marimag 05.12.2013 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dziewczynki, nie nakręcać się. To tylko wiaterek. Może ciut wiekszy niz normalnie.... Ściskam wszystkie chore, ze zdemolowanymi furami, bez pradu i obiadu, z łbem jak sklep, bez schodów i skrzynek na listy. Tydzień wreszcie sie kończy. Mam dość wszelakich imprez okazjonalnych, ukulturalniajacych i sportowo - rozrywkowych na najbliższe 10 lat. Jutro czeka mnie basenik. Wychowawca dziewczyn, zaproponował mi wspólna kapiel. Ocipiał ???? Będę robiła za 100 kg nimfę Esmeraldę, a po skoku do basenu będą mnie pokazywac na YT. A w dupie z taka reklamą Delikatnie odmówiłam a on do mnie...jeszcze Pania przerobimy z kolegami. To będzie ich więcej ???? NO WAY !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.12.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 no Mari, chlupnij do wody, co Ci szkodzi ?! Prądu ni ma cały czas, tablet jak fiksowal tak fiksuje ja nadal nie spakowana. Znalazłam coś po ciemku w lodówce i to zjadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Aniu...idź na ten basenik....zrelaksujesz się , tylko uważaj na http://www.pic4ever.com/images/shrk.gif Zresztą....nie bój żaby.....będzie miał kto cię ratować w razie czego http://img21.imageshack.us/img21/8474/icid.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A tak na poważnie....wieje u nas jak cholera......strach się bać!Mmelisiu....trzymajcie się tam i nigdzie nie wychodźcie.......Mejka....nie jedz w ciemno....chyba, że wiesz co tam masz:DTrzymajcie się wszystkie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.12.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Beatka, szykujcie sie naprawde na wiatrzysko...Orkan to nie zabawa:bash: u nas byly wiatry ale nigdy takie... a wiem ze na polnocy ma tak byc... u nas jeszcze jutro... sztorm szaleje... tak wyglada u mnei w centrum..tutaj przyplywaja w wakacje wycieczkowce... juz widac ze stan wody poszedl w gore, a bylo to o godz 15.. jutro ma byc ponad norme do 60cm przed tymi barierkami byly jeszcze schodki.... O matko jak pięknie tam u Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Cześć Dziewczynki:bye: No taki dzień paskudny, ja świece przygotowalam maż agregat sprawdził bo na bank prąd wyłączą w tym naszym lesie' Dziecia boli gardło to w nagrodę nie pójdzie do szkoły A ja profilaktycznie dziś nigdzie się nie ruszam tylko w domku siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.12.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Beatko, no coś muszę jak mnie sczyści, jak kozę po kaczeńcach, to będzie znak, ze czas na porządki w lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ania a dlaczego nie chcesz się wykąpac w basenie? boisz się że tam uśniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 :rotfl::rotfl: Hania....może i się Ani i chrapnąć. skoro ją woda usypia....panów od cholery będzie a Anka przychrapnie....ja już to widzę:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mnie ratować ???? Przeca Ja prawie ratownik ! Iks lat trenowałam pływanie wyczynowo. Tu chodzi o wątpliwe walory estetyczne... Dopiero 2 tygodnie w tej szkole i wypadałoby się zaprezentowac od najlepszej strony. W związku z tym, zastanawiam sie nad wysłaniem tam małżonka. On to robi wrażenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mejka....no jeść trzeba....może świeczką sobie przyświeć? :D:D Ja przygotowuję świece ....bo strasznie ciemno to widzę....wieje coraz bardziej...trza chyba kompa wyłączyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ania a dlaczego nie chcesz się wykąpac w basenie? boisz się że tam uśniesz? :rotfl::rotfl: Hania....może i się Ani i chrapnąć. skoro ją woda usypia....panów od cholery będzie a Anka przychrapnie....ja już to widzę:rotfl: Ach WY cholery, jedne, złosliwe, wstrętne !!!! Dla Waszej informacji. Zasypiam nawet na kiblu jak usłyszę sympatycznie szemrzącą wodę w muszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Aniu....to wystaw swoją najlepszą stronę!!!!! Po co chłopa wysyłać ...chłopom?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Nie mam lepszej strony, bo kula nie ma boków..WIESZ ????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Nie piernicz.......masz, masz....każdy ma.....tylko poszukaj:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kurna gdzie ???Chyba wewnatrz !Może nerą zaszpanuje albo śledzioną ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Aniu no właśnie z tym spaniem w wodzie to ja tak z troski;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Haniu....sczególnie na kiblu:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kurde....ale nieciekawa noc się zapowiada.....strasznie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts