czyms dziwnym mi się kojarzy...Nie wiem z czym.... Siedziałam na nim i w nery mi się wbijał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) Mari mój to ten teraz kupiony kapujesz? Edytowane 18 Listopada 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Rozmową jak z dupa o pogodzie :bash: PYTAM CZY TEN TWÓJ NOWY TO TEN ZE ZDJĘCIA PRZED ZAKUPEM !!!!! TO ZNACZY CZY TEN SUROWY TO TEN SAM CO BRĄZOWY - CZY TO JAKAS OPCJA KOLORYSTYCZNA TO ZNACZY CZY TEN SUROWY STÓŁ WYSTEPUJE W RÓŻNYCH KOLORACH ... ROZUMIESZ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 nie nie występuje to są dwa różne stoły co widać po konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Krzesła zasłaniaja konstrukcję. Czy nie było mozna tak od razu ??? :bash::bash: Dwa różne stoły i o 100 postów mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 zdjęcia starego stołu które kiedyś tu wrzucałam i ten co mam teraz nowy stół to ten sam model ale WIĘKSZY ten jasny stół to inny model. W sumie to widać , tak samo jak to że krzesła nie są ustawione parami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.11.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 jak dla mnie to wszystko widać, ale ja może ślepa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 18.11.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 matko - stoły...... i krzesła............. jestem w temacie, myślę, myślę i myślę Bastki - Twoje krzesła mi się podobają bardzo, też o takim rozwiązaniu myślałam, każde krzesło zostało wysiedziane przez mnie w niedzielę tylko chciałam stornasa ciemnego do nich:rolleyes: no ale nic nie kupiłam i dalej myślę Żono - a te eamsy wygodne? boję się pytać o cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Orginały Anula pewnie straszne ale podroby.... Bastka, nie dźaźnij mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 18.11.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 aaaaaaaaaaaaa:bash:ciekawa jestem czy są wygodne:) fajne nóżki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.11.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Karramciu, jak na placu boju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 18.11.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Harujemy jak woły a efektów nie widać, czasu brak na wszystko... wszystko zajmuje mnóstwo czasu, skręcenie każdej szafki, pomalowanie itd itp a przeprowadzić się chcemy za niecałe 2 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.11.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Bastka, nie dźaźnij mnie Miałam się nie odzywać ale... Anka kto kogo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.11.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mari nie mam fotki przed, bo ja usilnie ukrywałam znamię włosami. Po wstawie jak strupek odpadnie. Karram są bardzo wygodne, lepiej sie na nich siedzi niz na poprzednich. Cena do przełknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Hej dziewczynki Jak tam wtorkowy poranek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Cześć Beatko:bye: Nawet ładnie słonko było ja jeszcze w szlafroku i przy kawce, moi wybyli cisza, spokój i nikt mi nie przeszkadza buszować po necie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 I ja jeszcze w szlafroczku:D Kawkę już wypiłam, ale chyba będzie druga.....coś ostatnio nie mogę się jej napić.....NAŁÓG:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No ja też już przy drugiej, ale ja rozpuszczalną z mlekiem to co to za kawa ale ja lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Rozpuszczalną z mlekiem to ja nosem wciągam:lol2: Jak już przegnę z kawą sypaną i chce mi się nadal, to robię sobie rozpuszczalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No widzisz a ja nie mogę sypanej, a dobrego expresu się jeszcze nie dorobiliśmy, mój M. bardzo wybredny pod tym względem najbardziej mu smakuje kawa z orlenu, albo u znajomych ale oni mają simensa za prawie 5 tyś do zabudowy. Ale już ustaliliśmy że jak będziemy budować to tak mam zaprojektować kuchnię żeby się expres dla niego zmieścił i to jedyna jego zachciewajka- wypasiony expres:lol2: Reszte mogę robić jak uważam już mi dał zielone światło chociaż budowa jeszcze w lesie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts