Romana101 06.12.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Romana nie moglam sie napatrzec zdjeciom..uwielbiam takie fotki i bardzo ale to bardzo zazdraszczam nie wiem czy ja bym sie odwazyla na taka wycieczke... to trzeba umiec zorganizowac..a ja do tego nie mam glowy w Bergen jest takie oczko wodne z fontanna w srodku... u nas tak samo zjanomy raz sie klucil ze mna ze to Bergen hihi nie mogl uwierzyc ze sie myli Bałam się pierwszej wyprawy, lecieliśmy do Irlandii z rowerami. Ja strasznie lubię przygotowania, to prawie tak jakbym tam była. Teraz w internecie znajdzie się wszystko, kolejne wyprawy to już bez problemów i nerwów. Mój mąż nigdy nie wie gdzie, co i jak, on ślepo za mną jedzie, gdybym go zgubiła, to by nie wiedział jak wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.12.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Rumunie pamietam dzięki temu golaskowi od alkoholu. Chyba bym zaczęła pic na potęgę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.12.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 no właśnie Ho Ho Ho ? i co ? I czekamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 06.12.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Romanko a co to za kadzie te miedziane ? które stoją przy drodze Do pędzenia bimbru , w Rumunii palinka - dobra wódeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 06.12.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 tzn ta palinka to bimber? słodkie to jest? i czemu nam nie przywiozłaś ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.12.2013 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Uciekam kochane. Pora sie szykować. Musze popakowac plecaki dziewczynom. Odezwę się wieczorkiem o ile przezyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 06.12.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) To macie jeszcze Irlandię Był sobie link Naprawdę warto samemu przysiąść i przygotować taką wyprawę - daje ogromną satysfakcję. I koszty zupełnie inne niż w biurze podróży. Muszę popracować, bo nic jeszcze nie zrobiłam dzisiaj. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez Romana101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 06.12.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 o kurcze faktycznie ta szosa Transfogaraska to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.12.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Witam dziewuszki w ten piżdżacy dzień!!!!!!!!!!!!! Romciu fotki CUDNE!!!!!!!!!! Widoki jeszcze piękniejsze.....a z Was śliczna parka:D Oglądnęłam razem z mężem zdjęcia....mam w Bergen moją wychowankę, koleżanki córkę Ależ ty masz siłę dziewczyno....WIELKI SZACUN!!!!! Wymiękła bym przed pierwszym podjazdem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 06.12.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja tez bym nie dała rady , ciekawi mnie jeszcze sposób i czas przygotowań fizycznych do takiej wyprawy Cześć Beciu jak dzisiaj się czujesz? i jak tam u was za oknem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.12.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 (edytowane) http://img30.imageshack.us/img30/5010/6aa9.jpg Niech Mikołaj przyniesie Wam pełen worek szczęścia , pociechy, radości i mnóstwa MIŁOŚCI!!!! Edytowane 6 Grudnia 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 06.12.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Witam dziewczyny:bye: Ale burza była w nocy! Aniu na faktycznie maraton dziś przed Tobą, ale dasz radę bo jak nie Ty to kto. Beatko jak tam przeżyliście noc? Romana piękne zdjęcia i wielki szacun za kondycję. A ja moje dziecko zostawiłam dziś w domu, smarka się i gardło ją boli, także dziś domowo nie wychodzę w tą okropną pogodę Spokojnego dnia dziewczyny życzę i żeby Mikołaj o Was pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.12.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Hej Bastusia....dzisiaj ciut lepiej......dzięki....U nas wieje, czasami tak daje, że się boję, że okna wylecą.......!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.12.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Hej Haneczko.....ja też dzisiaj nigdzie się nie ruszam......strach się bać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 06.12.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Hej Haneczko.....ja też dzisiaj nigdzie się nie ruszam......strach się bać..... No właśnie a mój M. się do Poznania dziś wybierał ale oglosiłam Liberum Weto i w domu został Pojedzie w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 06.12.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 to teraz wiecie co ja mialam wczoraj dzisiaj tez trzyma Mmelisko no tam jeszcze gorzej niż u nas. Dobrze że dzieci zostawiłaś w domu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 06.12.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Cześć Haniu u nas też taka burza straszna w nocy była , teraz spokojnie za oknem. Beciu ty jak Mikołajowa jeszcze dół by Ci się przydał :D http://i1285.photobucket.com/albums/a588/mixstrojedladzieci/1492K_c_zps9cb3981e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 06.12.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Bastki jaka fajna Mikołajka Beatko ależ Twój B. by się ucieszył z takiego prezenciku:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.12.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Kurcze...może jak by mnie zamknął na miesiąc w piwnicy albo lodówkę na kłodkę???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 06.12.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 tzn ta palinka to bimber? słodkie to jest? i czemu nam nie przywiozłaś ? :lol2: Palinka to bimber i ma smak śliwek, absolutnie nie jest słodka. W Rumunii byliśmy w 2010r, jeszcze wtedy nie byłam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts