bogumil 05.12.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 O matko......co ty wyszukujesz Gosiu???? Toż ja dzisiaj kolacji nie jadłam...wcięłam jogurt a ty mnie katujesz takimi obrazkami:lol2::lol2: Ale pysznie to wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A ja kolację jadłam i rodzince zrobiłam, ale obiad dziś był wcześnie.Beatko to trzymaj się jutro będzie lepiej:yes:A Anię to wcięło w tym sklepie, pewno kostiumy mierzy, chociaż już chyba zamknięte:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 na TVN w pasku pisze że w całej Polsce (oprócz na pomorzu gdzie jest 3 stopień!!!) jest 2 stopień zagrożenia tylko u mnie na południu jest 1. Więc Beatko co tam u was się musi dziać skoro u nas jest tak strasznie za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.12.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ja się pożegnam dziewczynki idę do wanny z cieplutką woda się wygrzać PAPAPA Juto będę od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 No u nas pod Warszawą też duje nieżle, chociaż u nas na działce jest spokojniej bo my zacisznie z 3 stron las a od drogi 4 metrowe thuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Bastki śpij dobrze pa pa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Bastusia...tylko jak wyjdziesz z cieplutkiej wody, to się owiń, żeby nie daj Boże gdzie cię przewiało, jak ty taka chora!!!! Ania...przestań już się pindrzyć przed lustrem...dawaj foty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Siedzimy w salonie i słyszę straszny wiatr....aż boję się zajrzeć za firankę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Siedzimy w salonie i słyszę straszny wiatr....aż boję się zajrzeć za firankę....... Bo mnie w kostiumie tam zobaczysz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.12.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Bo mnie w kostiumie tam zobaczysz ???? Po Tobie, wszystkiego się można spodziewać Ja tam na wszelki wypadek zajrzałam No i jaki kostium przytuliłaś? http://weblogs.nrc.nl/idfa/files/2008/borat.jpg widziałam paru "panów" w tym eleganckim stroju... Panie tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ja też ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 O kurde...mejka....strasznie facet wygląda!!!! Anka...nie pozwalam ci w takim!!!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 a gdzie miejsce na moje cycory ??? Toć bokiem lub środkiem by mi spoczeły na kolanach :bash: Kostiumu zakupione. Kasa wydana i co najważniejsze...same płaciły ze swoich uzbieranych. Mąż oburzon, że jak to ? Dzieci same, tak za swoje.... A czemu nie skoro zaproponowały... W tym miesiącu strasznie nam cięzko i co chwila jakies nieprzewidziane wydatki jak np. nowe ksiązki do nowej szkoły. Sporo poszło Jutro wyjście, te nagrzane jak dzikie osły a Ja, że super ale nie mam kasy. To My zapłacimy mamo! Ok. Jakie to chitre !!! Jak to kombinowało ! Ło Jezuuuuuuuuuuuuuuuu. One doskonale sobie zdaja sprawę z wartości pieniądza...SWOJEGO !!! Wybrałysmy kostiumy za 49.,99 zł. Mierzymy i wszystko ok. Porządnie zasłaniaja pupę, ładnie skrojone, fajne ramiączka. Zostawiłam golasy w przebieralni i poszłam po inny model, żeby porównać. Pierwsze co sprawdziły to cenę na metce. O nieeeeeeeeeeeee mamo! Te są droższe. To My wolimy te tańsze... Dorzucę Wam różnicę, tylko zmierzcie. Zmierzyły, pokrzywiły się, że poprzednie ( tańsze) ładniejsze. Wychodzimy z przebieralni a po drodze klapersy. Mamo, a może jeszcze bysmy wzięły klapki. Mówię, że ok bo z poprzednich wyrosły. Zaczęły mierzyć a Julka, look na cenę. Nie mamo. Wiesz....jakies takie niewygodne dla mnie. Może innym razem gdzies kupimy. Jakie cwane gapy ! A dajcie mi spokój. Nie będę straszyć dzieci na basenie. Kostium posiadam, ale nie zamierzam pływac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 To przecież nie musisz pływać...... będziesz się przechadzać "brzegiem":rotfl: Dziewczyny....debeściary!!!! Cwaniarki małe:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.12.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Beatka, http://www.wiocha.pl/295578,To-sie-nazywa-prawdziwa-wiocha http://komediowo.pl/gid,15826144,img,15826197,title,Moje-oczy,galeria.html juz nie wiem co gorsze. Anula tego nie zrobi, nawet jak lubi trolle to nie pajace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A u mnie pradu nie było ale jest już ciekawe na jak długo:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mój brat mnie zasmucił.Planuje wyjechac na stałe do/na Islandię.Przeglądam sobie zdjęcia tego końca świata....No pieknie KUŹWA !!! I znalazłam takie cóś.... http://2.bp.blogspot.com/-dPjan9gIIqc/Tdt2UadHADI/AAAAAAAAAMs/QIyPPnxF4N8/s1600/ISLANDIA%2BLIVE%2521%2B2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mayday a fuj:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.12.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kurde, mejka, coś strasznego, nie?....jak ja nie lubię takich idiotów!!!! Ania nie ubierze, bo już powiedziała, że cycory jej tam nie wlezą:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Mejciu, Wisniewski działa na mnie jak..... Eutanazja ! W gaciach czy bez jest dnem totalnym. Z najdziwniejszych strojów jakie posiadam to mam spiochy. Takie duże... Dla siebie... Wyobrazacie sobie jak w nich wygladam ???? O tak :rotfl: Lubię w nich spac bo nic mi sie nie zawija, nie wyłazi, ale nie daj bóg siku ! 150 guziczków a przy ostatnim i tak ......juz za późno Mąż powiedział, że jek będę w tym sypiała to on oszaleje. Nie ma sie jak dostać. Barek zamkniety ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts