bogumil 19.11.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 W sklepie: - Proszę cacao? - Nie ma - ekspedientka odpowiada. - Jak nie ma, jak jest - upiera się klient i wskazuje: - o, tu stoi! - A... To kakao - wyjaśnia sklepowa. I dodaje: -To nie wie pan, że ce czyta się jak ka? Co jeszcze podać? - Kukier! - Mówi się "cukier" Facet do siebie: - O curwa ale kyrk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Czerwony Kapturek idzie sobie przez las i nagle spotyka wilka zboczeńca: - Ha, ha, jesteśmy sami w tym lesie, Czerwony Kapturku. Teraz cię pocałuję w takie miejsce, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! - woła wilk. A kapturek trochę znudzony: - Tak k...wa, chyba w koszyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 W przedszkolu Jasiu siedzi na nocniczku i płacze. - Dlaczego płaczesz? - pyta pani wychowawczyni. - Bo pani Zosia powiedziała, że jak ktoś nie zrobi kupki,to nie pójdzie na spacer. - I co? Nie możesz zrobić... - Ja zrobiłem, ale Wojtek mi ukradł!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Wchodzi kowboj do baru i patrzy - siedzi tam cud kobieta. Kowboj: - Cześć. Kim jesteś? Kobieta: - Lesbijką... - Eeeeee... To znaczy? - Jak się budzę - myślę o seksie z kobietą, jak jem śniadanie - myślę o seksie z kobietą, jak idę do pracy - myślę o seksie z kobietą, jak jem obiad - myślę o seksie z kobietą, jak wracam do domu - myślę o seksie z kobietą, jak zasypiam - myślę o seksie z kobietą... A ty, kim jesteś? - Jak tu przyszedłem, to myślałem, że jestem kowbojem, ale teraz wiem, że jestem lesbijką. W sklepie: - Proszę cacao? - Nie ma - ekspedientka odpowiada. - Jak nie ma, jak jest - upiera się klient i wskazuje: - o, tu stoi! - A... To kakao - wyjaśnia sklepowa. I dodaje: -To nie wie pan, że ce czyta się jak ka? Co jeszcze podać? - Kukier! - Mówi się "cukier" Facet do siebie: - O curwa ale kyrk! Czerwony Kapturek idzie sobie przez las i nagle spotyka wilka zboczeńca: - Ha, ha, jesteśmy sami w tym lesie, Czerwony Kapturku. Teraz cię pocałuję w takie miejsce, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! - woła wilk. A kapturek trochę znudzony: - Tak k...wa, chyba w koszyczek W przedszkolu Jasiu siedzi na nocniczku i płacze. - Dlaczego płaczesz? - pyta pani wychowawczyni. - Bo pani Zosia powiedziała, że jak ktoś nie zrobi kupki,to nie pójdzie na spacer. - I co? Nie możesz zrobić... - Ja zrobiłem, ale Wojtek mi ukradł!!! :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.11.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 :lol2: Dobre jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Gosiu a Ty z tym swoim... Jak zawsze....inna... :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.11.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Mari, co ja poradzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Facet przyszedł do sklepu, w którym wcześniej kupił rajstopy dla żony, z zamiarem ich zwrotu. Ekspedientka pyta: - A co, za małe? Facet na to: - No, stopy się mieszczą, tylko raj nie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 do tych rajstop jeszcze ten:D Facet bzyka laskę i gdy jest już po wszystkim mówi do niej: - Gdybyś mi powiedziała od razu, że jesteś dziewicą to byłbym bardziej delikatny. Na to ona: - Gdybyś był bardziej cierpliwy to byś poczekał aż zdejmę rajstopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Dwóch staruszków gawędzi o seksie: - Nadal mogę dwukrotnie! - A który raz sprawia ci większą przyjemność? - Myślę, że ten zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.11.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Babeczki...do jutra:D:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.11.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Pa Beatko!! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 19.11.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Pa Beatko do jutra:bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 No to jestem wreszcie. Free like a wind jak to mówią Kto jeszcze trzyma fason ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.11.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 jestem ale juz zdefasonowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.11.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 dobra, skończyłam, to co nade mną wisiało. Idę spać, może jakoś fason wróci :bye::bye: papapa, babeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.11.2013 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 A Ja się dziś dzielnie trzymam. Taki ze mnie kozaczek ! Pora jednak sie zmusić do spania. Pa Gosiu. Hania a Ty jeszcze ciągniesz ? Uuuuuu zawodniczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.11.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Helołł babki:DU nas dzisiaj pada, jest ciemno, ponuro....brrrrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 20.11.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 U nas jest tak super, że o mało kaloszy nie zgubiłam w błocie:mad:Meliska, podziel się trochę słonkiem, bo mi przez działkę rzeka płynie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.11.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Nam świnka świnka morska urodziła małą swinkę. Randki nie było, więc kupiona już w stanie wskazującym. Nie wiem co mam robić:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts