Bastki 23.11.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 oj ledwo co widzę na oczęta ale jeszcze o ataku zimy w europie poczytałam Biondziu a miałam ci to też zaproponować że ja bardzo chętnie w tamtą stronę a ty z powrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Gosiu to idź spać:sleep:a zimą się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Jak to Cię zlewam ??? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Biondziu, paterka bardzo fajna i CHYBA będzie pasowała.Myslę, że ona raczej nie do kuchni a na stół. Z czego jest zrobiona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Biondziu, paterka bardzo fajna i CHYBA będzie pasowała. Myslę, że ona raczej nie do kuchni a na stół. Z czego jest zrobiona ? Podobno niklowana:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Jutro chyba znowu pojedziemy do TK -ja i to żaden news ale to propozycja Daniela i TO jest news,męża bardziej wciągnęło niż mnie:lol2: Na początku znajomości Daniel był większym szoperem niż ja gdy już wszystkie centra mieliśmy opanowane to jeździliśmy po salonach mercedesy oglądać:lol2:Potem dłuugo sklep był za karę :yes:czyżbyśmy wracali do korzeni?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 23.11.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Widzę,że gadam sama do siebie:( Pora w pieluchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Takie korzenia bardzo by mi odpowiadały W TK nic nie ma i sorki za szczerość ale wali mi tam chińszczyzną i tasmówką. Biondziu, jak Ci sie podoba to bierz. Przecież to tylko paterka. Znudzi Ci sie albo opatrzy to możesz oddac jakiejś kolezance... Melisko Ja tez wpierniczam. Delektuję się struclą. Mniamusna wyszła. Laski, pożegnam się bo padam na pysk. Od tygodnia prawie wogóle nie spię. Męczę się do 3 lub 4.. Ogladam jakies debilizmy i powtórki w tv. Pora odespać bo od poniedziałku sajgonik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.11.2013 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 23.11.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Jak Wy się żednacie, to ja się w takim razie witam Będę pierwsza w ten niedzielny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 23.11.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Witać się czy żegnać? Dobrej niedzieli! i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji Rocznicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 23.11.2013 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Witam się i ja prawie przy niedzieli Dobranoc Laski. P.S. Anka bez głupich pomysłów z zawieszaniem czegokolwiek, bo osobiście na Bródno przyjadę i pelargonii nasadzę... : * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.11.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Witam się niedzielnie, Beatko wszystkiego naj.............., dużo zdrowia i szczęścia. Aniu, cieszę się, że jest VIP . Zawsze z przyjemnością czytam rano przy kawce, co tam słychać u Was babeczki. Na zlot przyjadę oczywiście, termin w zasadzie pasuje każdy - no może nie wrzesień,bo mamy 20-tą rocznicę ślubu i plany wyjazdu do Szkocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.11.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Dzisiaj błogie lenistwo w domu. Umęczyły nas 3 dni spędzone do wieczora na działce, kładzenie papy termozgrzewalnej to ciężka robota - zajeło nam cały czwartek, a wieczorem nie mogliśmy się ruszyć. Piątek trochę lżejszy, bo już tylko folia i styropian, a wczoraj porąbaliśmy całe drewno i pięknie ułożyliśmy, żeby sobie wysychało zanim się wprowadzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.11.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Panowie w sobotę zrobili wylewki w piwnicy, a w poniedziałek zrobią na parterze. Pogoda sprzyja i powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.11.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Anev, ale dlaczego żegnać ? Romciu, super wieści. Kibicuję z całych sił. Moniu, to nie pora na pelargonie...bratki tez nie Witam kolezanki przy niedzieli. Miłego dnia. Ciekawa jestem jak wątroba Beci.... Bastuś masz jeszcze trochę 2KC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 24.11.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Cześć dziewczyny!! Właśnie wróciłam z turnee po Polsce i nie mam siły na przyszły tydzień w pracy. Jeżu, ile znów się tu działo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 24.11.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Meliska, turnee bez występów artystycznych, ale ... Artystka trochę jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 24.11.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Mleko, pracuję w branży z założenia nieartystycznej, np, ale duszy nie zmienisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 24.11.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Branża farmaceutyczny, o stronie artystycznej trudno tutaj mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts