bogumil 05.12.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ja tam czekam na Anie......muszę zobaczyć przecież jak się wystroi na basenik jutro.....czekam na foto w bikini!!!!! Musimy oblukać,czy dobrze wszystko wygląda..... cobyśmy się jutro nie powstydziły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kurna!!!!....ze mną już dzisiaj nie najlepiej....skoro już siebie samą cytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dziewczyny ale jaja! czytam że u was nie ma prądu i w tym samym momencie nasz się stracił . Po drugiej stronie ulicy maja a po naszej nie. Tzn raz jest raz go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Beatko na basen to jednoczęściowy lepiej się w takim pływa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Beciu :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Bastki a jak Ty się czujesz zdechlaczku antybiotyk działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Haniu...jednoczęściowy...czy dwu....wsio ryba...ma się pokazać i już!!! Bastuśka....świece masz? Jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Haniu , w ciągu dnia nawet ok tylko już mam gardło zharatane od kaszlu. Mam nadzieję że noc będzie spokojniejsza tzn bez cherlania i bez gorączki. Nosi mnie, nie umiem tak bezczynnie siedzieć, chociaż ciało odmawia współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 świece zapaliłam, dzieci latarki w pokojach i ..... prąd "wrócił" . I tak w kółko już trzeci raz pojawia się i znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Bastki masz odpocząć, wyleżeć a nie myśleć o oknach:mad: Bo inaczej może się to ciągnąć kanapka, kocyk herbatka z sokiem malinowym i relaks:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 no słowo dzisiaj nic prawie nie robiłam tylko się użalałam nas swoją niedolą (samochód, brama i kafelki) . Dobrze że miałam obiad zrobiony. Dziewczynki poszukuję przepisu na ciasto nie wiem jak się nazywa ale ma spód z pokruszonych ciasteczek zmieszanych z nutellą, na to była jakaś masa serowa i wszystko zalane galaretką wiśniową z wiśniami. Ciasto pyszne a przyniósł je mój mąż z pracy, kolega miał urodziny i żona mu piekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mmelisko...dzięki......trochę lepiej, myślałam, że wyląduję u lekarza......ale daję radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mmelisko...dzięki......trochę lepiej, myślałam, że wyląduję u lekarza......ale daję radę.... Beatko a co Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 no właśnie Beciu? znalazłam ten przepis http://buleczkazmaselkiem.blogspot.com/2012/06/ciasto-z-nutella-idealne-na-kinder.html chociaż te podobne a z truskawkami pewnie też pyszne http://www.bistromama.pl/2013/01/torcik-truskawkowo-smietankowy-na.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Haniu...fatalnie dzisiaj....i ta pogoda chyba potęguje u mnie bóle.....aaaa...co tu dużo gadać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Melisko....jasne....czuwam!!!!, żeby nie przeoczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 No ty dzisiaj Mmelisko masz wieczór zajęty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kurcze Beatko jutro już będzie lepiej, chyba te ciśnienie i te wietrzysko się uspokoi. Może połóż się wcześniej i prześpij to . Jeśli oczywiście się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Żeby można było to przespać???!!!! to cały dzień dzisiejszy bym przespała!!!! Ale mi narobiłaś smaka na te ciasta, aż jogurt sobie chociaż wzięłam, bo się zaśliniłam...... Mmelisko....miłego wieczoru:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Myślałam że odczuwasz ból głowy z powodu niskiego ciśnienia ja teraz się ślinię do http://www.bistromama.pl/2012/08/sernik-z-musem-brzoskwiniowym-na.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts