Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Mój nie jest aż tak cierpliwy do mnie....ale i tak jest super, nieraz nieźle muszę się naskakać i nagłowić, żeby go urobić:rolleyes: naobiecywać....myśląc , że nie będzie pamiętał:rotfl: a tu się okazuje, że pamięć to on ma rewelacyjną:lol2::lol2::lol2:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, pytałaś czy mam jakiś komentarz po przeczytaniu dzienników... Nie mam nic mądrego do powiedzenia, a skro tak to lepiej chyba nic nie mówić.

Moje dziecię usnęło (wreszcie!!!) i mogę spróbować wygospodarować jakieś pół godziny:D. Pytanie hamletowskie: sprzątać czy się obijać na FM?

Żono jak to nowe? Duchów już niet? Ja w kwestii stołu mam ten sam pomysł: najpierw marzyłam o transparentach, ale trochę się ich boję, teraz jestem na etapie białych eamesów (ale tych głębszych). Błagam wrzuć fotkę i proszę przypomnij mi jaką masz lampę w komunikacji. Pamiętam, że mi się podobała, ale nie zapisałam tej fotki sobie a Ty potem wszystko pousuwałaś...

:D prawie Haniu, mój Szanowny ma jeszcze bardziej przekichane jak ja mam jakiś wyjazd, bo jak w banku muszę coś zrobić , a że mnie nie ma , to robi on :D. Az dziw bierze, ze on to znosi:D.

ale ten tydzień to mnie chyba wykończy.. w czwartek do Szczecina, w piątek zuruck do Łodzi i na 9 00 w sobotę do Warszawy na 10 godzin szkoły!!i jeszcze niedziela 6 godzin.. no na mordę padnę:( i jeszcze se ją podepczę

Uziemienia współczuję, bo jednak lepiej siedzieć w domu z wyboru, a nie z konieczności.

Dziewczyny mam nietypową prośbę szukam w imieniu męża ekip do kartongipsów i szpachlowania (duża inwestycja) Warszawa i fachowców od tynków cementowo -wapiennych (olbrzymia powierzchnia ) nad morzem. Może kogoś znacie będę bardzo wdzięczna :bye::bye::bye: Edytowane przez Hanka126

Przepraszam ale posikałam się.

Myslę sobie....sama mam tak sikać ?

O noe !

Podzielę się z kolezankami...

Tatuś tłumaczy Jasiowi zasady urozmaiconego pożycia seksualnego.

Gestykuluje, z zapałem miota się po podłodze, wygina wyimaginowaną

partnerkę na wszystkie strony, obrazowo i ze szczegółami przedstawia

każdą możliwą i niemożliwą łóżkową pozycję.

Jasio tymczasem siedzi skulony w fotelu, czerwony jak burak, uszy mu

płoną, rumieńce wylazły mu na buzię, głowę coraz mocniej wtula w ramiona, jeszcze trochę i zemdleje... W końcu udaje mu się przerwać

oszalałemu ojcu i mówi:

- Ale tatusiu, przestań już, proszę!!! Mam jutro w szkole klasówkę z

historii. Wiesz, wojny, zabory i takie tam. I chodziło mi tylko o to,

żebyś mi wytłumaczył co to znaczy NAJEŹDŹCA!...

Mąż do zony:

- Słuchaj! Jak nie bedziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodę

się z tobą!

Ona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym seksie

pyta męża:

- Już mam jęczeć?

- Nie teraz. Powiem ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno!

Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie:

- Teraz jęcz, teraz!!!

- Olabooga! Dzieci buutów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę,

cuukier podrożał...!