Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

cześć dziewczynki :)

u nas w nocy chyba ok 3.00 za oknem był Sajgon, straszna burza śnieżna , grzmoty i błyskawice. :jawdrop:

po tarasie jak po lodowisku jeździł stół (metal +szkło) który jest tak ciężki że sama go nie przesunę

A ja się lepiej czuję chociaż w nocy średnio było ;)

Planuję upiec to ciasteczko co wczoraj wklejałam :) ale u nas prąd w kratkę raz znika a później się pojawia :)

Romciu kafle superowe, będą świetnie pasować :)

Mari dziewczyny super, fajnie że doceniają wartość pieniędzy. A pidżamka musi być super wygodna :D

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesć dziewczyny!

Bastus,jak dobrze ,że o 3.00 spałam,nic nie wiem o żadnym sniegu:eek:

Gdzie Beatka???

Romciu,piękne podłogi będziecie mieli:yes:

Tak,do moich dzieci dzisiaj przyjdzie Mikołaj,tylko paczki muszę jeszcze popakować a dzisiaj ZASPAŁAM:jawdrop:p chyba pierwszy raz od niepamiętnych czasów.

Wczoraj nie mogłam zasnąć przez ten wiatr i zakupiłam na allegro kamień do pieczenia pizzy,marzy mi się kiedys w domu piec do pizzy ale na razie musi mi wystarczyć kamień,ciekawe jak będzie pizza wychodziła?

w obecnym mieszkaniu mam podobne, ale kolor czarny... pieknie to wyglada i mojemu mezowi baardzo sie podoba.. i mowil gdyby znalezc takie cos w PL i wlasnie w szarym odcieniu... dlatego napisalam ze piekne :D

gdzie zamawialiscie jesli moge wiedziec?

Jeszcze nie zamówiliśmy, ale pewnie niedługo to zrobimy. Znalazłam na allegro - fajne jest to, że można było zamówić jedną sztukę. Jak na kamień (łupek) uważam, że cena całkiem przystępna, nawet ja się doliczy transport kurierem.

http://allegro.pl/lupek-grafit-kamien-plytki-30x60cm-cena-za-1m2-i3749801713.html

Czesć dziewczyny!

Bastus,jak dobrze ,że o 3.00 spałam,nic nie wiem o żadnym sniegu:eek:

Gdzie Beatka???

Romciu,piękne podłogi będziecie mieli:yes:

Tak,do moich dzieci dzisiaj przyjdzie Mikołaj,tylko paczki muszę jeszcze popakować a dzisiaj ZASPAŁAM:jawdrop:p chyba pierwszy raz od niepamiętnych czasów.

Wczoraj nie mogłam zasnąć przez ten wiatr i zakupiłam na allegro kamień do pieczenia pizzy,marzy mi się kiedys w domu piec do pizzy ale na razie musi mi wystarczyć kamień,ciekawe jak będzie pizza wychodziła?

To ja już mogę Ci powiedzieć jaka będzie pizza z kamienia - REWELACYJNA. Posiadam kamień od jakichś 2-3 lat i od tego czasu nie byliśmy na pizzy w knajpie. Ja posiadam z tego sklepu http://pizza-stone.pl/#!/

Romana dziekuje za namiary :hug:

jak tylko moje kochanie wroci z pracy to mu pokaze :D

my to w glowie mamy paradyz taranto grys

ale ten lupek to kradnie moje serducho :razz:

Mi też, właśnie zależało na takiej nierównej fakturze. Mąż otwierał paczkę i tylko jedno powiedział: zaj..............:)

Edytowane przez Romana101

Jak tak wklejasz te zdjęcia, to przypomniało mi się jaki to piękny kraj. Z wielką chęcią wybrałabym się ponownie na wyprawę rowerową. Tu link do naszej wyprawy z Norwegii z 2009 roku, a co mi tam (był sobie link) - pooglądajcie. Zazdroszczę Melisa takich widoków na co dzień. Edytowane przez Romana101

Bry dziewczyny.

Witam serdecznie nasza nowa koleżnkę.

Kolejna Ania do kolekcji ;)

Dzieki za "czyta się jak ksiżąkę". Nie wiem czy dziekowac czy przepraszać ;)

Rozumiem, ze Twoja obecnośc to dozywotnia deklaracja, pitygrylenia z nami o kazdej porze dnia i nocy....( nie stawiam znaku zapytania). :D

Romciu, zabiłas mnie tym łupkiem tzn. jego ceną.

Zabij mnie...ZAPOMNIAŁAM, że pytałaś o namiary na te moje, ale cenowo wymiekaja przy tym Twoim cudzie.

Bierz i wogóle sie nie zastanawiaj !!!

Dzwoniłam tam ostatnio i Pani mnie sympatycznie zaskoczyła ceną. Jedyne 180 zł za metr netto.

Co do pizzy...

Brałabym tylko okragłe kamienie.

Przy wałkowaniu ciasta raczej wychodzi cos na wzór kółka, a nie prostokąta.

Jak nie masz prundu to zrób sernik na zimno.

Melisko, juz wczoraj chciałam Ci napisać, że jak patrzę na wklejony fotki z NO to aż mam dreszcze.

Normalnie czuję jak z tych zdjęć bije surowość, tajemniczość, chłód, czystość i rześkość powietrza.

Jak Ja kocham takie klimaty !!!!

Zazdroszczę Ci okrutnie, że masz takie okoliczności !!!

Mam potworna migrenę, aż mi niedobrze.

Na dodatek, zostałam kontuzjowana przez wicher.

Pieprznął mnie w głowę drzwiami od samochodu.

Łebek boli na potęgę a przecież czeka mnie jeszcze basen.

Po basenie, wpadam i uskuteczniam bonanzę kuchenną a wieczorkiem lecę na 4 godziny terapii.

WÓDKO ! Pozwól żyć !!!

Ściskam Was mocno.

Romana!!! dzizesssss ale zdjec :D

kocham takie fotki :D

i jaka ty fajniusia kobietka :D milo mi poznac :hug:

Dzięki :hug:

Romanko kurcze ale świetny wypad, cudne zdjęcia i powiedz mi kochana czy ty tak tymi serpentynami w górę i w dół ?:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

ty to masz power w tych nóżkach :jawdrop:. Pozdrawiam

Norwegia to pikuś, Rumunia dała nam popalić i szosa Transfogaraska, musieliśmy się wspiąć na ponad 2000m - ostatnie 30km podjazdu zajęło nam 6h (był sobie link)

Polecam Rumunię, piękny kraj.

Edytowane przez Romana101