bogumil 19.11.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mój nie jest aż tak cierpliwy do mnie....ale i tak jest super, nieraz nieźle muszę się naskakać i nagłowić, żeby go urobić naobiecywać....myśląc , że nie będzie pamiętał a tu się okazuje, że pamięć to on ma rewelacyjną:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja też Haniu, idę się "rozdziać" z tego mojego stroju:D Do później:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Obiad mam już zrobiony więc luzik ale nie umiem sie odnaleźć.... Idę zapalić...może co mnie natchnie :lol2: Pa dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Aniu, a jak dzieciaczki, w domu dzisiaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 19.11.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Aniu, pytałaś czy mam jakiś komentarz po przeczytaniu dzienników... Nie mam nic mądrego do powiedzenia, a skro tak to lepiej chyba nic nie mówić. Moje dziecię usnęło (wreszcie!!!) i mogę spróbować wygospodarować jakieś pół godziny:D. Pytanie hamletowskie: sprzątać czy się obijać na FM?Żono jak to nowe? Duchów już niet? Ja w kwestii stołu mam ten sam pomysł: najpierw marzyłam o transparentach, ale trochę się ich boję, teraz jestem na etapie białych eamesów (ale tych głębszych). Błagam wrzuć fotkę i proszę przypomnij mi jaką masz lampę w komunikacji. Pamiętam, że mi się podobała, ale nie zapisałam tej fotki sobie a Ty potem wszystko pousuwałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Hej wszystkie laseczki, które tu zaglądają Jak minął dzień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A nijak...Wywaliło mi korki.Musiałam po drabinac skakać, żeby uruchomić co trza..... Dziadki poszli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) Kurde...mieli być, wodę wstawiłam już na kawę..... i nie przyszli...przyszła Ewa:D ze szkoły:D:D:D Edytowane 19 Listopada 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ale za to miałam dzisiaj cudny koncert:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.11.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 witam się Dziewuszki!! Wróciłam z konferencji, żeby się przepakować właściwie na następną od czwartku. Wrócę w piątek a w sobotę do Warszawy do szkoły...a w poniedziałek... no, cóż dzień jak co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Cześć Dziewczyny:bye: A dzień jak co dzień z małym wyjątkiem że dziecko mamusię uziemiło w domku bo swoje klucze posiała to wzięła moje:lol2: ani wyjść ani wyjechać. Ale przeżyła Mayday kobitko kochana a czy ty w ogóle mieszkasz w domu, rodzina Cię jeszcze nie wymeldowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.11.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 prawie Haniu, mój Szanowny ma jeszcze bardziej przekichane jak ja mam jakiś wyjazd, bo jak w banku muszę coś zrobić , a że mnie nie ma , to robi on . Az dziw bierze, ze on to znosi:D. ale ten tydzień to mnie chyba wykończy.. w czwartek do Szczecina, w piątek zuruck do Łodzi i na 9 00 w sobotę do Warszawy na 10 godzin szkoły!!i jeszcze niedziela 6 godzin.. no na mordę padnę i jeszcze se ją podepczę Uziemienia współczuję, bo jednak lepiej siedzieć w domu z wyboru, a nie z konieczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mayday no ja siedzę w domu generalnie z wyboru, mój mąż pracuje podobnie do Ciebie więc ktoś w domu musi być. A dziś to z konieczności ale za to pierogów nalepiłam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.11.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 oo, to przynajmniej plus! ja mam czasami już dosyć, a potem znów mnie ciągnie. Najbardziej to mi się marzy urlop, upał, woda i w ogóle...daleko. a po urlopie jeszcze długi ( płatny) urlop do pogrzebania w ogrodzie w ladną pogodę... ale sie rozmarzyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 (edytowane) Dziewczyny mam nietypową prośbę szukam w imieniu męża ekip do kartongipsów i szpachlowania (duża inwestycja) Warszawa i fachowców od tynków cementowo -wapiennych (olbrzymia powierzchnia ) nad morzem. Może kogoś znacie będę bardzo wdzięczna :bye: Edytowane 19 Listopada 2013 przez Hanka126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Hejka Gosiaczku... Skoro lecisz do Szczecina to może wstapisz do Beci na lampkę jagodzianki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Na jagodziankę zapraszam, i nie tylko jagodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.11.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 migotko w komunikacji to gdzie? Krzesła transparentne dobijały mnie ciągłym czyszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Przepraszam ale posikałam się.Myslę sobie....sama mam tak sikać ?O noe !Podzielę się z kolezankami... Tatuś tłumaczy Jasiowi zasady urozmaiconego pożycia seksualnego.Gestykuluje, z zapałem miota się po podłodze, wygina wyimaginowanąpartnerkę na wszystkie strony, obrazowo i ze szczegółami przedstawiakażdą możliwą i niemożliwą łóżkową pozycję.Jasio tymczasem siedzi skulony w fotelu, czerwony jak burak, uszy mupłoną, rumieńce wylazły mu na buzię, głowę coraz mocniej wtula w ramiona, jeszcze trochę i zemdleje... W końcu udaje mu się przerwaćoszalałemu ojcu i mówi:- Ale tatusiu, przestań już, proszę!!! Mam jutro w szkole klasówkę zhistorii. Wiesz, wojny, zabory i takie tam. I chodziło mi tylko o to,żebyś mi wytłumaczył co to znaczy NAJEŹDŹCA!... Mąż do zony:- Słuchaj! Jak nie bedziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodęsię z tobą!Ona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym seksiepyta męża:- Już mam jęczeć?- Nie teraz. Powiem ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno!Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie:- Teraz jęcz, teraz!!!- Olabooga! Dzieci buutów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę,cuukier podrożał...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Chyba wezmę przykład z tej jęczącej...B chyba by się posikał:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts