marimag 05.12.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 O takie cudo posiadam. Kolorystyka oczywiście inna i mam...misiaczki http://cenaluksusu.pl/allegro/images/05E92299-7DDD-41DE-A1B0-DF8DE6B40A54.JPEG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.12.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ale ludzie lubią szokować i wzbudzać sensacje. Czasem mam wrażenie, ze jakieś ataki autodestrukcji najlepiej wychodzą właśnie na płazy albo na ulicy. Czasem się zastanawiam, czy ta wymuszana na nas tolerancja wszystkiego i wszystkich wychodzi ludziom na dobre? Bo strój ma wyrażać osobowość... Hmm, to ja nie chce poznać bliżej np tych panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ania ale to fajne:yes: Ale mój M. by mnie w nich do łóżka nie wpuścił Ja nawet 1 piżamy nie posiadam tylko same koszulki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.12.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Szanownemu kupiłam takie spiochy, wyglada jak Lacky Luck z klapą i guziczkami. Ale śpi bez kapelusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.12.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Bratem się niie martw, da sobie chłopak radę . Ty tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 A Ja tam walę i strugam teletubisia wieczorowa porą. Kupiłam to sobie X lat temu, gdy jechalismy na narty. Mam do dziś...czasem w niej straszę Gosiu, jak kto nie ma juz nic ciekawego do zrobienia czy powiedzenia, biznes mu upadł, zespół się zejsrał, wypalił, znudził to strzela iwenty co by świat o nim nie zapomniał. Tylko, że ten swiat najchętniej by sobie nie przypominał. Co to za nacja Ci celebryci ??? Co za kretyn dał furtkę takim nijakim ? On jest znany z tego, że jest znany..nic poza tym. I zapraszaja go do TV jako eksperta, doradcę, znawcę i płacu takiemu baranowi Z NASZYCH abonamentów, za to że raczył, zaszczycił, zechciał...przyleźć ! Nerwa mam i abonamentu nie płacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Szanownemu kupiłam takie spiochy, wyglada jak Lacky Luck z klapą i guziczkami. Ale śpi bez kapelusza Ale z bronią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ja takiego lucku lucka widziałam w tym roku na plaży. Matko jedyna i Józefie !!! Jak on wygladał ! Co jak co, ale kohonesy mu latały rozkosznie w nogawicy a jak sie zmoczył to myslałam, że sie posikam. Wdzianko raczyło sie przyklepnąc do ciała i odznaczyło slicznie WSZYSTKIM ZEBRANYM, co i jak u tego Pana słychać. Słychać....nic ciekawego i nie za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.12.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ale z bronią? Naładowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.12.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Celebryta, to gatunek nieroba i tyle. Nie uważam, nie szanuję, nie interesuje. Wiśniewski to szczególny przypadek, ale pokazywanie w internecie wyników problemów z doopą położył mnie na łopatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.12.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Cześć Dziewczynki Nie nadrobię... ale o perypetiach Bastki przeczytałam. Bastki mi też kiedyś Daro zostawił auto z za słabo zaciągniętym ręcznym i rano przy odśnieżaniu zaczęło się staczać. Bohatersko wskoczyłam na tyły licząc, że je zatrzymam (głupia baba, w takich sytuacjach zwalam na kolor włosów, bo nawet gdybym była nieudawaną supermenką i zatrzymałabym, to co dalej? Hehe...). Oczywiście nie udało mi się. Udało mi się za to złamać rękę w nadgarstku. Nigdy tego nie próbujcie. A auto? Zatrzymało się 1,5 m dalej - na elewacji bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.12.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Z najdziwniejszych strojów jakie posiadam to mam spiochy. Takie duże... Dla siebie... Wyobrazacie sobie jak w nich wygladam ???? O tak :rotfl: Lubię w nich spac bo nic mi sie nie zawija, nie wyłazi, ale nie daj bóg siku ! 150 guziczków a przy ostatnim i tak ......juz za późno Mąż powiedział, że jek będę w tym sypiała to on oszaleje. Nie ma sie jak dostać. Barek zamkniety ! Też mam takie Na zameczek. Siku zdążam, ale antykoncepcja jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 05.12.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Nasza Beatka to prądu chyba nie ma w TVN podają że 25 tyś w zachodniopomorskim bez prądu:bash:Mayday a co u Ciebie świeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 05.12.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Już mi prąd wrócił. Dobre te urządzenia bo w ciemności chociaż prądu nie potrzeba i internet lata. Dobra Miłe Panie lecę dokonać ablucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Becia pewnie zajęta baniem się Pa Gosiulka. Dokonuj tej, że okropnie brzmiącej czynności. Słodkich snów, karaluchów i innych :hug: Asiu, Ty jeszcze możesz to nosic. Ja już muszę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 05.12.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Hehe, chcesz mi powiedzieć, że już no sex, ever? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.12.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 O matko ! Żeby tak sie dało to bym była najszczęśliwsza na świecie ale co zrobić ? Pańszczyznę trza czasem odrobić, nie Jakbys miała tyle dzieci to byś zrozumiała ten baldy strach jak sie razem kładziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 06.12.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Hej dziewczyny Przepraszam, że tak zniknęłam wczoraj bez pożegnania, ale mąż stanowczym głosem kazał mi wyłączyć kompa. Melisa u nas też pizga i zasypało nas śniegiem. Najchętniej też bym została w domu, ale się nie da, zawiozłam męża do pracy i wzięłam samochód, bo rowerem to dzisiaj bym nie dojechała, a pieszo w takiej wichurze to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 06.12.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ramona pokarz pokarz:yes: Zdjęcia z telefonu, no ja już nic innego nie chcę, mąż też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 06.12.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Planujemy w korytarzu, łazience i kuchni. Nie wiem, czy wszędzie ten sam rozmiar - zastanawiamy się. Wywala nam łącze co chwilę w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts