bionda 23.11.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 To milczenie na temat mojej paterki to efekt dyplomacji czy sklerozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.11.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ale jesteście KOCHANE!!!! ale to jeszcze tydzień............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.11.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Pewnie Biondziu - zawsze i bezwzględnie razem Melisko u mnie 4 grudnia to dzień wolny od pracy Barbórkowe obrzędy czyli właśnie gwarki, biesiady czy karczmy piwne zaczynają się już od 30 listopada a kończą 7 grudnia. Już w poniedziałek ubiorę mundur służbowy do pracy:cool: no i 4 grudnia urodziłam też mojego Olika także imprez teraz u nas dużoooooooo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.11.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Połowa lipca wydaje się terminem całkiem rozsądnym. Karramciu, pisz...dawaj. Co się zmieniło, ze się odmieniło ? Nowe spojrzenie, zluzowanie, wyrobienie się, ogarnięcie... No pisz !!! Imprezowiczki sa proszone o informowanie o baletach, na kilka dni wczesniej. rozłożyliśmy dywan, dzieci rozpirzyły zabawki wszędzie i poczułam się jak w domu brodząc w zabawkach po kolana:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Haniu,jak by Ci to powiedzieć :cool:Od kiedy pozakładali filtry na kominach to konieczność znikneła ale niektórym nawyki zostały:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Haniu, to nie wiesz??? Śpią nawet na parapetach ze szmata w ręku co by nie przegapić tego jednego dnia Biondziu, to kwestia brudnego monitora Wrzuć fotkę kuchni do której ma pasowac paterka. Szanowne jury oceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.11.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 To milczenie na temat mojej paterki to efekt dyplomacji czy sklerozy? kurka a mnie się zdaje, że znajdziesz ładniejszą - nie bij!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.11.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dziewuszki......ja jeszcze siedzę muszę się nacieszyć dzieciakami...bo przyjadą dopiero na święta:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Widzisz Karramciu ! Wystarczył pierdolnik, żeby człowiek poczuł się jak w domu... Po kiego w takim razie sprzatasz ??? Było trzeba to zostawić i delektowac się atmosferą od samego początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.11.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Biondziu paterka fajowa Haniu nieeeeeee co tydzień okna co miesiąc hahhahaaaa :lol2: a tak serio to jak mi się chce a że rzadko mi się chce to myję jak mam wenę :lol2::lol2: Melisko no my z Biondziom lubimy ciepełko więc południe południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Melisko a u Was nad morzem to nie macie jakiegoś święta śnietego dorsza czy kapitana Nemo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Biondziu, to kwestia brudnego monitora Wrzuć fotkę kuchni do której ma pasowac paterka. Szanowne jury oceni.]Cwana gapa!! Wrzucę,wrzucę ale po porządkach i dekoracjach świątecznych ,miałam nadzieję,że powiecie:"Szajs" i dacie linka na ładnejszą albo ktoś powie "znam,macałam,jakość 1-klasa" Edytowane 23 Listopada 2013 przez bionda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.11.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Widzisz Karramciu ! Wystarczył pierdolnik, żeby człowiek poczuł się jak w domu... Po kiego w takim razie sprzatasz ??? Było trzeba to zostawić i delektowac się atmosferą od samego początku hehhehehhe.... za czysto jest i człowiek nie może się odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.11.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Melisko ale ja nie widzę problemu, możesz jechać :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 No proszę Cię.... Ja cwana ? Uważam tylko, że jak mam uczciwie doradzić to powinnam sie orientowac w całej sytuacji.Olej porzadki i dekoracje.Ja chcę kuchnię zobaczyć a nie renifery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Melisko, na Ciebie będzie czekał prywatny mamolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.11.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Melisko, na Ciebie będzie czekał prywatny mamolot. :lol2::lol2: dobra idę spać Mari i tak mnie dziś zlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ja na pociągi siem nie piszę i już się martwie kto będzie prowadził z powrotem,co Bastuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Będzie losowanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Chyba,że zlot robimy na ten przykład w Orzeszu to mężowie się o nas zatroszczą:lol2: A Becia się ucieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts