bionda 23.11.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Tak,jak są dwie okazje to mi mąz wraca i po impreezie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.11.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Mmelisko....dzięki za miłą i mega niespodziewaną niespodziankę:D:D!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 23.11.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Beciu najlepsze, urodzinowe : )) Edytowane 26 Listopada 2013 przez Monika m&m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Moniu!!!:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Piękne i jakie prawdziwe!!:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 MISTRZOSTWO ŚWIATA !!!! :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.11.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 MONIA......DZIĘĘĘĘĘKUJĘ....obejrzała cała moja rodzina....czad!!!!!! Kocham was dziewuszki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.11.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 A to i ja spóźniona zostawiam życzenia dzięki ANIU że stworzyłaś takie miejsce pełne fajnych ludzi:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 23.11.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Monia ale życzenia dla Beci:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.11.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Hejka Babeczki! Monia, posikałam się Beatko, no to jeszcze raz najlepsze życzonka Anulka, ja to już nie pamiętam, na którym wątku Cię spotkałam. Oby jak najdłużej w tak doborowym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.11.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 A ja właśnie wróciłam z rodzinką, z centrum. Pozwiedzaliśmy, pokręciliśmy się na wielkim kole i obżarli. Było bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Haniu, to nie Ja je stworzyłam. Każdego dnia, współtworzycie ten wątek. To dzięki Waszym osobowościom, jest on taki inny, taki nasz... Mam nadzieję, że czujecie się w nim swobodnie...jak u siebie w domu. A skoro Reruś, wzięło na wspominki...... pamiętam ciekawe sytuacje z udziałem niektórych z Was. Aricię poznałam w wątku lashe. Wygłupiałyśmy się, docinałysmy sobie, ripostowałysmy... Potem mijałysmy się tu i tam, aż w końcu wylądowałysmy w wątku narendilki. Becię naszą...hahahaha...pokłóciłysmy się u lashe. Boże, jaka głupia baba - pomyślałam I jakos cisza. Długo jej nie spotykałam. Nagle....przyszła do poprzedniego wątku, i ni z gruchy ni z pietruchy...HELOŁ... Nie pamiętała awantury I tak się zakumplowałysmy na dobre i na złe...od złego zaczynając. Reruśka, stara wyga, ale mało aktywna. Wiecznie się gdzieś natykałam na jej posty...nadal się natykam. Zawsze grzeczna, spokojna, ciepła.... Nigdy nie widziałam jej w akcji pt. dym. Dobra dusza tego forum Nie muszę a nawet nie próbuję wymienić wszystkich nicków osób, które odwiedzały tamten wątek. MASAKRA !!! Szkoda tylko, że większość osób, zapomniała, przestała się odzywać. Teraz sobie myslę, że to dobrze. Może nie jest Was wiele, ale wszystkie jesteście naprawdę wyjatkowe. Wspaniałe, ciepłe, serdeczne, wyważone, rozsądne, otwarte i bardzo kontaktowe babki. Łażę po forum, ale w żadnym wątku, nie spotkałam TAKIEJ "zbieraniny" pozytywnie zakręconych osób. Dziękuję WAM: ( kolejność przypadkowa ) - Asiu żono - Biondziu - Bastuśko - Romciu - Karramciu - Beciu - Mejciu - Haniu - Anev - Bulwko - Marciu - Reruś - Moniu z M - Megisko - Morlenko - Asti - Melisko - Asiu ( bobie budowniczy) - Migotko - Clochasiu - Aluś - Ariciu - Ateno - Barbi - Kasiu z lasu - Olinku Były też i przykre sytuacje, ale dzięki nim tu jesteśmy, więc chyba by wypadało podziękować naszym byłym "koleżankom" Dziękuję bardzo. Edytowane 24 Listopada 2013 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 A czemu ma Cię nie być Melasko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Może i świezynka ale jak przyszłas to z takim przytupem, takie wejście smoka odwaliłaś, ze normalnie....stara nasza Urobiłam sie po pachy. Ciasta się pieką ,a Ja wreszcie zasiadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Czuj czuj czuwaj!Anula, mam nadzieję, że ten rok w klubie dał Ci trochę radości! I mam nadzieję, że jednak spotkamy się np. w Dziennikach budowy. Naprawdę Ci tego życzę z całego serca. Beciu, wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek okrąglinek 23.11.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dziękuję WAM: ( kolejność przypadkowa ) (...) - Olinku Aż się wzruszyłam, że i ja znalazłam się w tym gronie. Aniu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 23.11.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Ależ tu się nostalgicznie zrobiło - już myślałam, że się żegnacie ale kawałek wstecz udało mi się dotrzeć do postu z rocznicą. Forum to super sprawa ale wątek, do którego chce się zaglądać, to już nie bułeczka z masłem. Miło zagląda się do Vipów:) Edytowane 23 Listopada 2013 przez _Chloe_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Baśku, czyżby czyżyk ????? Dzięki kochana ,ale dopóki nie trafię w kumulację to w dziennikach budowy mnie raczej nie zobaczysz. Zadowolę się dziennikiem remontu Nie chcę o tym gadać i się rozdżażniać bo od tygodnia, z tego własnie powodu, wyje do księżyca W wiadomej sprawie, duuuuupa blada. Olinku, a coś Ty taka płaczliwa... Jakby mogło Ciebie zabraknąć ? Kochana, przecież Tyś jeszcze z czasów dinozaurów ( nie chodzi mi o pesel). Melisko, a mało ci dzis okazji ???? Ciasta piekę regularnie. Gdy wałkowałam ciasto, rozmawiałam z Hanią. Miał powstać wieniec a jednak zrobiłam 4 duże strucle drożdżowe z serem. Dzieciaczki kochane, strasznie mi pomagały Chloe, u nas dość często jest nostalgicznie Każda z nas ma jakies swoje utrapienia i doły i dzieli się tym z resztą, dość szczodrze. Chciałabym, żeby u wszystkich się wyprostowało i zebysmy tu przychodziły tylko po to, żeby przechylic kielicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Melisko, z Ciebie taka artycha jak Ja. Ja też dostaję szalonki, lubię robić siurpryzy, obdarowywać itp. Matko, jak się spotkamy to tak się nawzajem zaskoczymy i obdarujemy, że głowa mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ty już ostatnio się zwiotczyłaś....na naszych oczach Mało Ci ? A powiedz, tylko tak zupełnie szczerze.... Gdybysmy organizowały zlota w lato, przyleciałabyś z NO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 A gdzie mieszka kuzynka ? Może jej zrobię....tadammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts