Romana101 22.11.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 W dzisiejszych czasach robota zduna to rodzaj fanaberii dla fascynatów. A wszystko co niestandardowe i nie made in china ma swoją cenę... Niestety. Ale w Waszym domu taki piec to chyba must have, prawda? Największy koszt to niestety kafle, a że ostatnio takie urządzenia stały się bardzo popularne to i ceny poszły w górę. Mam cennik kafli z kaflarni koło Białegostoku sprzed 2 lat, sprawdzałam ceny obecnie - są o 50-60% wyższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 22.11.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Największy koszt to niestety kafle, a że ostatnio takie urządzenia stały się bardzo popularne to i ceny poszły w górę. Mam cennik kafli z kaflarni koło Białegostoku sprzed 2 lat, sprawdzałam ceny obecnie - są o 50-60% wyższe No to nieźle. A może coś taniej będzie od sąsiadów z zagranicy sprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.11.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Wpadam i macham wszystkim babeczkom:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 22.11.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 witam i ja częstuję pierożkami z fetą i szpinakiem - pierwszy raz robiłam i wyszły pyszne :) : mam 3 dni wolnego -ale mamy imprezę 18stkę w rodzinie więc nie odpocznę i tak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.11.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Melasko,uniwersalny przepis na szpinak do wszystkiego to szpinak z ricottą +czosnek,jesli chcesz aby był ścisły to wrzuć jajko do duszonego szpinaku. Ja czasem taki farsz zawijam w warkocz z ciasta francuskiego ,pod szpinak daję centymetrowy plaster dobrej szynki.Voila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.11.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Nie gniewaj się ale bardziej niż z napojem uspokajającym kojarzysz mi się z tym: Mam nadzieję,że lubisz Kazika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 22.11.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ja mrożone kostki szpinaku na masełku podsmażam z czosnkiem, solą i pieprzem.. tak by odparowała woda. i gdy jest letniawe to dodaję ser feta do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.11.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 (edytowane) Mel,daję przepis,łatwizna i razem z pieczeniem nie trwa dłużej niż pół h. Kupujesz gotowe ciasto francuskie.Farsz: szpinak gotujesz tzn ja duszę na oliwie z czosnkiem,gdy nie jest już wrzący ale nadal gorący wrzucasz do niego opakowanie sera ricotta i całe surowe jajko ,mieszamy i dorawiamy do smaku,ja nie żałuję białego pieprzu. Na rozłożonym ciescie ,przez środek układasz szynkę,na nią dajesz farsz szpinakowy,ciasto po prawej i lewej stronie farszu nacinasz w paski i zawijasz w warkocz,smarujesz jajkiem i pieczesz,powinno wygladać tak: http://jemcoumiem.pl/wp-content/uploads/2013/04/warkocz-ze-szpinakiem.jpg Zdjęcie zestrony"jem co umiem" tam jest łopatologiczna instrukcja obrazkowa tylko widzę,że przepis trochę inny.Zasada ta sama. Edytowane 22 Listopada 2013 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.11.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 A teraz z innej beczki,co myślicie o takiej paterce w celu ułożenia świątecznych bzdetów czy takie coś pasuje do zupełnie nowoczesnej kuchni?http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/37/23/38/79/3723387974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dziś mamy malutka ale jakże sympatyczną rocznicę. Równiutko rok temu, poznałysmy się. Z niektórymi z Was, znałam się wcześniej z innych wątków, ale dopiero mój pierwszy, własny kąt, przyczynił się do bliższego poznania i do zaprzyjaźnienia się z Wami. Serdecznie Wam dziękuję, za to, że jesteście, zaglądacie, pamiętacie, wspieracie, kibicujecie i ufacie na tyle, żeby powierzać mi swoje sekrety, dzielić się problemami. Mam ogromne szczęście, że Was poznałam. Wiele dla mnie znaczycie. Dzięki Wam, zmieniłam w sobie to i owo, patrzę na pewne rzeczy inaczej niż kiedyś, dojrzałam, wyrosłam, urosłam. Całuję Was wszystkie i każdą z osobna. Dziękuję Wam....aniołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dziś również... NASZA KOCHANA BECIA OBCHODZI URODZINY. SŁOŃCE TY NASZE.... ŻYCZĘ CI WSZYSTKIEGO CO NAJPIEKNIEJSZE. ZDROWIA BO NAJWAŻNIEJSZE, SZCZĘSCIA I MIŁOSCI, POGODY DUCHA, USMIECHU, SIŁ....., NO I KASY BO BEZ NIEJ, REALIZACJA PEWNYCH PLANÓW NIE JEST MOZLIWA. http://cdn11.epasaz.smcloud.net/s/files/6480be84acc68cfd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Aneczko:hug:dla mnie też jestes Bardzo Ważną Osobą,no po prostu VIP nr 1:yes: Gdyby nie Twój wątek nie wiedziałabym,że są na tym swiecie takie fajne babki i do bitki i do wypitki:lol2: Wspierać i kibicować będziemy tak długo jak trzeba będzie. Aniu ,nos do góry i proszę włączyć tryb pozytywnego myslenia:yes: http://www.youtube.com/watch?v=CExEU-PFajM Tina zawsze daje mi energetycznego kopa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dziękuję Asiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.11.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 O MATKO BOSKO....ale się wzruszyłam:D To na te okoliczność zamówiłam catering:D http://img706.imageshack.us/img706/2761/yyx7.jpg http://img132.imageshack.us/img132/7573/orx0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.11.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dzięki Aniu:hug:I podpisuję się nogami i "ręcami" pod tym co napisała Bionda......są tu przefajne dziewczyny i proszę....weź się w garść Anko i nie zostawiaj nas na tak długo jak ostatnio!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 dzisiaj impreza na dwa pokoje!! Jak w akademiku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.11.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 :lol2::lol2: Biondka ...dobrze powiedziane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 A co tak cicho?? wszystkie się pindrzą w łazienkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Jak ja lubię takie przeszklenia..mmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Nie narzekaj,Mel bo Ci wkropię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.