olinek okrąglinek 20.11.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 - Ania, pójdziesz ze mną do łóżka za stówę? - Nie ma mowy. - No proszę Cię. Pilnie kasy potrzebuję. Tatuś tłumaczy Jasiowi zasady urozmaiconego pożycia seksualnego. Gestykuluje, z zapałem miota się po podłodze, wygina wyimaginowaną partnerkę na wszystkie strony, obrazowo i ze szczegółami przedstawia każdą możliwą i niemożliwą łóżkową pozycję. Jasio tymczasem siedzi skulony w fotelu, czerwony jak burak, uszy mu płoną, rumieńce wylazły mu na buzię, głowę coraz mocniej wtula w ramiona, jeszcze trochę i zemdleje... W końcu udaje mu się przerwać oszalałemu ojcu i mówi: - Ale tatusiu, przestań już, proszę!!! Mam jutro w szkole klasówkę z historii. Wiesz, wojny, zabory i takie tam. I chodziło mi tylko o to, żebyś mi wytłumaczył co to znaczy NAJEŹDŹCA!... Mąż do zony: - Słuchaj! Jak nie bedziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodę się z tobą! Ona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym seksie pyta męża: - Już mam jęczeć? - Nie teraz. Powiem ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno! Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie: - Teraz jęcz, teraz!!! - Olabooga! Dzieci buutów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cuukier podrożał...! :rotfl::rotfl: To teraz ja: Przechodzi łoś przez drut kolczasty i urwało mu przyrodzenie. Widzi klępę. Podchodzi do niej. Klępa, wyginając się uwodzicielsko, mówi: - Jestem klępa z wielkim cycem. Łoś odpowiada: - A ja łoś - (spogląda w dół i kończy) - po prostu - łoś. Nam świnka świnka morska urodziła małą swinkę. Randki nie było, więc kupiona już w stanie wskazującym. Nie wiem co mam robić:confused: Chrzciny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 20.11.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Aniu, jaką decyzję podjęłaś co do szkoły dziewczynek? Może było, ale teraz pewnie nie znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.11.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ooooo...a co tu tak pustawo...pogoda wszystkie babeczki przegoniła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.11.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 20.11.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 pogoda wszystkie babeczki przegoniła???? A powinna przygonić, bo tu ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 20.11.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 (edytowane) Nam świnka świnka morska urodziła małą swinkę. Randki nie było, więc kupiona już w stanie wskazującym. Nie wiem co mam robić:confused: Dobrze, że tylko jedną. Chomiki np to mają dużo chomiczątek i potrafią je zjeść Wrzucisz te nowe krzesła czy to top secret? Aniu, Ty bywasz w różnych wątkach. Nie pamiętasz może kto ma taką gipsową, prostokątną lampę malowaną pod kolor ścian? Rodzaj kinkietu zlewającego się ze ścianą. Nie zapisałam sobie w inspiracjach a teraz by mi się przydało. Poza tym nie znoszę takich dziur w pamięci... Edytowane 20 Listopada 2013 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 21.11.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Aniu, jaką decyzję podjęłaś co do szkoły dziewczynek? Może było, ale teraz pewnie nie znajdę... Też miałam o to zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 21.11.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ale tu cisza. My z mężem mamy dzisiaj urlop - kładziemy papę w piwnicy, folię i styropian, bo jutro wylewki. Zdun załamał mnie ceną pieców i kuchni kaflowych - wiedziałam, że tanio nie będzie, ale aż takiej ceny się nie spodziewałam. Teraz siedzę i kombinuję, co tu zrobić, żeby to mieć. Najwyżej zrobimy tylko kuchnię, a zamiast pieca postawimy kozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 21.11.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.11.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 W dzisiejszych czasach robota zduna to rodzaj fanaberii dla fascynatów. A wszystko co niestandardowe i nie made in china ma swoją cenę... Niestety. Ale w Waszym domu taki piec to chyba must have, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.11.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 panno Migotko ja mam taką lampę prostokątną, gipsową i pomalowaną pod kolor ścian Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.11.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 panno Migotko ja mam taką lampę prostokątną, gipsową i pomalowaną pod kolor ścian Cześć wszystkim Ale chyba nie mogłam u Ciebie widzieć? Bo nie widzę galerii? A może miałaś? Możesz wrzucić zdjęcie? Bardzo proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.11.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 zobaczę czy mam tu na kompie ja wrzucałam na nasze wnętrza w szarościach kiedyś momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.11.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) tu coś widać po prawej stronie są dwie takie lampy Edytowane 21 Listopada 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.11.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Czesć wszystkim! Gosiu,Twój dom niezmiennie mnie zachwyca pięknie go wykończyłas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.11.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Dzięki Biondziu znudził mi sie już drugi bym budowała ale mąż za bardzo nie chce Panno Migotko daj znać czy widziałaś bo chcę usunąć fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.11.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) Widziałam, dziękuję. Czyli nie masz dziennika? To taka sama lampa, ale u kogoś innego. Pięknie u Was. Szkoda, że nie ma dziennika. Co do "znudził się" to właśnie tak o tym myślę, jak to zrobić, żeby się podobało i za kilka lat... Czy ta lampa Twoim zdaniem nadaje się nad lustro w wiatrołapie? czy Ty masz kuchnię z meblami z Ikea i ikeowskim okapem ( takim okrągłym?) Mam takie jedno zdjęcie w inspiracjach i teraz patrzę, że okna takie jak Twoje.... Edytowane 21 Listopada 2013 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.11.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Migotko chyba se tak nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.11.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Tak mam ten okap ale meble robił mi stolarz Ciężkie pytanie o tą lampę . Jeśli chcesz żeby jej nie było widać i żeby źródło światła było skierowane w dół to się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 21.11.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Podłużne okna i płyta w lewym końcu blatu? Jeśli tak, to mimo, że nie masz galerii ja mam Twoją kuchnię w inspiracjach. Internet jest jednak groźny Ale ja akurat w celach pokojowych( a dokladnie kuchennych) ją sobie zapisałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts