Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale ludzie lubią szokować i wzbudzać sensacje. Czasem mam wrażenie, ze jakieś ataki autodestrukcji najlepiej wychodzą właśnie na płazy albo na ulicy.

Czasem się zastanawiam, czy ta wymuszana na nas tolerancja wszystkiego i wszystkich wychodzi ludziom na dobre? Bo strój ma wyrażać osobowość... Hmm, to ja nie chce poznać bliżej np tych panów :D

A Ja tam walę i strugam teletubisia wieczorowa porą.

Kupiłam to sobie X lat temu, gdy jechalismy na narty.

Mam do dziś...czasem w niej straszę :D

Gosiu, jak kto nie ma juz nic ciekawego do zrobienia czy powiedzenia, biznes mu upadł, zespół się zejsrał, wypalił, znudził to strzela iwenty co by świat o nim nie zapomniał.

Tylko, że ten swiat najchętniej by sobie nie przypominał.

Co to za nacja Ci celebryci ???

Co za kretyn dał furtkę takim nijakim ?

On jest znany z tego, że jest znany..nic poza tym.

I zapraszaja go do TV jako eksperta, doradcę, znawcę i płacu takiemu baranowi Z NASZYCH abonamentów, za to że raczył, zaszczycił, zechciał...przyleźć !

Nerwa mam i abonamentu nie płacę.

Ja takiego lucku lucka widziałam w tym roku na plaży.

Matko jedyna i Józefie !!!

Jak on wygladał !

Co jak co, ale kohonesy mu latały rozkosznie w nogawicy a jak sie zmoczył to myslałam, że sie posikam.

Wdzianko raczyło sie przyklepnąc do ciała i odznaczyło slicznie WSZYSTKIM ZEBRANYM, co i jak u tego Pana słychać.

Słychać....nic ciekawego i nie za wiele ;)

Cześć Dziewczynki :wiggle:

Nie nadrobię... ale o perypetiach Bastki przeczytałam. Bastki :hug: mi też kiedyś Daro zostawił auto z za słabo zaciągniętym ręcznym i rano przy odśnieżaniu zaczęło się staczać. Bohatersko wskoczyłam na tyły licząc, że je zatrzymam (głupia baba, w takich sytuacjach zwalam na kolor włosów, bo nawet gdybym była nieudawaną supermenką i zatrzymałabym, to co dalej? Hehe...). Oczywiście nie udało mi się. Udało mi się za to złamać rękę w nadgarstku. Nigdy tego nie próbujcie. A auto? Zatrzymało się 1,5 m dalej - na elewacji bloku :wave:

Z najdziwniejszych strojów jakie posiadam to mam spiochy.

Takie duże...

Dla siebie...

Wyobrazacie sobie jak w nich wygladam ????

O tak

:rotfl::rotfl::rotfl:

Lubię w nich spac bo nic mi sie nie zawija, nie wyłazi, ale nie daj bóg siku !

150 guziczków a przy ostatnim i tak ......juz za późno ;)

Mąż powiedział, że jek będę w tym sypiała to on oszaleje.

Nie ma sie jak dostać.

Barek zamkniety !

Też mam takie ;) Na zameczek. Siku zdążam, ale antykoncepcja jak u Ciebie :rotfl:

O matko !

Żeby tak sie dało to bym była najszczęśliwsza na świecie ale co zrobić ?

Pańszczyznę trza czasem odrobić, nie :)

Jakbys miała tyle dzieci to byś zrozumiała ten baldy strach jak sie razem kładziemy.

Hej dziewczyny :bye:

Przepraszam, że tak zniknęłam wczoraj bez pożegnania, ale mąż stanowczym głosem kazał mi wyłączyć kompa.

Melisa u nas też pizga i zasypało nas śniegiem. Najchętniej też bym została w domu, ale się nie da, zawiozłam męża do pracy i wzięłam samochód, bo rowerem to dzisiaj bym nie dojechała, a pieszo w takiej wichurze to masakra.