marimag 19.11.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 To niech kupi sobie Orlena Witam babeczki. Straszne rzeczy dzisiaj.....nie do uwierzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Kurde.....no zachciewajek ma mało, ale jakie??! Chociaż.....W porównianiu z tym co ty możesz sobie wymarzyć i poszaleć i masz zielone światło.........to niech ma!!! A co tam:D TO JEST MĄŻ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Co tam Aniu...hej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Wstyd się przyznac.... Jestem w szoku... Nie umiem sie odnaleźć..... Dopiero wstałam :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 NOOOOOo..to sobie zaszalałaś:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A dzieciaki????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Kurde.....no zachciewajek ma mało, ale jakie??! Chociaż.....W porównianiu z tym co ty możesz sobie wymarzyć i poszaleć i masz zielone światło.........to niech ma!!! A co tam:D TO JEST MĄŻ!!!!!! Beatko jak ja policzę swoje zachciewajki to mój sprzęt do kuchni będzie droższy niż ten jego expres:lol2::lol2: Pożyjemy zobaczymy na razie go testuję betony - bardzo proszę( ale mina bezcenna kochanie ale te parę metrów tynku to chyba nie problem myślał że ja chcę oszczędzić) szprosy w oknach też bez problemu, kuchnia w stylu prowansalskim z milionem pierdółek też nie problem. Jedynie krasnale ogrodowe go zaniepokoiły ale pomyślał i mówi będę miał do czego celować i wiatrówki:lol2::lol2: No niczym go nie mogę sprowokować do postawienia weta:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mąż nakarmił, zajął się a Ja spałam w tym pierdolniku jak piżmak. Łazili po mnie, komputery, tablety i inne, grało huczało, darcie się a do mnie jakoś dziwnie nie docierało. Jak wstałam i spojrzałam na zegarek to aż usiadłam ze zdziwienia. Cały dzień do dupy bo mi się wszystko poprzestawiało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Zaprojektuj pokój dla kochanka.....może wtedy trochę sie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Wstyd się przyznac.... Jestem w szoku... Nie umiem sie odnaleźć..... Dopiero wstałam :jawdrop::jawdrop: No choć raz Ci się udało, ale będziesz pół dnia chodzić jak naćpana mówię z własnego doświadczenia. Ale jak Ty to zrobiłaś? Mąż się wykazał czy dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 :rotfl::rotfl::rotfl:Jestem z nim co do krasnali:D Dobry jest:D Mój we wszystkim musi mieć swój udział, i tu ja muszę się wykazać sprytem, jak to "on" sobie wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Wiem, Haniu....Obesrany dzień. Ale co jak zrobiłam ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Zaprojektuj pokój dla kochanka.....może wtedy trochę sie zdziwi O kochana, tak odważna to nawet ja nie jestem:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Wiem, Haniu.... Obesrany dzień. Ale co jak zrobiłam ??? Napisałaś już wyżej:lol2: No a ja dziś jak na mnie wyjątkowo wcześnie ale telefony mnie obudziły:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No Ania, aleś spania nadrobiła...ale już dzisiejszy dzień do du...py!!! ZNam to...jestem potem cały dzień wkurzona, że nie mogę się z niczym wyrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 :rotfl::rotfl::rotfl:Jestem z nim co do krasnali:D Dobry jest:D Mój we wszystkim musi mieć swój udział, i tu ja muszę się wykazać sprytem, jak to "on" sobie wymyślił No ja krasnala za żadne skarby, ale ja testuję granice jego tolerancji co do moich fanaberii wnętrzarskich i co on chciałby ale niewiele się jak na razie dowiedziałam, jego tekst zrób jak uważasz kochanie:jawdrop: nawet różowa sypialnia nie zrobiła na nim:jawdrop: wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Już go lubię Tzn od dawna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Już go lubię Tzn od dawna!!! No ja też go lubię i nie tylko, za jego anielską cierpliwość do mnie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dobra idę się ogarnąć i o obiedzie muszę pomyśleć bo cały dzień w szlafroku przesiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts