Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiu :hug:

A to ja się pochwalę, że kiedyś użarły mnie dwie osy w moje usta.....chyba po botoksie tak bym nie wyglądała jak wtedy wyglądałam....nie muszę mówić, że wyglądałam wtedy jak http://www.pic4ever.com/images/127fs1601347.gif :rotfl::rotfl:

Walczę jak oszalała, bo akurat chorować to ja na prawdę nie lubię. A raczej nikt w domu ńie lubi, bo ja choruje jak prawdziwy chłop. Wszyscy maja przefikane, nawet bardziej niż ja :rolleyes:

Aniu, ja wczoraj miałam pózniej zadzwonić, ale jak weszlam w firmowe papióry, to skończyłam o 1 00 w nocy. Raczej byś się nie ucieszyła ze oddawaniam.

PA umniejsza szał ciał. Malarz maluje, resztę podłóg na górę kupię chiba w poniedziałek, w niedziele może kuchnie w Ikei. Ja tam nie mam pojęcia jak się ogarnąć. I oczywiście jeszcze mam szkole w weekend. Dom wariatów .

Becia, coś Ty tym osom zrobiła i to dwóm .? :rolleyes:

Moi rodzice mieli kiedyś działeczkę i drewnianą altankę....w tej drewnianej altance ...w deskach powypadały sęki i tam osy sobie zrobiły gniazda....Mama bała się zamknąć drzwi na klucz, bo bała się os.....ale znalazła się odważna istota w postaci...Beatki, która jeszcze bohatersko postukała w dechy kluczem, i .....zaczęła się jazda:bash: Kurde...goniły mnie chyba po całej działce...i dogoniły...wracałam jak murzynka z warami spuchniętymi chyba do cycków:bash: A jaki to ból:bash:

Becia, wyglada na to, ze wolałabys, żeby ugryzly Cię w cycki ;).

My ostatnio walczyliśmy z gwiazdek os u nas w szopie moje urodzinowej ( albowiem takowa mąż mi wykonał wraz z osobnym lokalem z drzwiami z serduszkiem) a, ze bestyjki potrafią ulepic wielkie gniazdo w dobę ( to juz bylo 3 )to niestety zadzialalismy mało humanitarne ale sprawnie napuszczajac do środka pianki montazowej. Chyba zrozumiały aluzje i dały spokój

Z szerszeniem nie ma żartów...jak jeszcze człowiek uczulony to nie ma zmiłuj....a ja właśnie z tych uczulonych:lol2:

Asiu...zdrówka młodemu życzę :hug:

Dziewczynki...uciekam dzisiaj już....do jutra...dobrej nocy wszystkim:bye:

witajcie :) u mnie zimno, mróz do roboty się chodzić nie chce..

a jeszcze kumpela z pracy w szpitalu więc ja po 12 h siedzę w robocie.. jak wracam to tylko szybki obiad na następny dzień, kąpiel i spać...

wczoraj miałam wolne to w końcu stworzyłam realne wymiary mojej kuchni w planerze ikei - i po prostu załamka :D :jawdrop:

gdzie ja wsadzę to co chcę ...zmywarkę , lodówkę , piekarnik w słupku i płytę osobno..

http://kitchenplanner.ikea.com/PL/UI/Pages/VPUI.htm?LoadDesign=11150073d8c941dbb867f7cb60d5fead&UIContext=Kitchen&IsSharedDesign=1