marimag 03.12.2013 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Hej Gosiulka. Alesmy się wczoraj nagadały Opryszczka, wredna rzecz. Pisz co i jak bo nie skończyłysmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.12.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Vip szefie, nie złość się - szkoda urody:D Ja po prostu nie nadanżam, deszczówka mnie pokonała:bash: Co chcę coś skrobnąć, to już jestem 3 strony nie w temacie, więc nadrabiam i tak w kółko:rolleyes: Na zgodę?:rolleyes: http://img42.imageshack.us/img42/5300/qjip.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.12.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Oooo i jeszcze płaszczyk rozchyliła Ludwika nie pijam...może Becia sie poczęstuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 03.12.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Oooo i jeszcze płaszczyk rozchyliła Ludwika nie pijam...może Becia sie poczęstuje.... A miałam napisać, że to nie Ludwiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.12.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Gosiu A to ja się pochwalę, że kiedyś użarły mnie dwie osy w moje usta.....chyba po botoksie tak bym nie wyglądała jak wtedy wyglądałam....nie muszę mówić, że wyglądałam wtedy jak http://www.pic4ever.com/images/127fs1601347.gif :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.12.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Becia Ludwiczka nie pije.....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 03.12.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Walczę jak oszalała, bo akurat chorować to ja na prawdę nie lubię. A raczej nikt w domu ńie lubi, bo ja choruje jak prawdziwy chłop. Wszyscy maja przefikane, nawet bardziej niż ja Aniu, ja wczoraj miałam pózniej zadzwonić, ale jak weszlam w firmowe papióry, to skończyłam o 1 00 w nocy. Raczej byś się nie ucieszyła ze oddawaniam. PA umniejsza szał ciał. Malarz maluje, resztę podłóg na górę kupię chiba w poniedziałek, w niedziele może kuchnie w Ikei. Ja tam nie mam pojęcia jak się ogarnąć. I oczywiście jeszcze mam szkole w weekend. Dom wariatów . Becia, coś Ty tym osom zrobiła i to dwóm .? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 03.12.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 PA umniejsza szał ciał Kocham iPada i jego durne podpowiedzi, o które nie proszę , ale jak nie zaznaczę, ze nie chcę, to znaczy, ze chcę . Zawsze uważałam, ze iPady i iPhony to równoległa technologia dla leworecznych. Niby ok, ale jakieś powalone . Miało być u mnie szał ciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.12.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Moi rodzice mieli kiedyś działeczkę i drewnianą altankę....w tej drewnianej altance ...w deskach powypadały sęki i tam osy sobie zrobiły gniazda....Mama bała się zamknąć drzwi na klucz, bo bała się os.....ale znalazła się odważna istota w postaci...Beatki, która jeszcze bohatersko postukała w dechy kluczem, i .....zaczęła się jazda:bash: Kurde...goniły mnie chyba po całej działce...i dogoniły...wracałam jak murzynka z warami spuchniętymi chyba do cycków:bash: A jaki to ból:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 03.12.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Becia, wyglada na to, ze wolałabys, żeby ugryzly Cię w cycki . My ostatnio walczyliśmy z gwiazdek os u nas w szopie moje urodzinowej ( albowiem takowa mąż mi wykonał wraz z osobnym lokalem z drzwiami z serduszkiem) a, ze bestyjki potrafią ulepic wielkie gniazdo w dobę ( to juz bylo 3 )to niestety zadzialalismy mało humanitarne ale sprawnie napuszczajac do środka pianki montazowej. Chyba zrozumiały aluzje i dały spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 03.12.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Bólu współczuje serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.12.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 No to załatwiliście je na cacy...mój tato też się rozprawił z nimi później, chociaż już nie pamiętam jak i.... mało mnie ich los interesował :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.12.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 u nas zapalenie zatok przeszło w zapalenie płuc, dalej mlody w domu, babcia z pomocą......koszmarem jest codzienne uzupełnianie lekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 03.12.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Wcale się nie dziwie Mojego kolegę kiedys ugryzł szerszen w plecy. Garb mu urosl i dostał strasznej temperatury, ze lodem go schadzalismy w drodze do szpitala. Dziady wielkie, ale moja foksterierka łapala je i jakoś katrupila. Nigdy żaden jej nie ukasil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 03.12.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Asiu, współczucia. Chore dzieci, to cały dom chory. Bidulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.12.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Z szerszeniem nie ma żartów...jak jeszcze człowiek uczulony to nie ma zmiłuj....a ja właśnie z tych uczulonych:lol2: Asiu...zdrówka młodemu życzę Dziewczynki...uciekam dzisiaj już....do jutra...dobrej nocy wszystkim:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.12.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Cześć Dziewczyny. Mnie też ostatnio choroba młodej i małża kosztowały sporo energii. Ale na razie wszyscy ozdrowieli i nawet mi małego nie pozarażali. Tylko nie wiem co gorsze: chory chłop czy dziecko? A tak poza tym kołomyja. I tak dzień za dniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 03.12.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 witajcie u mnie zimno, mróz do roboty się chodzić nie chce.. a jeszcze kumpela z pracy w szpitalu więc ja po 12 h siedzę w robocie.. jak wracam to tylko szybki obiad na następny dzień, kąpiel i spać... wczoraj miałam wolne to w końcu stworzyłam realne wymiary mojej kuchni w planerze ikei - i po prostu załamka gdzie ja wsadzę to co chcę ...zmywarkę , lodówkę , piekarnik w słupku i płytę osobno.. http://kitchenplanner.ikea.com/PL/UI/Pages/VPUI.htm?LoadDesign=11150073d8c941dbb867f7cb60d5fead&UIContext=Kitchen&IsSharedDesign=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 03.12.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 ja się nie nadaję do tego typu rzeczy bo zaraz mnie nerwy biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 03.12.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Dobra, ja też idę spać. Miłej nocki. Specjalna wieczorne dedykacja dla Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts