Romana101 02.12.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 PS. Przepraszam, że nie odpowiedziałam wcześniej. Umknęło mi. (przytulas) Spoko, na razie sprawdzam ceny i się rozglądam. Jak już masz ten kajecik, to podaj mi jeszcze namiar na płytki kamienne, też kiedyś coś wklejałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 02.12.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Takie ozdobne to nie dla nas, piec miał być prosty, szerszy na dole, gzyms i trochę węższy na górze, podobny do tego Źródło http://www.kafel-kar.com.pl/galeria/Piece/85,181 Kafle do takiej wielkości pieca to wydatek ok.8 tys, a gdzie reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.12.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 A duże tej reszty potrzeba ???? Może miejscowy zdun i kafle rozbiórkowe, co ? O jakie płytki Ci chodzi, jakos sobie nie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.12.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Hej dziewczynki! Wpadam na chwilkę z prośbą o podpowiedź. Która zna się na podatkach? Jeśli nie rozliczaliśmy się z mężem do tej pory z materiałów budowlanych (od kilku lat rozliczamy się w UK), to czy musimy zrobić to do końca roku, czy możemy przełożyć to na następny rok??? Zdrówka wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 02.12.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Rere do końca roku musisz zgłosić budowę do skarbówki i wtedy przez kolejne pięć lat będziesz mogła odliczać vat za materiały budowlane. Wypełnia się jakieś dokumenty, dołącza pozwolenie na budowę i zgłasza w urzędzie. Ja właśnie w tym tygodniu wybieram się do księgowej, bo dla mnie te tematy za trudne. I koniecznie musisz to zgłosić do końca tego roku, potem przepadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 02.12.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 A duże tej reszty potrzeba ???? Może miejscowy zdun i kafle rozbiórkowe, co ? O jakie płytki Ci chodzi, jakos sobie nie przypominam Koszt pieca już ze wszystkim to 15-20tys. Spoko, nic na siłę, nerek nie będę sprzedawać, a kafle rozbiórkowe często są przepalone i się nie nadają. Płytki wklejałaś takie ciemne, szare, prawie czarne - kojarzę, że to była jakaś firma, która z kamienia robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.12.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Mari dzieciaki różnie, starszy już wymaszerował do szkoły, młodszy dziś dostał antybiotyk, bo same sterydy nie zadziałały, plus prześwietlenie płuc bo chyba zajęte. Ogólnie nie za dobrze sie dzieje...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.12.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Romciu, dzięki. Nie wiem jak to załatwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 03.12.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Macham przy kawce z rana , szkoda tylko, że nie ma co poczytać Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 03.12.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 cześć dziewczynki dobrze że ja mam jutro wolny dzień od pracy bo mam zapalenie krtani, czuję się fatalnie cała noc miałam gorączkę ;(. Siedzę dzisiaj przy biurku i się nigdzie nie ruszam może do czwartku będzie lepiej. Mój synulek ma jutro swoje 6 urodziny (bo kto jak nie ja mógł urodzić w Barbórkę ) odprawia je dla kolegów w figloraju a ja muszę być na chodzie a tak bym się położyła do łóżeczka i w błogim śnie się zatopiła. pozdrawiam mroźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.12.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 I ja macham przy kawce:bye: Bastuśka....zdrowiej kochana....trzymaj się, bo jak opijać będziemy Barbórkę??? I wszystkiego najlepszego dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.12.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Miłego dnia wszystkim babeczkom!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 03.12.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 heloooooooołłłłłłłłłłłł czy tu jest Maria Anna Maria ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.12.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Jest Cześć Bastuś, cześć Anetko, cześć Beciu, cześć wszystkim..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 03.12.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 no hejka co tam Mari ? jak samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.12.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Nie ma co czytać ?NIE MA CO CZYTAC ????? No to proszę....Historia mrożąca krew w żyłach !Specjalnie na tę okolicznośc, wylazłam z nory !!!! Poniedziałek.Tak samo gówniany jak każdy poniedziałek.Stoję sobie spokojnie i smażę racuszki z jabłkiem.Nagle dzwonek do drzwi.Cała moje ekipa, juz czujnie pod drzwiami.Pytania...kto to ? a może Andrzej ? - zawołał Michał.Jaki znowu Andrzej synku ?No bo sa Andrzejki.....Andrzejki już były, poza tym, nie znamy żadnego Andrzeja - uspokoiłam dziecko.To może złodziej ?Złodziej raczej nie dzwoni - uświadomiłam.No to kto to ?................................ Otwieram drzwi, a oczom mym ukazała się uśmiechnieta twarz Pana w typie: kurier.Czy Pani XYZ ?Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak ??????No to mam dla Pani paczkę.Nieeeeeeeeeeeeeeeeee, to chyba jakas pomysłka, bo niczego nie zamawiałam.Nie, psze Pani. Z pewnościa nie ma mowy o pomyłce.Odbiorca się zgadza to i paczka dobrze trafiła.Moja mina musiała wskazywac cięzkie upośledzenie umysłowe lub stan po lekkim wylewie bo sama czułam, że nie panuje nad mimiką.Po raz kolejny, sugeruję Panu, że chyba coś nie halo, no bo skąd ta paczka.A prosze sobie zerknąc na adresata...Zerkam....Oczy wywalam............Szczena do ziemi............Łzy w oczach................Facet się patrzy jak na głupka ale pyta ...Czy zna Pani nadawcę ?Czy znam ????Znam i kuźwa ZABIJĘ !!!!Facet zdurniał, poprosił o szybki podpisik i uciekł.Stoja z tą paczką, nie wiem co robić...W takich sytuacjach, zawsze moge liczyć na moje dzieci.Mamo co to ?Od kogo ?Co tam jest ?Wyrwały paczkę przebiegając po mnie jak dzikie stado bawołów.Wpadaja do pokoju, kłada na podłodze, już zaczynają się spekulacje , juz afera, kto będzie rozpakowywał....Ja w tym czasie, dość sztywna, oniemiała i wogóle jakas ......zszokowana, rzuciłam hasło...A jak tam jest bomba ?Nagle, wszyscy się zerwali z podłogi i jednomyslnie stwierdzili, że może by jednak mamusia otworzyła....Rozrywam papier, odklejam tasmy, zaglądam do środka i w ryk !!!!Mamusiu, co sie stało ???Mamo czy Ty płaczesz bo tam jest bomba ?Nie, tu nie ma bomby...KTOS KOCHANY, PRZYSŁAŁ WAM PREZENTY. PREZENTY ?????HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!Najpierw wyjęłam slicznościowego szczeniaczka rasy Husky z dołączona karteczką "Oleńka"Potem wyciagnełam książeczkę do kolorowania z karteczką "Michałek"Kolejna była książeczka Alicja w krainie czarów z karteczką "Julcia"Na końcu książeczka Mała syrenka z karteczką "Zuzia"Oprócz tego, w paczce znajdowała się torebeczka a w niej 2 lizaki dla mnie i męża. BECIU !!!!!Doprowadziłaś mnie wczoraj do takiego stanu.....Tak się napłakałam....Tak bardzo mnie wzruszyłaś......Nie byłam w stanie do Ciebie zadzwonić żeby podziękować, bo słów mi brakowało, nie byłam w stanie wyartykułować z siebie, żadnego dźwieku.....Zrobiłas mi wielka niespodziankę...Dzieci piszczały ze szczęścia !!!Ola, nawet siku chodziła robić z haskim. Musiał siedzieć i patrzec jak ona się opróżnia.Michał natychmiast pokolorował kilka pojazdów.Dziewczyny, poszły do swojego pokoju oddawać sie lekturze bo ( cytuję) .....ciocia Beatka kupiła nam książki z duzymi literkami, żeby było nam łatwiej czytać.Mój maż się bardzo wzruszył i praktycznie cały wieczór, siedział otepiały i zszokowany co kilka minut mi mówiąc...co Ty gadasz ???? naprawdę ????ale dlaczego ????...niesamowite !!!!! BEATKO KOCHANA !SERDECZNIE CI DZIĘKUJMY.NIE WIEM CO MAM POWIEDZIEĆ.....JESTEŚ WARIAT !!!!! WIESZ O TYM ???SŁÓW MI BRAK ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 03.12.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 OCH KOCHANA TA NASZA BECIA :hug::hug:niesamowita dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 03.12.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Beatko i jak Cię nie kochać dobra kobieto, cudowny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.12.2013 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Po wczorajszej akcji, jestem pewna, ze zapowiadana przez Becię groźba wycia mi pod balkonem z garem bigosu pod pacha, jest bardzo realna. Strach sie bać ! Chyba faktycznie...ZLOT MUSI BYĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.12.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Telefonów dużo, ale żaden nie zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts