Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Nadrobilam :D

Po pierwsze domek z demobilu zajebiaszczy :D moge przygarnac jak cos :D

Po drugie brakuje slow na zachowanie przy pokazywaniu Wam domu:mad:

Po trzecie rowniez uwielbiam Wielkie Projekty :yes: czasami naprawde az sie wierzyc nie chce jakie cuda wychodza:yes:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rere, wiesz, że Ja zawsze trafiam na wariatów ( takie odcinki) co to ze słomy, z błota budują czy remontują stara przepompownię czy uzdatnialnię wody.

Tych co to za miliony to Jakoś nie widziałam. I dobrze..człowiek nerwicy dostaje....

Sporo tych osób na kredytach jedzie i czasem dobrze się muszą nagimnastykować by kolejną transzę dostać

Pamiętam pewien odcinek gdy rodzina z dwójką dzieci małych na budowie mieszkała w kempingowym wozie (dużym) ponad rok

różne były perypetie, choć efekt końcowy najczęściej więcej niż zadowalający :yes:

Z tego co mi wiadomo nie jestesmy w jednym kraju :) ale jak bym sie mylila to chetnie sie spotkam :D

Dobrze pamiętasz. Ja w Anglii.

Rere, wiesz, że Ja zawsze trafiam na wariatów ( takie odcinki) co to ze słomy, z błota budują czy remontują stara przepompownię czy uzdatnialnię wody.

Tych co to za miliony to Jakoś nie widziałam. I dobrze..człowiek nerwicy dostaje....

Ja chyba wszystkie oglądałam i niestety nie zawsze było różowo.

Sporo tych osób na kredytach jedzie i czasem dobrze się muszą nagimnastykować by kolejną transzę dostać

Pamiętam pewien odcinek gdy rodzina z dwójką dzieci małych na budowie mieszkała w kempingowym wozie (dużym) ponad rok

różne były perypetie, choć efekt końcowy najczęściej więcej niż zadowalający :yes:

Też ten odcinek pamiętam.

Pamiętam też małżeństwo, które chciało zamieszkać na łodzi. Bardziej zaangażowana była w to kobieta. Niestety małżeństwo się rozsypało, ale z tego co pamiętam, ona dokończyła remont łajby i tam z dziećmi zamieszkała.

Dzień dobry się wszystkim:wave:

Aniu,

nie głosowałam wczoraj, bo ja historię znałam i nie chciałam ubiegać faktów. Toż to Twoja historia. Rysunek Ci się udał, dokładnie tak to sobie wyobrażałam. To dobre rozwiazanie, dla kogoś kto nie lubi kosić trawników i grabić liści :D

Jestem pewna, że to nie to. Nawet jeśli ten dom spełniałby oczekiwania mieszkalne, to za działkę być przepłaciła. Jak na betonowym wybiegu dla trzódki ;-)

Co do agentów i developerów, tez juz się wypowiedziałam i do pochlebstw moja wypowiedź nie należała. Możesz zgłosić, że Cię w bład wprowadzono. Poza tym w Polsce coraz więcej przypadkowych osób tym się zajmuje i na oszołoma łatwo trafić.

Zapodaj kobieto ten dom w Kątach Węgierskich.

nono, bliźniak.

Ja juz też znam całą ofertę z okolic Legionowa i w Jachrance mi się podoba, ale wiem, że to zadupie względem Legionowa. Bywam tam na konferencjach.

W symie na prawde najbardziej podobała mi się ten z ponumerowanymi kwaitami w lesie, trochę wysoki jak góralski, ale cena niezła, jak z działką, a omedia to ja się w ogóle nie martwie, bo ja mam tylko prund, a jak wiesz.. grunt to frunt i prund ;-)

aaaa. ten co Ci jednak nie kwasił. Rozumiem. Pamiętam. Dobra, od Hrabinii, Cię nie wyzwę ;-)), bo sama widzę, co jest grane.

Na pewno nie bierz do głowy pomysłów, o budowaniu, na działce L Z.

:no::no::no::no::no:

A co do tego domu jak stacja meteorologiczna, zwróc uwagę, że tam są do wymiany wszystkie, okna i to każde inne, jeśli w sobie ma dziwny układ, nawet do zmiany, to jakoś ta cholera wydaje się mocno droga.

Wpadłam na szatański pomysł.....

A gdyby pobawić się w Kantora ????

Znam ten budynek. To nie są Katy, ale też pieknie. Bliźej Warszawy iiiiii..kiedyś przed tym domem - warsztatem stałam i śliniłam sie do działki.

A gdyby tak........................................przerobic na dom ?

Za duże pieniądza na działkę. Budynek gospodarczy nie spałnia parametrów domu energooszczędnego, a jego przepudowa bedzie droższ niz postawienie nówki nierdzewki. Srry, będę brutalna, choć brzózki cudne

Zgadzam sie. Za taka cene nie ma sensu przerabiac budynku na dom.