alicja5 01.03.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Nie chciałam byc aż tak wyrazista ale to pizdnięcie to mi z ust wyjęłaś ! To mamy podobnie Kasiu Aż strach, co by było gdybysmy sie przyjaźniły i pewnego dnia postanowiły się pokłócić Ustawka czy od razu fotel elektryczny ? Ostre babeczki!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.03.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 łoooo mamo!!!! jaki siem psychologiczny wątek zrobił Skoro tak ??? Ok ! Zobaczymy kto i do kogo, pierwszy wyciągnie rękę ! Ja jestem zajebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiście cierpliwa. taaa...cierpliwa, czy raczej zawzięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A co ! Samiec Twój wróg !!! Pewnie, że sie nie poddam. A co to ? Okres ochronny dla samców ? Oni wszystko a My nic ???? Nie doczekanie................ Kasiu.....Kolejność chyba inna. Najpierw pizdnięcie, potem fotel i na koniec cisza........grobowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2013 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Cierpliwa ariciu, cierpliwa ! Chyba juz ustaliłyśmy, że jestem aniołem nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.03.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 cierpliwość, to słowo, którego nie użyłabym raczej w opisie Twej zacnej osoby! zawsze wydawało mi się, że jak czegoś chcesz, to musisz mieć to tu i teraz zaraz!!!!! i że tak klasykiem polecę" ...nie jesteś aniołem, mówię Ci..." a resztę se dośpiewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.03.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ania,tort upiekłaś ,bo ślinotok już mam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.03.2013 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 dla mnie proszę tatar i śledzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.03.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Jutro mija 11 lat od dnia,w którym poznałam mojego męża i jeszcze ani razu z nim się nie pokłóciłam:pTaki anioł jestem ,ba, archanioł!!!Nawet gdy On ma jakies pretensje to i tak mnie rozsmiesza:pPewnie pomyslicie,że jakas głupia jestem ale ja jestem mega tolerancyjna i mam męża ,przyjaciela i cos tam jeszcze w jednym;)Aniu daj znać jak będziesz miała jakies efekty tej terapii małżeńskiej jaka prowadzisz.Pa kochane lecę do pracy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 01.03.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ale tak samotnie te dania?bez flaszeczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2013 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 cierpliwość, to słowo, którego nie użyłabym raczej w opisie Twej zacnej osoby! zawsze wydawało mi się, że jak czegoś chcesz, to musisz mieć to tu i teraz zaraz!!!!! i że tak klasykiem polecę" ...nie jesteś aniołem, mówię Ci..." a resztę se dośpiewaj Pieśni nie znam ale jednym sie z Toba zgodzę....wydawało Ci się ........ Ania,tort upiekłaś ,bo ślinotok już mam:rolleyes: Ala, wirtualnie sie robi a tu w realu...wale to ! Niczego nie szykuję. Kto będzie miał ochote na cos słodkiego to zawsze mam w domu cukier dla mnie proszę tatar i śledzie!!!! Jutro mija 11 lat od dnia,w którym poznałam mojego męża i jeszcze ani razu z nim się nie pokłóciłam:p Taki anioł jestem ,ba, archanioł!!! Nawet gdy On ma jakies pretensje to i tak mnie rozsmiesza:p Pewnie pomyslicie,że jakas głupia jestem ale ja jestem mega tolerancyjna i mam męża ,przyjaciela i cos tam jeszcze w jednym;) Aniu daj znać jak będziesz miała jakies efekty tej terapii małżeńskiej jaka prowadzisz. Pa kochane lecę do pracy dalej To nie terapia małżeńska to terapia szokowa. Oj Biondka...11 lat ? Kiedy to było ? U nas tez kiedys tak własnie sielankowo a teraz.....? Rzadko bo rzadko ale jak któres wkurw najdzie to...ratuj się kto może. Terapia będzie krótka....znam siebie i jego. My długo nie umiemy się gniewać. Czekam na jego okres godowy. Jak pies z podkulonym ogonem, przyjdzie w żebry a wtedy Ja ........................NIE !!! Posiadamy największą broń i narzędzie manipulacji na świecie........................Tylko, nie każda z nas umie z tej broni korzystać. Dawniej tak do tego nie podchodziłam. Gdy inne koleżanki mnie uświadamiały, mówiłam : " Jak tak można ???" Teraz sama wiem, że czasem trzeba. Niedowiarkom daje kilka lat. U każdego przyjdzie na to czas...zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2013 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 I jakby tego nie koloryzować, jakby nie starac się tłumaczyć to jest to regularna wojna : ONI - MY.Widzę to wszędzie dookoła, w wątkach każdej z was. Trzeba tylko sobie to uświadomic i nazwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.03.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Jutro mija 11 lat od dnia,w którym poznałam mojego męża i jeszcze ani razu z nim się nie pokłóciłam:p Taki anioł jestem ,ba, archanioł!!! Nawet gdy On ma jakies pretensje to i tak mnie rozsmiesza:p Pewnie pomyslicie,że jakas głupia jestem ale ja jestem mega tolerancyjna i mam męża ,przyjaciela i cos tam jeszcze w jednym;) Aniu daj znać jak będziesz miała jakies efekty tej terapii małżeńskiej jaka prowadzisz. Pa kochane lecę do pracy dalej Bionda,to może mamy tego samego:rolleyes: Mój światopogląd na temat męża i małżeństwa jest pewnie idealistyczny. Ale facet z którym postanowiłam się związać to mój przyjaciel i powiernik. To do niego lecę z kłopotami,żalami i fochami. Mam koleżanki,dobre koleżanki ale przyjacielem jest mój,, połowiec''. To on zna moje sekrety i tajemnice. Gdy mamy inne zdanie na jakiś temat to siadamy i obgadujemy problem.I nie ma bata ,żebyśmy się nie dogadali nawet, jak jest ciężko, to zawsze spotykamy się w połowie drogi. I prawdę mówiąc;) to ja jestem ta gorsza,a mąż zawsze tak mnie rozbroi podejściem do,, tematu'' ,że dostaje głupawki i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 No to trafiłas Alu na swojego.U mnie ten idealistyczny obrazek, zmienił się w powiedzmy mało miły i czuję, widzę, że galopuje w kierunku piekła na ziemi.Też sie: nie kłócilismy, rozmawialiśmy, przyjaxnilismy, wspieraliśmy i inne iśmy. Od pewnego czasu, trwamy obok siebie....jest coraz gorzej. Ala, lubie to Twoje zasadnicze : i tyle w temacie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.03.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Za godzinę męska część rodziny zacznie wracać w pielesze domowe.Więc idę sobie z kawusią i ciachem na godzinkę relaksu ,zarzucę nagi na ławę i będę się delektować lenistwem:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.03.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ania ,to minie,to jakiś następny etap waszego zwiazku,ciężki i trudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2013 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A ile to młodsze męskie ma lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2013 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Oby ! Dłużej tak nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.03.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Anuś ja mam już dorosłe dzieci-to faceci. Tylko ja taka młoda........:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.03.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Lecę do szkoły po dziewczyny. Papapapa Do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 01.03.2013 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 To ja zabieram nogi ,bo muszę ja na ławę zarzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts