marimag 19.11.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mojemu by oklapł :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja mojemu jęczę bez seksu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Ja mojemu jęczę bez seksu:lol2: W tej sytuacji, nie wiem komu współczuć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Seks ma być dla przyjemności a nie do załatwiania biznesów domowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No to powiem staremu, ze pozamiatane ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No to powiem staremu, ze pozamiatane ... A kto biznesy załatwia On czy Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Rozmawiają dwie znajome dziewczyny lubujące się w zaliczaniu nowych chłopaków.- Ty Jola ale numer! Wczoraj byłam z tym Patrykiem... No wiesz ten wysoki!- I co?- Ty wiesz jakie on ma długie jaja!- No! Już mi się obiły o uszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Jasiu wpada spóźniony do szkoły. Na schodach stoi dyrektor i woła: - Dziesięć minut spóźnienia! - Ku*wa, ja też! - stwierdza Jasiu ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dzwoni gość do pracy:- Szefie nie mogę dziś przyjść do roboty... jestem tak skacowany, że i tak nie będę mógł pracować, więc chyba wezmę zwolnienie lekarskie.Szef na to:- No co ty, na kaca jest super sposób. Ja zawsze jak mam kaca to proszę moją żonę żeby zrobiła mi laskę i potem czuję się doskonale. Powinieneś to wypróbować.- Hmm? OK spróbuję.Po godzinie pracownik przychodzi na swoje stanowisko w pełni sił.Szef podchodzi i zagaduje:- I co, jak działa mój sposób ?- Doskonale, a w ogóle to fajną ma szef chałupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Facet miał problem z przedwczesnym wytryskiem wiec poszedł do lekarza. Zapytał co ma zrobić, żeby problemu nie było. Lekarz mu poradził:- Jak już będziesz dochodził, to spróbuj się jakoś wystraszyć.Więc facet tego samego dnia poszedł do sklepu i kupił sobie pistolet startowy (starter), który robi dużo huku i potrafi nastraszyć jak cholera. Podniecony myślą wypróbowania nowego sposobu poleciał szybko do domu. W domu zastał żonę czekająca nago w łóżku. Zaczęli od pozycji 69 i facet momentalnie poczuł że zaraz dojdzie, wiec wystrzelił żeby się przestraszyć. Następnego dnia znów wybrał się do lekarza. Lekarz pyta:- No i jak było?Facet na to:- Niezbyt fajnie. Kiedy wystrzeliłem, to żona zesrała mi się na twarz, odgryzła mi 5 cm penisa, a z szafy wyszedł sąsiad z rękami w górze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.11.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.11.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Beatko, gdybym nie jechała w obie strony w wielkiem profesorem, to nie przepusciłabym okazji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Meydey to ty bidulo robisz jeszcze za kierowce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Niezmiennie rozwalające...HUMOR Z ZESZYTÓW Kiedy Adam Mickiewicz zawiódł się na kobiecie, wziął się za Pana Tadeusza. Faraona nosili w lektyce a poddani padali mu na twarz. Górnik pogłaskał konia po głowie i cicho zarżał. Słowianie pocierali krzemieniem o krzemień a na dół podkładali stare gazety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Wraca koleś autobusem, okropnie zmęczony po ciężkim dniu pracy. Siedzi, a nad nim dwa mohery obrabiają mu dupę, bo im miejsca nie ustąpił: - Ja wychowałam 5 dzieci i każde by ustąpiło! - Ja wychowałam 10 dzieci i każde by ustąpiło! itd. Na co koleś, gdy już nie wytrzymał: - Jak żeście k***a tłoku narobiły to teraz stójcie! Na babskiej imprezie rozmawiają trzy mężatki. Pierwsza mówi: - Wiecie, jak kocham się z moim Zenkiem, to on zawsze ma zimne jajka. Druga mówi: - Faktycznie, jak ja się kocham z moim Frankiem, to on także ma zimne jajka. Na to trzecia: - A ja nie wiem. Nigdy nie sprawdzałam, jakie ma jajka mój Jacuś w trakcie stosunku. Po dwóch dniach ponownie się spotkały w tym samym gronie. Trzecia mężatka (ta od Jacka) przychodzi cała poobijana, z potarganymi włosami i ubraniem. Pozostałe dwie pytają: - Co ci się stało? Ona odpowiada: - Kochałam się z Jackiem, sprawdzam te jego jajka i tak mu mówię: Jacek!!! Ty masz w trakcie kochania się tak samo zimne jajka jak Zenek i Franek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 mayday zawsze zapraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Czy o tym tłoku to do mnie ???? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.11.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dzięki Beatko! ja mam ulubiony kawał tego tygodnia , ( oczywiście przepraszam urażone): -mamo, jestem nekrofilem. -co ty pieprzysz????? - no, trupy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Wchodzi kowboj do baru i patrzy - siedzi tam cud kobieta. Kowboj: - Cześć. Kim jesteś? Kobieta: - Lesbijką... - Eeeeee... To znaczy? - Jak się budzę - myślę o seksie z kobietą, jak jem śniadanie - myślę o seksie z kobietą, jak idę do pracy - myślę o seksie z kobietą, jak jem obiad - myślę o seksie z kobietą, jak wracam do domu - myślę o seksie z kobietą, jak zasypiam - myślę o seksie z kobietą... A ty, kim jesteś? - Jak tu przyszedłem, to myślałem, że jestem kowbojem, ale teraz wiem, że jestem lesbijką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 - Ania, pójdziesz ze mną do łóżka za stówę? - Nie ma mowy. - No proszę Cię. Pilnie kasy potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts