marimag 04.12.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 W związku z Barbórką, wszystkim czarnym jak węgiel, życzę fedrowania do bólu, a naszej sympatycznej koleżance Basiulce BARBI, słońca, szczęścia i miłości, sukcesów naukowych i wszystkiego co naj ! http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/b76219da-bc43-485a-95ff-91eb400fa105_20091125012817_Normalshutterstock2971241.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 04.12.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ojejej, ale się wzruszyłam! Dziękuję, Anulka! Bardzo miły miałam dzisiaj dzień (tfu tfu, jeszcze się nie skończył), bo w końcu dopięłam wybór tapicerki na fotele i krzesła, a w prezencie urodzinowo-imieninowym dostałam od męża piękny i wymarzony wieszak do łazienki, zaś od jednej sympatycznej koleżanki boską lampę zrobioną ze starego telewizyjnego (najprawdziwszego) statywu . Takie właśnie romantyczne prezenty cieszą mnie na starość . A teraz siedzę w robocie i co i rusz zaglądam do szuflady z pralinkami alkoholicznymi , które miały być na rozczęstowanie, ale ponieważ (i na całe szczęście) życzeniodawcy nie dopisali, to więcej zostało dla mnie. Chyba pierwszy raz w życiu zdarzy mi się ubzdryngolić czekoladkami . Częstujcie się, dziewczynki: http://www.germandeli.com/Asbach-16-Zarte-Flschchen-200g-Pralinen-Bottles-in-Tin-7oz-image.jpg http://static.zoonar.de/img/www_repository3/dd/c3/ca/10_871b24b312be21f27a9d6d0be8b38b26.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika mm1719511751 04.12.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 To ja dorzucę się do tej alkoholizacji zagryzką skromną : )Baśka najlepszego : ) http://www.unimies.com.pl/gallery/wyrobyGarmazeryjne/pasztetowa-drobiowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.12.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Witajcie! Wszystkiego najlepszego wszystkim Baśkom i Gorniczkom !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.12.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 A Beatce gratulacje super pomysłu z niespodzianką. Beatko, uwielbiam ludzi ,którym się chce ,nie tylko gadać ale i działać. Aniu ,przecież mówiłam,że zlot niezbędny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.12.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Moniu,jednak poczęstunek Barbi wygrywa Takie sznapsy to mogę bez zagrychy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.12.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Basku, chętnie się poczęstuję, ale tylko czekoladką. Asiu, no zaskoczyła mnie...A jak skubana podeszła !!!Nawet nie podejrzewałam co się święci to grzecznie adres podałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.12.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Czy będzie w końcu spokój w tym domu??????????????? Śnieg sypie.....zima nadchodzi........Mikołaj już w Polsce a wy tu o ...pierdołach!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.12.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Bećka, nie ciskaj się. Powiem Wam po cichu, że mnie operdziela na skajpie.....tak srednio ze 100 razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcia87 04.12.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 wszystkim imienniczkom NAJLEPSZOŚCI Ja wróciłam z pracy obładowana, bo paczki i bony dzisiaj dostawaliśmy.. mężuś już wcina słodkości z niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anev 05.12.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 BEATKO JESTES WIELKA!!! Witam zimowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 cześć dziewczynki zostałam jednak w domu niestety miałam ciężką noc z gorączką, antybiotyk jeszcze nie działa jak należy. Kurcze, dziwnie siedzi się w domu i nic nie robi, mam nadzieje że jutro będzie lepiej i może posprzątam szafki kuchenne. Siedzę i gapię się w TV, ciało nie może się ruszyć a głowa już nawet okna umyła . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Witam z Pardubickiej. Bastuś a olej to wszystko. Głowę zagłusz...niech tak nie popitala, gdy ciało w rozkładzie. Od rańca latałam i dopiero weszłam do domu. Zaraz nadjeżdża Ola a Ja w lesie z obiadem. Potem lecę z Ola po Michała, a z nimi po dziewczyny. Boziuuuuuu ! Jaka ze mnie latawica :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 dziewczyny wiecie co zrobił mój mąż! wjechał pod dom autem i nie zaciągnął ręcznego ani nie dał biegu w aucie i auto zjechało z posesji, prosto w zamkniętą bramę. Brama rozwalona :cry: auto oczywiście też i to mocno , wymiana lampy i blacha do lakiernika :cry:. Jedyne pocieszenie to to że auto nie wyjechało na drogę i kogoś nie zabiło. Na dodatek zobaczyłam właśnie że w wiatrołapie mam w centralnym punkcie ubytek/odprysk w płytkach na podłodze, dosyć duży . Musiało komuś coś ciężkiego spaść i się zniszczyć. Winnych pewnie brak, dobrze że mamy jeszcze jedną paczkę tych kafli :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 O matuniu....Gosiu...współczuję .....to się narobiło!!! Cholera!!! Nie dość, że choróbsko się przyplątało to jeszcze takie problemy!!!! Przytulam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) no i jeszcze że się tak użalę nad sobą - żołądek mnie boli, biorę osłonowe ale mam jakiś ścisk nie wiem czy to na tle nerwowym czy z tych antybiotyków Ale ze mnie mameja, co ? marudzę tylko ja chyba tak mam przy chorobie :cry:. Muszę się wsiąść w garść. Beciu a jak u was pogoda, wieje już ? Muszę też powyciągać ozdoby świąteczne i zobaczyć co ja mam za skarby? bo nie wiem czy zeszłoroczny wianek który wisiał na drzwiach jeszcze żyje Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Gosiu...u nas zaczyna wiać....a ja walczę z bólem głowy i nie tylko!!!! Ciśnienie spada strasznie.....U ciebie ten żołądek może być od antybiotyku....bierz te osłonowe....a nerwy też robią swoje!!! niestety!!! Kurcze, jak ja się boję tego wiatru..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Beatko to ty pogodynka ? jak ja też ciśnienie muszę podnosić, choć dzisiaj samo mi się podniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 05.12.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Gosiu!A to podobno baby źle jeżdżą i w ogóle nie powinny dotykać samochodu:mad:U mnie też wszystkie zonki to zasługa mojego męża .Wierzę,że jestes wsciekła. U nas tez wieje i też nie cierpię takiej pogody. Sciskam wszystkie meteopatki,hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.12.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Heloł. Ja na chwilkę. Malgos, nie martw się. Dziś jakiś taki popierdzielony dzień. Ponoć zawsze tak jest na wiatrzysko. Najpierw rano mój piesiutek pierwszy raz w życiu swym wpierdzielil mi buta ( moje ukochane szpileczki) na co się splakalam jak głupek ( nad czym , jak nad czym, ale nad butami mogę ryczeć długo i żałośnie ) . Potem byłam w pracy (o matko, bez tych szpilek!!! beeee) pa teraz przyszłam do domu, a pól osiedla ńie ma prądu i siedzę przy świecach. Na deser ... Przysłali drugi tablet iPAda, bo ten pierwszy całkiem ze mną nie współpracował tak, ze informatycy rozłożylu ręce i ten drugi... Tez nie chce :wiggle:jestem prawdziwym betatesterem wszelkiego sprzętu. Jak się ma coś spierdzielic , to na bank u mnie pierwszej aaa i oczywiście prądu nie ma, obiadu nie ma, telefony rozladowane muszę się spakować, bo jutro lecę na weekend do Warszawy do szkoły...zżelazko tez by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts